dorbie 07.08.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Alu, własnie popatrzyłam na Twoja elewację. Czy dobrze widzę, że jest taka śmietankowa i złamana biel obwódki naokoło okien? Napisz jaki macie tynk.My się przygotowujemy do elewacji i szukam koloru. Chcialabym taką śmietankę/wanilie i jasniejsze obwódki, ale mam problem, bo az sie prosi o inny kolor na wykuszu z klatką schodową i najlepiej ciemny, ale nie mam pomysłu, bo jak ciemniejszy wykusz, to by sie chcialo obwódki w takim samym kolorze, a nie chcę obwódek ciemniejszych i jest dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.08.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Kaluś , może być jeszcze 28 Dorbie, tynk sylikatowy marki Bolix w kolorach 6200 - jasna opaska(kremowa) i reszta 6900 ( z palety zieleni). Zdjęcia dosyć realnie pokazują kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.08.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dziewczynki nadmorskie..... czy do Krynicy można sie wybrac ze spacerowką? Planujemy wyskoczyć nad Baltyk z małym we wrzesniu i tak myslimy Krynica albo Jastarnia....Jastarnie znam i wiem, ze spacerowką mogę wszędzie sobie pojechać. W Krynicy nigdy nie bylismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Alu....jeszcze dam znac co do terminu.....bo ostatnio duzo sie u mnie dzieje i sama tego nie ogarniam:(wykończeniówka mnie wykańcza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.08.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 May, ja Krynicy tez za bardzo nie znam, nie pomogę. Ale teraz zazwyczaj wszędzie można dojechać wózkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.08.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 May, ja Krynicy tez za bardzo nie znam, nie pomogę. Ale teraz zazwyczaj wszędzie można dojechać wózkiem... Mi sie wydaje, że tam normalna promenada jest, ale byłam tam jakieś 7 lat temu. Znajomi byli rok temu z malutkim dzieckiem 3mce chyba mial, byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.08.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Dzięki! Żeby tylko pogoda była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.08.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 witajcie:)trochę mnie nie było, ale był ślub i wesele siostry...no i trzeba było jeszcze odpocząć. Na szczęście poniedziałek był wolny,bo inaczej nie wiem czy dałabym radę w pracy:rolleyes: May - Krynica na przestrzeni ostatnich 10 lat zmieniła się nie do poznania. Z tego co pamiętam, to nad samym morzem jest deptak,ale i wiele innych miejsc gdzie można spacerować. Dodatkową atrakcją Krynicy są statki pasażerskie, którymi można dostać się do Fromborka ( kolejne miasto Kopernika), który również warto zobaczyć.Mierzeja Wiślana różni się od Półwyspu Helskiego tym,że nie ma tu ścieżki rowerowej, która łączy wszystkie miejscowości,ale to pewnie kwestia czasu. Kiedy wybierasz się nad morze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.08.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 We wrzesniu, może 1 połowa. Ściezka rowerowa jest mi zupełnie zbyteczna Hel znam dobrze, bo ostatnie nasze wyjazdy to były głównei te rejony. Wczesniej jeździlismy do Ustki. A teraz myslimy, żeby jak najbliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.08.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Będziesz zadowolona. Ja od kilku lat już nie jeżdżę na Półwysep z powodu korków i ściskiem na kempingach i wybieram Jantar, Kąty Rybackie lub Sztutowo. W Krynicy byłam w ubiegłym roku. Wrzesień to dobra pora,bo będzie mniej turystów i ceny już niższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Ale masz cudne kwiatki i jak dziewczyny pisały muchy też są u Ciebie ładne Witam się pourlopowo:) May w Jantarze jest taki ośrodek z basenami zewnętrznymi, jeden kryty, mają dobrą rehabilitacje, masaże, jest i hotelowiec i domki kempingowe( do domków, ale i też do hotelu czy na kwatery zabierz ze sobą jakiś grzejnik, bo we wrześniu jest wilgoć), jest gdzie pochodzić, ale za to do morza daleko jak dla mnie.... I rzeczywiście dojazd o stokroć lepszy niż na półwysep..., tylko, że Ty się we wrześniu wybierasz, to więc chyba nie ma znaczenia.... Ewentualnie środkowe, albo zachodnie wybrzeże, ale to już jest dalej jak od Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 20.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Witam po chwilowym niebycie......maluję pokoje stąd ta moja nieobecność...tzn. ja asystuję i pózniej sprzątam. Jestem zmordowana przeokropnie....ale zadowolona....bo najgorsza robota za mną. Pytałas kiedys o inspiracje do sypilani....jako takich nie mam . Pokój juz jest pomalowany intulicją...chcę dokupic nowe oświetlenie, nowe doniczki i coś nowego na łóżko. Ważne, że juz jest czysto i szaro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.08.2011 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam się niedzielnie a w przyszły weekend już się widzimy u mnie !!! buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.08.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Aluś....dziękuje Ci za odwiedzinki i za roślinki :) już dziś zostały wsadzone !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 28.08.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ala, wiesz jak Hubi żałował, że nie poznał Julki? Aż chciał od razu dzis jechać do Julki:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam!!! Wpadłam przywitać się i podziękować za miłe spotkanie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 01.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witaj Alu ......gdzie Ty się podziewasz?? co słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.09.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 puk puk............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 wysłałam foteczki ...i przepraszam za zwłoke ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.09.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ..a ja przepraszam że nie było mnie tak długo:oops: Kala, Meg,Sure Dorbie i Artico bardzo bardzo dziękuję Wam za przemiłe spotkanie ..a teraz krótkie wytłumaczenie co porabiałam jak mnie nie było: SZKOŁA x 3 tzn. Julka poszła do I podstawowej, Piotrek do I gimnazjum ...a ja do SGGW:) Od 1 do 4 byłam na zjeździe w W-wie. Z wyjątkiem środy i pół czwartku to cały tydzień byłam poza domem. W pracy też roboty od cholery.. ..to tak w skrócie...a teraz idę do Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts