paulatomczyk 15.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki Paula torf, czy czarnoziem? Alu torf- wiem, że kopią to na łące. A co nie nadaje się pod trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 May, dziękuję Chyba zdecyduje się na eko-skórę w kolorze białym lub jasnoszarnym ( tło - czarna tapeta) Paula, u ciebie są piachy? Czarnoziem chyba lepszy,ale torf również nadaje się. Można wymieszać go z ziemia ogrodową. Torf używa się tam gdzie jest potrzebne kwaśne podłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Anulka dzięki za maila... ale nie dane mi było pooglądać tych cudeńków... Mój komp nie czyta i nie wiem jak go do tego przekonać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2011 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 a jakie pliki graficzne czyta? zobaczę co da się zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Wiesz, że nie wiem???Ale w formie tekstu wysyłają mi maile i wtedy widzę, a inaczej nie... I nie mam bladego pojęcia co z tym zrobić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 16.11.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 May, dziękuję Chyba zdecyduje się na eko-skórę w kolorze białym lub jasnoszarnym ( tło - czarna tapeta) Paula, u ciebie są piachy? Czarnoziem chyba lepszy,ale torf również nadaje się. Można wymieszać go z ziemia ogrodową. Torf używa się tam gdzie jest potrzebne kwaśne podłoże. akurat u mnie było trochę czarnoziemu a reszta żółty piach, podbno żwirownie można by u mnie zrobić:)torf jest posypany z góry, a wiosną przed sianiem trawy i tak ma przejechać traktor i to przeorać-przemieszać i rozkruszyć grudy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.11.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Paula, to ty zastanów się czy warto siać trawkę...może lepiej jednak żwirownię otworzyć. Kaska dodatkowa zawsze przyda się żartuje oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.11.2011 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 skrzynka na listy kupiona http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/01/22/15/1901221508 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Alu,skrzynka na listy super!Jak prace ogrodzeniowe,wrzuć kilka fotek...Tapetowanie już za Tobą ,poradziłaś sobie? pewnie tak ,to nic skomplikowanego... P.S.ja też proszę o fotki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nadulko, wracaja do mnie maile czy napewno napisałas mi dobry adres? Pokój juz jest pomalowany, karnisze przemalowane na biało. Dzisiaj zaczynamy tapetowanie i mam kolejne dylematy: czy należy pomalować klejem tylko ścianę,czy również tapetę? czy gruntowanie ściany nalezy zrobic na kilka godzin przed przyklejaniem tapety? proszę ratuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 skrzynka już dojechała!!! wygląda chyba lepiej niż na zdjęciu i wyobrażałam sobie,że będzie mniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Nadulko, wracaja do mnie maile czy napewno napisałas mi dobry adres? Pokój juz jest pomalowany, karnisze przemalowane na biało. Dzisiaj zaczynamy tapetowanie i mam kolejne dylematy: czy należy pomalować klejem tylko ścianę,czy również tapetę? czy gruntowanie ściany nalezy zrobic na kilka godzin przed przyklejaniem tapety? proszę ratuj Alu i ścianę i tapetę. Posyłam jeszcze raz pw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 i trzeba oczekać po gruntowaniu ściany?co lepsze wałek czy pędzel do kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Tak trzeba odczekać,ale to zależy od gruntu.Ja wole wałek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Jak prace ogrodzeniowe,wrzuć kilka fotek... beton wylany, elektryka rozprowadzona,a od wtorku mury będą piąć się w chmury ... fotki wrzucę w niedzielę, jak znajdę chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2011 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 a ile trzeba odczekać po gruncie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 musisz zobaczyć na opakowaniu,pewnie pisze. A jaka masz tapetę? chodzi mi o rodzaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.11.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 mam tapetę winylową ..żadnych informacji nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 18.11.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam.jezeli tapeta jest na flizelinie to kej nakladamy tylko na sciane.jezeli winylowa tylko tapete ,papierowa sciany i tapete.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja nakładałam i na ścianę i na tapetę,łatwiej mi się kładło,a jak wiecie tapetowałam całkiem sama,jest ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts