Alunek 10.01.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Arniko, to połączenie kilku pomysłów: wzór przęseł znalazłam w internecie, murki z artykułu Muratora, a ich wykończenie widziałam na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.01.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 płot fajowy, a May nie słuchaj , ma być równo, powtarzalnie, symetrycznie złamane krzesło nie jest ładne, z monotonią może jest inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 dzięki Leszku jestem prosta dziewczyna i lubię proste rzeczy. Od zawsze mam problem z dobieraniem dekoracji, ozdóbek... ogrodzenie pewnie pozostanie, tak jak planuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 zdrowka zycze:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ze wzajemnością TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 znalazłam warsztaty z rysunku. Coś dla mnie!!! Ciekawie ile to kosztuje;)http://warsztaty.acropolis.com.pl/warsztaty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.01.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ala w BRW do 31 stycznia jest wyprzedaz, sa fajne poduchy, wazony, lampki nocne i oczywiscie meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Moja uwaga dotycząca tynkowania jak i zresztą układu podyktowana była tym, że pamiętam jakie były pierwsze propozycje i kierunki planowanego ogrodzenia. Bynajmniej proste i szablonowe ono nie było. Zrozumiałam, że ostateczny wybór to poniekąd kompromis między dopasowaniem do go budynku a upodobaniami do nowoczesnych rozwiązań jakimi była np. inspiracja z nowoczesnym, czerwonym ogrodzeniem. Widocznie się pomyliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 TAR, dziękuję za info May, nie pomyliłaś się. Jestem fanką nowoczesnych rozwiązań i dlatego pierwotny projekt bardzo podobał mi się. Ponieważ dom wyglada jak wygląda i w tym względzie da się już dużo zmienić,aby był nowoczesny dlatego posłuchałam Waszych rad i strałam sie znależć złoty środek między tym co lubie i tym co będzie pasowało do domu. Jestem ci wdzięczna za wszystkie propozycje i uwagi. Temat wykończenia muru jest otwarty. Cały czas przeglądam mnóstwo zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dobrze, że ja nie mam miejsca na ogrodzenie frontowe Mam tylko 2 słupki przy bramie i tyle, wiecej sie nie zmieści. Niestety klinkierowe słupki były postawione przez moich rodziców lata temu. Co przejeżdzam obok nich to mam ochote obłozyć je gresem Brak finansów mnie skutecznie od tego powstrzymuje a i dobrze, że wjazd mam 100m od domu wiec go oglądam rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No widzisz jak masz dobrze U mnie ogrodzenie to niestety konieczność z powodu bliskości ulicy (5m) i wędrownych złodziejaszków. Po dłuższej przerwie spowodowanej mnóstwem obowiązków i spraw do załatwienia wypadałoby zakończyć metamorfozę sypialni. przede wszystkim chcę w najbliższym czasie zamówić zagłówek. Zrobiłam już wstępne rozeznanie. Niestety ceny mnie zaskoczyły. Za zagłówek o wymiarze 183x100 na piance 8 cm w obiciu z ekoskóry tapicerzy życzą sobie 500-600 zł , a ze skóry ok. 800 zł. Będę jeszcze pytać innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.01.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Julka znowu kłóci się z bratem znaczy się wraca powoli do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.01.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No widzisz jak masz dobrze U mnie ogrodzenie to niestety konieczność z powodu bliskości ulicy (5m) i wędrownych złodziejaszków. Ja działkę musze mieć ogrodzoną i mam bo inaczej pies wybiegałby na ulicę ale ja mam 2 działkę i wjazd boczny, nieco z ukosa więc nie mamy miejsca na ogrodzenie frontowe. Mój Karol też zasmarkany ale jakoś daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.01.2012 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 pusty przedpokój czeka na metamorfozę http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1547.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1546.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 piękny jest ten twój przedpokój przed metamorfozą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.01.2012 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 mówisz ....a mnie on leczy przychodzą goście i nie mają gdzie zawiesić swoich ubrań...nie ma lustra takiego dużego, w którym można obejrzeć się prawie w całości ..ale to się zmieni:D PS. Julce bardzo powoli poprawia się,ale nadal jest bardzo słaba.Na dodatek dostała ropnego stanu zapalnego na wargach i dziąsłach - zostałam w domu. W końcu dziecko ważniejsze od nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zdróweczka dla córci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.01.2012 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzięki Akuś ..a Ty nie jesteś w szkole? Zrobiłaś zdjęcie fito? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.01.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Alu,no to będziesz miała pole do popisu:) ...a swoją drogą to jest duży , ja mam ciasnotę taka ze nawet zdjęcie jest ciężko zrobić,ale lustro mam...tzn. szafka na buty dwudrzwiowa cała z lustrem:) Zdrówka dla córci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Dzięki Akuś ..a Ty nie jesteś w szkole? Zrobiłaś zdjęcie fito? zrobiłam ,ale ile nerów mnie to kosztowało to moje:( Córka zeskanuje projekty to Ci wyślę na skrzynkę..... szkoła sobota i niedziela u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts