TAR 21.01.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 mieszka z "mlodzieza", jak sie przeprowadzila z twego miasta do mojej mamy to brat mial ledwie 18 lat. wiec babcia czasem i slangiem mowi. kochana jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Anulku to zdrówka dla babci zostawiam Powiem, że dobrze by było jeść sporo galaretek z nóżek, z rapek kurzych, owocowych, pić wapno, ale naturalne, nie takie z apteki, co to większe spustoszenie zrobi w organizmie niż pożytku..., wędlina np schab w galarecie, i jakieś inne galaretowate.. Chodzi o klej i o to żeby chrząstki i kości się zlepiały. Dobrze, ze już jesteś on line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2012 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 hejka:) Zarobiona jestem :(nie wiem w co łapki włożyć. No w końcu dwa tygodnie nie było mnie w biurze.Bieżączkę miałam obrobioną, bo pracowałam w domu, ale gorsza sprawa z papierami..Wczoraj byłam na szkoleniu z zarządzania procesami. Super sprawa! Już nie mogę doczekać się piątku, bo wyjeżdżam z dzieciakami do Karpacza łyknąć trochę górskiego powietrza:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Babci nie wsadzili w gips. Operacji też nie będzie, bo nie ten wiek. Jak zrośnie się, tak będzie... Generalnie lekarz popisał arogancją i znieczulicą... nawet zastrzyków przeciwzakrzepowych nie zapisał SKANDAL!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 24.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 ....dopiero doczytałam o babci...bidulka na pewno sie wymęczy i nacierpi......dużo pozytywnej energii ślę....o lekarzach to juz szkoda pisać...trzeba sie upomnieć i byc stanowczym....żeby być w miarę potraktowanym.. co do wiatrołapu to czekam na jakies foty....ta ściana dzieląca wiatołap z holem nie daje mi spokoju....przy najbliższym malowaniu, remoncie.....po prostu ja wywalę....napisz mi Alu jeszcze czy zimno nie wpada do części salonowej...bo niby ten wiatrołap jak sama nazwa mówi ma "łapać wiatr"...... ja od jutra mam wolne 3 dni i też zamierzam spędzic je z dziećmi na sportach zimowych...juto łyżwy, czwartek sanki a sobota narty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Przytulaski posyłam i zdrówka dla Babci Sara.. ja nie wiem jak jest u Ciebie z tym wiatrołapem... U nas jest wąskie pomieszczenie prostopadle do przedpokoju... nie mam drzwi... z przedpokoju jest duże wejście do salonu... Nawet jak kilka osób wchodzi na raz to jest wymiana powietrza... Nic się nie dzieje. Mam podłogówkę w wiatrołapie gęsto ułożoną i mam przewidziany grzejnik, który nie został jeszcze podłączony, i chyba zostanie w ogóle zdjęty. Grzejnik miał za zadanie dogrzewać to małe pomieszczenie i suszyć rękawiczki .. ale skoro jest ciepło to nie ma takiej potrzeby aby go podłączać... W związku z brakiem drzwi i otwartym wiatrołapem nie zauważam jakiegoś dużego wychłodzenia odczuwalnego w domu, z powodu otwartego wiatrołapu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dzięki dziewczyny Ja też nie odczuwam "przeciągów". Tylko w sytuacji kiedy jest silny wiatr na zewnątrz od strony północnej...ale ten kierunek wiatru jest bardzo rzadko. Na fotki nowego starego przedpokoju będziecie musiały jeszcze trochę poczekać, bo od pomysłu do realizacji może być dług droga jeszcze nawet nie rozmawiałam z kolega, który będzie robił ściankę. No i zastanawiam sie nad podłogą. Najchętniej wywaliłabym te kafle co są teraz... Podobają mi się duże kafle a'la gres w jednolitym kolorze - jasny beż albo szary Zobaczymy , co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 czesc Alu, teraz tak na szybko, bo musze uciekac do miasta. Życze zdrowia Babci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dziękuję TAR:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.01.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 dzis to wchodze na pol gwizdka, bo dzis dzien tzw. sr...nia po gaciach wszyscy maja. tak mnie irytuje taka bezsensowna nerwowka, potem odchorowuje takie dni migrenami. ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 ja tez już spadam, bo muszę nadrobić dokumentację przed urlopem i audytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 moja babcia połamana się wczoraj. Wyszła na podwórko i wywinęła orła. Ma pękniętą kość ramienia, uszkodzoną torebkę stawowa barku. Bidna strasznie jest... Taki prezent zrobiła sobie na Dzień Babci Dodam jeszcze ,że nie jest w gipsie,a tylko opatulona bandażami, które sobie ściagą, czym jeszcze bardziej naraża się na ból. Ala, zamieńcie bandaże na orrtezę - kupuje sie w sklepie medycznym i tam dopasowują. Ortopeda powinien przepisać recepte na refundację tej ortezy, ale można kupić wpierw, potem do NFZ z receptą i zwracają różnicę w sklepie po potwierdzeniu. Orteza jest wygodniejsza, łatwiej sie zdejmuje do mycia ciała i nie przesuwa się. U starszych ludzi raczej nie zakłada się gipsów. I proszę tu nie warczeć na lekarzy jako ogół! Tak jak w każdym zawodzie sa różni ludzie i ci, co powinni byc lekarzami i ci, co nie powinni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2012 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dorotko, nie miałam zamiaru uogólniać.Tylko podejście tego konkretnego lekarza doprowadziło mnie do szewskiej pasji. Sama znam wielu dobrych, z powołania lekarzy dla których pomoc drugiemu człowiekowi lezy na sercu. Mamy teraz takie coś (podobne)http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfuOfxjCeyXUQAapzkvUK1dOlsyzv22RIa0QClfRPq3i6jaKim dobre? mama była wczoraj u lekarza pierwszego kontaktu, która przepisała babci zastrzyki przeciwzakrzepowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.01.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ala, właśnie o to chodzi. Wiesz, ortopedzi to zabiegowcy, nie zawsze wiedzą co to empatia... Ale są i tacy ortopedzi, którzy pacjenta rozumieją... Chodziło mi tylko o to ....o lekarzach to juz szkoda pisać...trzeba sie upomnieć i byc stanowczym....żeby być w miarę potraktowanym.. Sara78, nie mam nic przeciwko Tobie, bardzo Cię lubię, ale to było nieprzyjemne. Niestety jesteśmy tu przedstawicielami różnych zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.01.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Dorbi ja też Cię bardzo lubię i nie mam nic przeciwko.....ale niestety z moich kontaktów z lekarzami....i kontaktów moich znajomych jest kilka przypadków perfidnego olania pacjenta..co miało nieodwaracalne skutki zdowotne. Nie chce nikogo obrażać, przepraszam za uogólnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.01.2012 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 To już dzisiaj ...wyjeżdżamy znacz się. Dzieciaki cieszą się przeogromnie. Zastanawiam się, jak uda mi się spakować trzy osoby w dwie walizki. Nie lada wyzwanie ..a na odchodne pokazuję jeszcze raz sypialnię.....z zagłówkiem (i bez) http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1594.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1589.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1555.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/Alunek_interiors/IMG_1552.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Alu no to udanego wypoczynku zycze, wracaj szczesliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.01.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dzięki TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabele 27.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam, bardzo mi się podoba Twoja sypialnia, piękne ramnki na zdjęcia. Może zdradzisz gdzie je kupiałaś ?.. Życzę udanego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.01.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Alu,wypoczywajcie i korzystajcie z ferii,śniegu itp.Sypialnia super;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts