paulatomczyk 04.10.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 paulatomczyk -ja bym chciała, gdyby Alunek nie reflektowała.....daleko mam do Ikei:bash: spoko nie ma problemu- wyslij mi adres na priv. napewno wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Anulka czy Ty pod swoją północną rabatkę kładłaś matę?Już przekopałam ten kawałek. ducha wyzionęłam.... I idę... albo wkopywać rośliny, albo kłaść matę i wkopywać rośliny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.10.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ślicznie! Oj, jak ja dużo różnych czosnków posadziłam w tym roku! A nigrum podpatrzyłam u Ciebie i się skusiłam... tylko z kompozycją gorzej, bo potem nie wiedziałam, co gdzie posadzić. Zobaczymy, jak wyjdzie, najwyżej będę zmeniać... rolleyes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 05.10.2011 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 śliczne te czosnki......Alu masz mnóstwo roślin...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 05.10.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Chyba zdążę posadzić jeszcze czosnki, prawda? Ale muszę je zamówić w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.10.2011 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 (edytowane) Arniko, ja kładę włókninę wszędzie gdzie się da .. na północnej też położyłam pod korą Sure, zawsze można przesadzić je w inne miejsce Saro, to prawda... ale ciągle mi mało Dorbie , na sadzenie masz czas jeszcze...ja też jeszcze nie wsadziłam wszystkich cebul jakie kupiłam w tym roku. Polecam sklep http://cebule-kwiatowe.pl .Oferują cebule bardzo dobrej jakości:yes: Edytowane 5 Października 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 to czosnki mogą być takie fajne ja wykopałem za zgodą głównodowodzącej, bo jakieś liche były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.10.2011 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 i to jak fajne wsadź je szybciutko z powrotem..oczywiście za przyzwoleniem szefowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.10.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Anulku, a te piekne czosnki to mozna sobie samemu zostawic, czy one potrzebuja byc glaskane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Sure, zawsze można przesadzić je w inne miejsce Poczekam, aż wyrosną. Jeśli nie będą pasowały, to skonsultuję z Tobą miejsce - na pewno mi dobrze doradzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.10.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 ja mam tak jak sure......nie pamiętam gdzie już wsadzałam poprzednie cebule;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.10.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 żebym to ja wiedział gdzie są te wykopane, to ub. jesieni było,i one naprawdę były beeeee, takie kikuty jakieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 żebym to ja wiedział gdzie są te wykopane, to ub. jesieni było, i one naprawdę były beeeee, takie kikuty jakieś wykopujesz cebule??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.10.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Ja staram się nie sadzić takich do wykopywania, mam tylko dwa agapanty i jedną ismenę. A że nie kwitły, to straciłam do nich cierpliwość! Co do innych cebulowych, w tym roku posadziłam dużo krokusów, szachownice, czosnki i pojedyncze inne. Miejsca oznaczyłam białymi znacznikami, tylko mazak okazał się jednak zmywalny, napisy spłynęły z deszczem... (hehe, będę musiała wytrzymać, że czegoś nie wiem, albo mi ktoś pomoże w identyfikacji, ale z żurawkami się w końcu poddałam, kiedy pogubiły plakietki przy przesadzaniu) Alunek, Ty dzisiaj na zajęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.10.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 pewnie tak! bo ona na przemian ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 wróciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.10.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 no i jak tam nasza studentko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 10.10.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Alu,pięknie u Ciebie ,ale to już wiesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 wróciłam...fajnie! jak się podobało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 10.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 Alunku - czosnki wyglądają rewelacyjnie - ja w tym roku też w końcu parę zakupiłam - mam nadzieję, że będą tak ładne jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts