Alunek 25.10.2011 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 mi 3 i 7 bardzo się podoba, ale sama nie wiem czemu:popcorn: wszystkie mi się podobają Kto ma z Was doświadczenie w kładzeniu tapet i udzieli mi kilku wskazówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.10.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Alu,tapetowanie jest bardzo łatwe. Ja wolę tapetować niż malować .....pamiętasz moje zmaganie z klatką schodową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.10.2011 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 pamiętam Nadulko to dzięki Tobie zapragnęłam mieć u siebie w domku tapety liczę na twoją pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 25.10.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 że zacytuję klasykę: "Trójkę, Panie! Trójkę wybierz!":) nie wiem ja Wam, ale mnie te glamurowate wzory tuile coś tam trochę się opatrzyły, a trójka ma bardzo elegancki, graficzny wzór. jeśli jednak Alunku serce Cię skłania do tamtych, to zignoruj moją bardzo subiektywną opinię a te dyskusje o tapetowaniu to na kórej mniej więcej stronie były? chętnie bym poczytała, bo my mamy całkiem odwrotne doświadczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.10.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 A mnie się podoba ostatnia, czyli 8 tapeta ja bym sobie je przymierzyła w tym miejscu, czyli np. zdjęcie i wklejenie tła, wtedy naprawdę wiem, co mi się podoba najbardziej... Alu, a znasz nazwę tej Twojej różyczki pięknie kwitnącej na biało? jak duże ma kwiatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 nihiru, liczę że Nadulka napiszę krótką instrukcję u mnie....czekam:wiggle: co do tapet to każda z nich ma to coś... jeszcze zastanawiam się i w końcu coś wybiorę. Chciałabym zrobić sypialnię na swoje urodziny ( taki prezencik). Jest jeszcze trochę czasu (miesiąc) Odszukałam już namiary May na dodatki tapicerskie, które będą potrzebne do zrobienia zagłówka... A brat jest już w gotowości ....czeka tylko na sygnał ode mnie Sure - to jest miniaturowa róża okrywowa 'Alba Meidiland'. Kwiatki ma małe ok 3-4 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mam gorącego niusa z ostatniej chwili: BOB BUDOWNICZY NR 1 ma zamiar 2.11 przyjść do mnie!!!! robić czy przełożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 26.10.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Robić koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 część Dorotko:)...też tak myślę Trzeba kuć żelazo póki gorące!!! Zagłówek mogę zrobić ze skaju lub alacantary ( mam komplet wypoczynkowy w tej tkaninie). Kolory do wyboru 1. skaj 2. alacantara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Robić, pod warunkiem dodatnich temperatur, lub dodawania zimowego plastyfikatora..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Arniko, a co to takiego ten dodatek???Rozumiem do betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 i pod warunkiem ze skonczy a nie rozbabrze i zniknie na pare tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 tak Alu, to dodatek do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ten akurat mieszka na tej samej ulicy co ja,więc wie na co naraża się w razie wpadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jest w płynie, ale i w proszku chyba też ... u mnie dawali jak mnie pamięć nie myli pozolit zimowy w płynie. Są bańki 5l . Tak moje majstry od wylewki sobie zażyczyli. I pomimo -18*C mrozu na zewnątrz wylewce nic się nie stało, choć nie powiem, bo grzaliśmy dmuchawami... On ponoć daje rade do -5*C.... Jak kupisz i majster domiesza z betonem to nic się nie stanie... I już widać, że latem budowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Arniko, ja chcę zamówić gotowy beton z gruszki...można zażyczyć sobie taki z wkładką??? masz rację budowałam latem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 tak mozna, trzeba zamowic beton na niskie temperatury. ja bralam z wakozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 May, a ty już działasz u siebie? Nie. Odłożyłam to póki mały nie podrośnie. DO tego czasy skończy demolke całej sypialni. Już mam ściany cale porysowane przesywanym przez niego notorycznie obrazem, wyrwany jeden kinkiet i..........napęczniałe od wody komody bo przewrócił odkręconą butelke z wodą a ja tego nie zauważyłam i tak przez noc sobie chłonęło.... Więc cierpliwie poczekam co (odpukać) jeszcze mi wykręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.10.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mały człowieczek -demolka;) May, zastanawiam się nad zagłówkiem, jaki kolorek. Jakiś neutralny chciałabym - biały/ecri/jasnoszary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.10.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jak masz tam miec szarosci to jasnoszary bym brała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts