Alunek 20.02.2012 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Aniu, tak zrobię...na pewnoOd kilku dni chodzę niewyspana,bo ból powoduje,że mam płytki sen i jakieś koszmary mnie męczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.02.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Agatko, no niestety z moim zdrowiem jest coraz gorzej. Mimo że regularnie ćwiczę - 3 x w tygodniu jestem na siłowni, to jednak rwa kulszowa pogłębią się Dzisiaj robiłam kolejne podejście ,aby zarejestrować się na rehabilitację. Pani powiedziała mi,że dopiero MAJ,ale.... mam zadzwonić jeszcze dzisiaj wieczorem,bo może ktoś dzisiaj zwolnił termin i będę mogła w to miejsce wskoczyć. Jak nie uda mi się "wskoczyć " to zdecyduję się na prywatne zabiegi. Ala, lekarz rodzinny może ci napisać skierowanie od razu na zabiegi. Miałaś już, wiesz, co ci najlepiej pomagało. Na pewno miałaś jonoforezę, bardzo dobra na rwę kulszową. Albo jak masz szybszą wizytę u neurologa czy też ortopedy, mogą ci od razu zabiegi wypisać. Fakt, że rezonans by się przydał, żeby zobaczyć dlaczego tak długo Cię boli, bez poprawy po lekach przeciwzapalnych, może masz ucisk na korzenie nerwowe. W każdym razie w Gdańsku są dłuższe kolejki, w mojej okolicy zapisują na październik do lekarza A wiem, że w Trąbkach jest świetna rehabilitacja, za daleko dla Ciebie pewnie? Pacjenci z tamtych rejonów mówią, że niedługo czekali. W każdym razie powodzenia w łapaniu szybkich terminów - rehabilitacja to największy koszmar po endokrynologu, jeśli chodzi o NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.02.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Doczytałam, że zrobiłaś już rezonans? A co Ci wyszło? Napisz na priv. A neurolog nie może Ci zabiegów wypisać? Na początek, zanim dostaniesz się do rehabilitanta? Fakt, nie każdy chce się tego podjąc, ortopedzi chyba lepiej się znają na rehabilitacji. Faktycznie, pozostanie Ci wizyta prywatna. Ale też pamiętaj, jak dostaniesz zabiegi, że lekarz rodzinny może przepisać Ci normalnie na NFZ do 5 zabiegów po 10 dni każdy na daną okolicę. Możesz go poprosić, nawet bezpieczniej po wizycie u lek.rehabilitacji prywatnie. Ala, ja tak kieruję pacjentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.02.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Dorotka, wysłałam do ciebie emaila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.02.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ku pamięci Jak będziesz podlewać i nawozić to każde. Gorzej, jeśli tego nie planujesz. Stawiałabym na:- śnieguliczkę białą- tawlinę (Sorbaria sorbifolia)- zadrzewnię (Diervilla)- jałowce "Mint Julep" - znoszą lekki półcień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Ala qrcze od czego ten blednik, i jak po masazach - robia lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.02.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Och, ja bym tak chciała wiosny, żeby tak w zielonym popracować...A dzis tak wieje okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Och, ja bym tak chciała wiosny, żeby tak w zielonym popracować... A dzis tak wieje okropnie siostro tez bym chciala pogrzebac w ziemii, a wiatr u nas to chyba dzis jakies apogeum k. rafinerii masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.02.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 u mnie też wieje jak na uralu ...nie cierpię takiej pogody chyba mam niskie ciśnienie dzisiaj bo jestem tak senna że nie mam siły pracować. Jeszcze godzinka i uciekam na masaż Aniu, czuję się trochę lepiej....i już coraz bardziej mnie ciągnie do ziemii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.02.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ja juz od dluzszego czasu nie mam sil do pracy, strasznie sie mecze a ten tydzien jest jakis okropny, codziennie zasypiam super ze lepiej, przedwiosnie idzie. jak myslisz poczekac jeszcze z tydzien z przycieciem modrzewii czy nie szczypac sie i juz podcinac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.02.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 poczekaj...słyszałam,że jeszcze mogą przyjść przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.02.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 A ja już pozdejmowałam osłony, lekki przymrozek chyba już roślinom nie zaszkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 W zeszłym roku pomarzło mi wszystko przez marcowe przymrozki. Muszę zacienować moje Coniki, w zeszłym roku z jednej strony zbrązowiały od słońca i mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.02.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 siostro tez bym chciala pogrzebac w ziemii, a wiatr u nas to chyba dzis jakies apogeum k. rafinerii masakra U mnie w pracy są nawiewniki w oknach, to słychać ze zdwojoną siłą Ale jakie słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.02.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Aluś-zdróweczka...teraz dopiero doczytałam....dzisiaj i u nas nie szło iść taki wiatr! i deszcz ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.02.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 W zeszłym roku pomarzło mi wszystko przez marcowe przymrozki. Muszę zacienować moje Coniki, w zeszłym roku z jednej strony zbrązowiały od słońca i mrozu takie same zjawisko zaobserwowałam na mojej Conice. Też myślałam,że to od słońca, ale na studiach na wykładzie o szkodnikach roslin dowiedziałam się ,że to mogą być przędziorki. Na przedwiośniu zrobię oprysk. http://www.twoj-ogrodnik.com.pl/?pid=galeria&id=41 http://www.ogrody-krzekowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=442:przdziorki&catid=25:drzewa-i-krzewy-owocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 takie same zjawisko zaobserwowałam na mojej Conice. Też myślałam,że to od słońca, ale na studiach na wykładzie o szkodnikach roslin dowiedziałam się ,że to mogą być przędziorki. Na przedwiośniu zrobię oprysk. http://www.twoj-ogrodnik.com.pl/?pid=galeria&id=41 http://www.ogrody-krzekowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=442:przdziorki&catid=25:drzewa-i-krzewy-owocowe cenna uwaga! u jednej też zauważyłam brązowienie, ale instynkt mi dobrze podpowiedział i na szczęście popsikałam czym trzeba:rolleyes: Aluś-co masz na myśli zacieniować? okryć, osłonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.02.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Cześć Alu, czy planujemy wyprawę do Szmita na wiosnę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.02.2012 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Aluś-co masz na myśli zacieniować? okryć, osłonić? chodzi o rabatę z brzozami? Agatko, bardzo chciałabym pojechać tam jeszcze raz ..może maj/czerwiec. Potrzebujesz czegoś z ich szkółki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.02.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 na pewno wiosna do franka skoczymy, no nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts