Arnika 13.01.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 Zdrówka dla młodej zostawiam...A czytałaś moje propozycje naturalnych metod walki z choróbskami? Były u Pasi i u mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.01.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 A czytałaś moje propozycje naturalnych metod walki z choróbskami? Były u Pasi i u mnie.... byłabym zainteresowana! mam dość leków........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 13.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2012 To już widzę jak Alunek się rozwinie w tym wiatrołapie Tyle metrów do popisu. A swoją drogą jakąś szafę będziesz tam wstawiała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 15.01.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Alu witaj.....nie wiem od czego zacząć....tyle rzeczy przegapiłam..... Po pierwsze sypialnia.....ślicznie.....delikatnie, sutelnie......ogrodzenie- no dla mnie bomba.....w końcu cos innego....bardzo mi się podoba, nawet takie niewykończone. Powiedz mi jeszcze czy nie macie tej ścianki między wiatrolapem a holem, czy była? czy ją zlikwidowaliście??......super to wyglada.....ja mam ścinkę przez co wiatrołap jest niewygodny bo mały. Pokazałam mężowi zdjęcie i też mu się bardzo spodobało. A co planujesz tam planujesz?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.01.2012 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 przepraszam za brak odpowiedzi:rolleyes: W domu wciąż szpital... ale już rehabilitacyjny Pani doktor określiła Julci przypadek,jako typowa angina/szkarlatyna- tydzień choroby i tydzień rekonwalescencji Arniko, czytałam ...znam te metody i zawsze od nich zaczynam gdy dopada moja rodzinke przeziębienie lub gardłowe sprawy. Niestety przy anginie one nie działają Akuś, kiedy prześlesz mi? Amtla, miejsca jest sporo,ale szafy żadnej nie chcę Saro, dzięki za tyle pochwał W projekcie była ścianka działowa między wiatrołapem a korytarzem,ale z niej zrezygnowałam. Lubię przestrzeń :wiggle:Kiedyś myślałam o postawieniu szklanej ścianki... Po prawej stronie od drzwi wejściowych chciałabym postawić ściankę działową(k-g) o głębokości 60 cm, wysokości 210 cm i szerokości 50-60 cm. W niej zamontować drążek na wieszaki, a na dole zamontować jedną półkę. Po lewej strony"wieszaka' chcę postawić niską szafkę/komodę, a nad nią duże lustro. Natomiast po drugiej stronie , koło drzwi garażowych mogłoby być jakieś siedzisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 17.01.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 jak się należą to i są pochwały...... super z tą ścianą wymyśliłaś...też bym chciała mieć taką otwartą przestrzeń...i o dziwo mąż nic nie marudził.....może sie kiedyś zdecydujemy na taki krok...jak będziemy coś remontowac na dole....a nie jest zimno...czy ziąb nie wpada prosto na salony?? fajne masz tam plany w tym holu....masz tam duże pole do popisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ale masz pole do popisu!Ja wobec szybko brudzących się scian wszędzie - paluszki dziecięce:-) wszędzie, gdzie mogę robię tynki strukturalne i pokrywam werniksem, który tłuszczu i brudu nie przyjmuje - sprawdza się przez kilka lat w wiatrołapie i na schodach. Właśnie zrobiłam drugą stronę schodów, zdjęcia w moim wątku. Polecam. Ja bym tu ciemną brązową ścianę dała, ale dośc gładką, bo płytki w mozaikę masz ułożone - bardzo fajnie ułożone. Oj, ciekawa jestem Twojego pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Po prawej stronie od drzwi wejściowych chciałabym postawić ściankę działową(k-g) o głębokości 60 cm, wysokości 210 cm i szerokości 50-60 cm. W niej zamontować drążek na wieszaki, a na dole zamontować jedną półkę. Po lewej strony"wieszaka' chcę postawić niską szafkę/komodę, a nad nią duże lustro. Natomiast po drugiej stronie , koło drzwi garażowych mogłoby być jakieś siedzisko... Bardzo fanie planujesz, a jak kolory? Ja też nie lubię szaf w wiatrołapie, sama mam mały, ale Ty masz dużo miejsca, fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.01.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Ala, wlasnie, zapomnialam Ci powiedziec ze w Jysku widzialam biale ramki, ktorych szukalas, doczytalam juz u Arco ze kupilas. Gapa ze mnie . Ktora wersje photoscana zainstalowalas, bo mi sie niby instaluje ale w zainstalowanych go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ala jak podciac rozchodniki na wiosne, przy samej ziemii? teraz to takie brazowe kikuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 witajcie po przerwie nie miałam netu w domu... i to niestety po części nasza wina. Co jakiś czas mamy uszkodzony kabel łączący nasz dom ze studzienką TP SA. Będziemy musieli go wymienić , na swój koszt niestety, bo okazuje się,że ten co jest to jest złyhttp://forum.muratordom.images/smilies/rant.gif wracam do przerwanego tematu przedpokoju. Malowanie jest już konieczne, bo moje mycie ścian co jakiś czas daje średnie efekty ( farba Dulux). Prawdę mówiąc mam już dość beży i brązów i chciałabym miec białe ściany i jasną tapetę na fragmencie. Jeszcze zastanawiam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.01.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Tar, na wiosnę suche badyle rozchodników wyłamuję ręką u ich nasady. Idzie łatwo i przyjemnie... nie potrzebny jest żaden sekator. A propos ogrodu, jakie należy mieć nożyce do formowania roślin? może być sekator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 ja tam nie wiem mam sekator klasyczny uniwersalny, sekator do galezi i nozyce i wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.01.2012 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 moja babcia połamana się wczoraj. Wyszła na podwórko i wywinęła orła. Ma pękniętą kość ramienia, uszkodzoną torebkę stawowa barku. Bidna strasznie jest... Taki prezent zrobiła sobie na Dzień Babci Dodam jeszcze ,że nie jest w gipsie,a tylko opatulona bandażami, które sobie ściagą, czym jeszcze bardziej naraża się na ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 oj biedna, a starszym ludziom zawsze sie dluzej zrastaja kosci. nie lepiej w gips bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.01.2012 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) nastawienie barku mozna zrobić tylko w znieczuleniu. Niestety anestezjolog nie podjął się usypiania z racji wieku babci - 89 lat. W poniedziałek mama jedzie w babcia do jakieś super hiper specjalisty ortopedy, który ma zdecydowac co dalej Edytowane 21 Stycznia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 no to zycze powodzenia i wiele zdrowia dla Babci. Moja za m-c skonczy 90 lat i ciezko jej chodzic, ale poczucie humoru ma nadal tylko sluch i hydraulika szwankuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 dzięki Tar u mojej niestety demencja postępuje i słuch nie ten...ale czyta bez okularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 moja to przy imprezce lubi nam pospiewac ludowe przyspiewki, czasem calkiem sprosne, taka aparatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.01.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 super babcia...z temperamentem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts