dorbie 04.11.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dzięki, skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2011 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 (edytowane) wpadam tylko na chwilkę bo jestem wypompowana po warsztatach z materiałoznawstwa ...pochwalę się trochę dostałam 5+ za projekt ogrodu w stylu japońskim Tar, w tym samym sklepie kupowałam... Edytowane 5 Listopada 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 a pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.11.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 muszę zeskanować najpierw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.11.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 skanuj, skanuj kochana. jestem baaaardzo ciekawa pomyslu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 A możesz się pochwalić projektem? Choćby na priv I co nowego się naumiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.11.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ...pochwalę się trochę dostałam 5+ za projekt ogrodu w stylu japońskim http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 07.11.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Dzięki poproszę adresy mailowe chętnych.. W skrócie zjazd: cmentarze i projektowanie zieleni wokół grobów, drugi dzień - warsztaty z gliną ( robiliśmy rzeźby, płaskorzeźby) i metalem ( projekt i wykonanie elementu ozdobnego z tego materiału- rzeźba, przegroda itp ...co komu w duszy grało trzeci dzień - style w architekturze,rzeźbie, malarstwie + estetyka dnia codziennego- wykłady i ćwiczenia Edytowane 7 Listopada 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aluś, bardzo ciekawe te Twoje zajęcia, naprawdę. Gratuluje piątki plus, masz kobieto talent! a ja też mogę poprosić skan, mojego maila masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Dzięki poproszę adresy mailowe chętnych.. W skrócie zjazd: cmentarze i projektowanie zieleni wokół grobów, drugi dzień - warsztaty z gliną ( robiliśmy rzeźby, płaskorzeźby) i metalem ( projekt i wykonanie elementu ozdobnego z tego materiału- rzeźba, przegroda itp ...co komu w duszy grało trzeci dzień - style w architekturze,rzeźbie, malarstwie + estetyka dnia codziennego- wykłady i ćwiczenia ciekawe zajęcia! poprosze na maila skan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Ala, gratulacje! Mi tez pokaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 09.11.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Kapturki zamówiłam Ale z romiarami to mialam problem - zobaczymy jak dojdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.11.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Wizualna poszła na Wasze maile;) Liczę na opinie i sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 z mojej strony to żadnych sugestii nie mam, nie dorastam Ci kochana do pięt...zresztą dziwię się, ze 6 nie dostałaś....cudny projekt wykonałaś! farbami trysnęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ja tez poprawek nie wnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.11.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 dziękuję kochane jesteście ..na mnie krytyka działa dopingująco..więc ...śmiało http://forum.muratordom.images/smilies/biggrin-2.gif Akuś, masz rację : farby wodne plus cienkopis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Aluś a nie chcesz w ramach projektu zrobic mi rabaty wlasnie a'la japonskiej z zachowaniem paru roslinek na tej rabatce, masakrycznie sie mecze z pomyslem i doopa a chcialabym stworzyc cos na kształt jap trojwymiarowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 Ala, co tu gadać, praca super i mi się podoba, choć japoński styl rzadko lubię. A się tak nie znam, żeby coś pożytecznego powiedzieć "rozwojowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.11.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 poproszę adresy mailowe chętnych.. idę wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.11.2011 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 TAR, jasne... proszę o info o położeniu rabaty, inwentarzu jaki na niej już jest..może jakieś zdjęcie(a) Sure - dziękuję Do czasu pracy domowej miałam jedynie ogólną wiedzę o stylistyce japońskiej, więc żeby przygotować projekt musiałam co nieco na ten temat poczytać. To niesamowite, jak wiele ciekawych rzeczy dowiedziałam się, znalazłam strony poświęcone tylko i wyłącznie roślinom wykorzystywanym w tego typu ogrodach. Zafascynował mnie ogród stworzony przez p. Edwarda Majchera który jest w całości w stylu japońskim i jest udostępniony zwiedzającym http://ogrod-japonski.republika.pl/ Saro- to twoje okolice (Lewin Kłodzki)... Leszku - poszło;) Nie chwaliłam się wcześniej..to teraz pochwalę się..... OGRODZENIE ROBI SIĘ w prawdzie na razie jeszcze nie wyszło nic z ziemi...a raczej zeszło pod ziemię, ale i to cieszy jak cholera!!! poczyniłam też pierwszy zakup do nowej sypialni - krzesło do biurka...biurko i regał kupuję w niedzielę w IKEA tapetę wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts