Alunek 23.11.2011 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 ja nie mam pociech no, chyba ze mozna za pocieche Okrucha uznac tymczasowo. możesz zrobić jemu galerię fajnie wyglądałby w sesji b-cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.11.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ala, fajnie wygląda ta tapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.11.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ala, bardzo dobry efekt w sypialni. Tapeta pięknie wyszła i reszta elementów pasuje do niej stylem. No miodzio po prostu! (a bez błysku lampy na pewno będzie dużo lepiej, musisz kiedyś zrobić fotkę w słoneczny dzień ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 dziękuję utwierdzacie mnie tylko,że remoncik to było to czego trzeba było mojej sypialni i mi samej:cool: ..a ogrodzenie robi się. 4,8 m muru już jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Aluś-super pomyślałaś z tym materiałowym wezgłowiem...mi brakuje oparcia przy czytaniu o materiał a nie płytę...muszę pomyśleć o obiciu....piękna tapeta!!! a Ty kochana w W-fce studiujesz? 2 czy 4 lata?ja nie wyrabiam od zadanych projektów...a w XII egzaminy semestrialne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ala, doczytalam ze ty jestes z T. to ty kobieto masz do mnie 25 min samochodem lub ja do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 cześć Akuś ano, w w-wie na SGGW to sa studia roczne i to da sie odczuć. Tempo mamy nieziemskie. Jak dla mnie to powinny one trwać dwa lata, no może 1,5 roku. co zjazd to mamy inne prace zaliczeniowe..ale jest super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ala, doczytalam ze ty jestes z T. to ty kobieto masz do mnie 25 min samochodem lub ja do ciebie a nie wiedziałaś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 cześć Akuś ano, w w-wie na SGGW to sa studia roczne i to da sie odczuć. Tempo mamy nieziemskie. Jak dla mnie to powinny one trwać dwa lata, no może 1,5 roku. co zjazd to mamy inne prace zaliczeniowe..ale jest super!!! same prace? bo u Nas "sprawdziany" i zaliczenia kontrolne.... ja mam 2 lata przed sobą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.11.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 moje studia mają inny charakter, w końcu to wzornictwo ogrodowe,więc nie tylko rośliny, ale również zastosowanie innych materiałów zdobniczych i użytecznych w przestrzeni ogrodów przydomowych oraz w różnych przestrzeniach publicznych jeśli dobrze doczytałam to ty uczysz sie na technika architektury krajobrazu?identyczny kierunek znalazłam w szkole rolniczej w moje okolicy..i zastanawiam sie czy tego równiez nie zrobic sobie w przyszłym roku szkolnym. Miałabym blisko do szkoły ( 20 min samochodem ) i tylko 150 zł za semestr.Zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.11.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) moje studia mają inny charakter, w końcu to wzornictwo ogrodowe,więc nie tylko rośliny, ale również zastosowanie innych materiałów zdobniczych i użytecznych w przestrzeni ogrodów przydomowych oraz w różnych przestrzeniach publicznych jeśli dobrze doczytałam to ty uczysz sie na technika architektury krajobrazu? identyczny kierunek znalazłam w szkole rolniczej w moje okolicy..i zastanawiam sie czy tego równiez nie zrobic sobie w przyszłym roku szkolnym. Miałabym blisko do szkoły ( 20 min samochodem ) i tylko 150 zł za semestr.Zastanawiam się... u Nas przede wszystkim architektura....projektowanie ogrodów to pestka! inwentaryzacja terenów zielonych to jest wyzwanie....+ ochrona arch.kraj. Edytowane 23 Listopada 2011 przez aka z Ina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 a nie wiedziałaś ;) nie wiem czemu ubzduralam sobie sopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.11.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2011 w Sopocie tylko studiowałam..dawno temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.11.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Alu w Dniu Urodzin przyjmij najserdeczniejsze życzenia, zdrowia, miłości, uśmiechu. Niech się spełniają najskrytsze marzenia. Moc buziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Wszystkiego dobrego i zawsze uśmiechu http://www.bloblo.pl/image/22985/default/Tort+adwokatowy.jpg http://www.florapolska.pl/moduly/sklep/UserFiles/34/zdjecie_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.11.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no taka uroczystosc a ja nic nie wiem, Alu wszystkiego naj,naj,najlepszego.http://kwiatorchidei.pl/upload/shop/product/preview/4cab1c528b742_HPIM2589.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 (edytowane) i ja się dołączam do wszystkich powyższych życzeń http://www.prezentyblog.pl/wp-content/uploads/2010/08/Wino-ozd.jpg Edytowane 30 Listopada 2011 przez jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.11.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 jeszcze raz Wszystkiego Naj!http://e-kartki.net.pl/kartki/41/2/d/2088.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.11.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 DZIĘKUJĘ WAM ZA PAMIĘĆ I ŻYCZENIA ...JESTEŚCIE KOCHANI szampan i truskawki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 STO LAT!http://www.laflora.pl/data/gfx/pictures/medium/3/0/503_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts