Arnika 18.11.2011 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ja malowałam klejem tylko tapetę ... a używałam do tego celu pędzla... takiego mniejszego ławkowca... I powiem, że tapetowanie jest super i taki szybki efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ala ... jakbyś była blisko to wpadłabym do Ciebie i byśmy to za chwilę miały opanowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 18.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ala ... jakbyś była blisko to wpadłabym do Ciebie i byśmy to za chwilę miały opanowane.... No ja też bym chętnie pomogła....ale byśmy miały wesoło haha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.11.2011 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witajcie weekend był bardzo pracowity : remont zakończony, ogród wysprzątany to lubię szkoda,że nie mieszkacie bliżej , bo z Wami poszłoby nam o wiele sprawniej i szybciej ale i tak , jak na pierwszy raz to nie było źle. jedyna strata to tylko jeden arkusz tapety zerwany ze ściany następnym razem będzie lepiej zdjęć jeszcze nie zrobiłam, bo jest jeszcze trochę 'goło' w pokoju bez nowych dodatków i zagłówka..ale wkrótce będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Ale to "wkrótce", to znaczy, tyle co "jutro", tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 No i co.... Nic nam nie pokarzesz???? PROTESTUJĘ... i czekam na fotki Jak będziesz upiększała to też pokażesz nam co zrobiłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.11.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 przepraszam ...nie wyrabiam się z wszystkim na domiar w pracy tez niezły młyn wczoraj pstryknełam kilka fotek pogladowych...niezbyt podobaja sie mi, bo po ciemku..bo brakuje wielku rzeczy...bo nieskończone ..ale pokażę a co tam Tolu, jutro ...bardzo chciałabym,ale niestety to nierealne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.11.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ...to czekamy na fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.11.2011 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1432.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1430.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1427.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1424.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 22.11.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Super wyszło..a tapeta bardzo mi znajoma;)fajnie sie ją kładzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.11.2011 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 dzięki Nadulko ..co do tapety to mój brat ma inne zdanie,ale wiadomo..pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.11.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 ładnie, a ja nie moge miec toaletki w sypialni buuu, za to mam caly pokoj do dyspozycji (na razie) a czegoz Ci Alunku w niej jeszcze brakuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Alu, nastrojowo, intrygująco, tak powinno być w sypialni. Wieczorem, w blasku świateł, lub świec połyskuje tapeta, ramki, lustro. To dodaje lekkości i elegancji. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Łałłłłłłłł ładnie a jaki kolor będzie miał zagłówek? Tapeta baaardzo mi się podoba I jakie świetne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 dziękuję zagłówek będzie biały Tar, brakuje jeszcze nowej kapy, poduszek, zdjęć na ścianie z lustrem, lampki na biurku, nowej lampy -plafonu ...ale i tak jestem mega zadowolona w rzeczywistości sypialnia wygląda jeszcze lepiej...zwłaszcza w słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 to juz niewiele. tez mam szara sypialnie i mi brakuje jeszcze obrazkow na scianie, chce czarno-biale zdjecia amantow i amantek z polskich filmow miedzywojennych Mankiewiczowny, Żabczynskiego, Grossowny, Bodo, Dymszy itp., i musze dokupic jakis klimatyczny cieply jasnoszary lub bialy dywan przed łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) ja też myślę o b-cz zdjęciach ,ale moich pociech czeka mnie trochę pracy,bo część zdjęć mam tylko w wersji papierowej, więc muszę je zeskanować i przerobić na b-cz będę miała co robić w długie zimowe wieczory dywanik u mnie odpada z powodu wszędobylskich psich włosów Edytowane 23 Listopada 2011 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ja nie mam pociech no, chyba ze mozna za pocieche Okrucha uznac tymczasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jaki układ zagłowka w końcu robisz? Nastrojowa sypialnia Ci wyszła A ja teraz robię sypialnię (nie moją) w jasnej tonacji i właśnie będziemy lada dzień (mam nadzieję ze czasu starczy i wreszcie zamówie materialy tapicerskie) robić duuuży zagłowek. Tapeta już na ścianie. Muszę tez jeszcze podrasować lustro. Totalna samoróbka będzie ale co innego mozna jak finansów brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 dzięki May będę kombinować coś takiego jak na zdjęciu niżej, tylko chciałabym niższy ok 70 cm wysokości na gąbce 6 cm , obszycie - ekoskóra w kolorze białym...aczkolwiek alkantara też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts