TAR 08.03.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 te rh tak wygladaja po zimie, jesienia byly piekne i zielone wiec obstawiam ze troche przemarzly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tar, a zdradzisz, o jakiej warszawskiej szkółce mówisz? I w dodatku przywiozą rośliny sami? To ja też poproszę (szczególnie, jeśli mają sosnę Molette)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 juz podaje, oni generalnie nie przywoza ale maja roboty w gd, pracownikow z gd i sa w gd czesto, po prostu na zasadzie dogadania sie. ile chcesz tych sosen, bo jakby mieli, bo zawsze mozemy miedzy soba sie zgrac i jednym transportem przywioza, moga do mnie a ode mnie sobie bys juz mogla odebrac (jak sie dogadam z cenami to zamawiam duzo, wyjdzie pewnie caly duzy samochod) . na stronie nie maja wszystkiego, co w ofercieadres szkolki:http://www.ogrod.waw.pl/szkolka.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jeśli jesienią było ok, to będa jeszcze z nich RH witaj Sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 fajną mają ofertę. ..Sliczne są sosenki Obelisk.Ciekawe gdzie zaopatrują się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 sami produkuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a gdzie jest szkólka..gdzies pod Warszawą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 i wiekszosc idzie na ukraine (tak mi wczoraj Pan powiedzial) lub na ich wlasne realizacje, generalnie maja dobry stosunek ceny do wielkosci rosliny, ja juz nie chce 15 cm wypierdkow, na pewno wezme pumillo, watererei, sosne pyramidalis, gnoma, compact gem, swierki glauca globosa, koreanki silberlocke, duze kalifornijskie, serbskie nana i wiele innych, byc moze bedzie mial jeszcz pare szt. iseli fastigiate a jak nie to ma cos zaproponowac, ma jakas odmiane swierka pospolitego kolumnowego. tak jak wczesniej wspomnialam wszystkiego na stronce nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 najlepiej wusi zapytac, bo ja wawy nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 tak sobie pomyślałam,że skoro jeżdżę do wawy to mogłabym do niego podjechać w kwietniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 czytając liste zakupów, jakie planujesz to widzę ,że idziesz na całość i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nooo, chce zakupic od razu wszystko do zmian i wreszcie zakonczyc temat, chce to zrobic wiosna zebym latem mogla korzystac z urokow dzialkowania. podczas urlopow chce pojezdzic nad morze a nie ciagle przesadzac. ja to mialam nawet mysl zebys tam podjechala i chcialam Cie naciagac na przywiezienie jakiegos egzemplarza a z duetu sosenek oscistych ale sie powstrzymalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jak mi skombinujesz przyczepke i hak do mojej mikry to czemu nie ...chociaż pozory mogą czasami mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2012 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Tarcia, znasz ich http://www.clematisy.pl/kontakt prawie za moim płotem ..i ja ich jeszcze nie namierzyłam ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 o kurcze, nie znam az zaluje bo w zeszlym roku jak clematisy kupowlam to byly bardzo nieciekawe, moze tez tam wyskoczymy, ja bym cos fajnego dla mamy kupila, bo ona lubi clematisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 jak mi skombinujesz przyczepke i hak do mojej mikry to czemu nie ...chociaż pozory mogą czasami mylić oj tam pomarzyc zawsze mozna, desperat taki jak ja brzytwy sie chwyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 juz podaje, oni generalnie nie przywoza ale maja roboty w gd, pracownikow z gd i sa w gd czesto, po prostu na zasadzie dogadania sie. ile chcesz tych sosen, bo jakby mieli, bo zawsze mozemy miedzy soba sie zgrac i jednym transportem przywioza, moga do mnie a ode mnie sobie bys juz mogla odebrac (jak sie dogadam z cenami to zamawiam duzo, wyjdzie pewnie caly duzy samochod) . na stronie nie maja wszystkiego, co w ofercie adres szkolki: http://www.ogrod.waw.pl/szkolka.htmlJa potrzebuję 3 sosny czarne Molette, najchętniej przynajmniej ok. 1m wysokości, jeśli nie będą strasznie drogie. Rzeczywiście w ofercie ich nie widzę, ale jeśli mają, to ja chętnie. Rozwiązałoby mi to problem z dojazdem, bo te, które znalazłam, są dość daleko... z tej oferty zresztą więcej mnie interesuje! Cześć Alunek, przepraszam, że "wykorzystuję" Twój wątek, wybacz... ale wiem, że gościnna jesteś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 sure to zadzwon do nich, a jak beda i ja bede zamawiac to wezme te sosny dla Ciebie oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.03.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Oki, tak zrobię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Hej Widzę, że tu wiosenne poruszenie - to lubię Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts