TAR 19.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.03.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Muszę pochwalić , bo strasznie cieszę na sama myśl o tym ...wkrótce moje wielkie marzenie zostanie zrealizowane W maju jadę na wystawę CHELSEA FLOWER SHOW !!!! Chyba muszę kupić dodatkową kartę pamięci do aparatu,aby wszystkie zdjęcia pomieściły się już baaaaardzo zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Alu.......podsypalam wszystko.......bo pisało, że jest do wszystkiego:)a jak u Ciebie ogród wiosenny wygląda???co nowego w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.03.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Ponoć w OBI można już kupic sadzonki lawendy...ale co? można je już do gruntu sadzić??nie za szybko????nie zmarzną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 20.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 GRATULACJE!!!! Kiedy rozwiązanie? Początkiem września Zazdroszczę Ci okrutnie tego Chelsea!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.03.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Początkiem września przyłączam się do gratulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.03.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 (edytowane) Alu.......podsypalam wszystko.......bo pisało, że jest do wszystkiego:) a jak u Ciebie ogród wiosenny wygląda??? co nowego w nim? na przyszłość lepiej nie stosuj tego typu nawozów do wszystkich roślin. Różne rośliny mają różne wymagania żywieniowe. Np to co dobre jest dla krzewów liściastych i bylin niekoniecznie będzie dobre dla iglastych, wrzosowatych, czy hortensji. Nie wspomnę już o różach czy trawnikach. Ponoć w OBI można już kupic sadzonki lawendy... ale co? można je już do gruntu sadzić?? nie za szybko???? nie zmarzną???? Zdecydowanie za szybko. Teraz bezpiecznie będzie, jak kupisz sobie bratki lub prymulki Famelio, to sporo wolnego masz teraz. Mam nadzieje ,że częściej będziesz na FM. Obiecuję,że jak będę wybierała się w twoje okilice, to dam znać. Edytowane 20 Marca 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.03.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 już baaaaardzo zazdroszczę! Przyznam się,że traktuję ten wyjazd po części, jako inwestycję w przyszłość. Mam nadzieję, że wrócę z głową pełną nowych pomysłów i rozwiązań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 20.03.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Hej Alu.Mam do Ciebie prośbę,jak znajdziesz chwilkę czasu to zajrzyj do mnie ,bo mam mały problem i liczę na pomoc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.03.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Alu tu jest taniejhttp://www.ceneo.pl/6884312 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.03.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 dzięki TAR W piątek będę wertykulować trawnik. Zaczynam modły ,żeby nie padało. Prognozy są narazie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.03.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (edytowane) Alu......kupiłam, kupiłam......ale myslisz, że jak teraz wsadze do ziemi lawende to zmarznie??? nie ma kwiatów, same sadzonki.... mam trzymać narazie w garażu?? poradź mi i z czym sadzic lawende? co do niej pasuje? np. Bukszpan może być?? Edytowane 22 Marca 2012 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.03.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Widzę, że sezon ogródkowy rozpoczęty....nowe zakupy i nowe plany...czekam na pierwsze fotki Twojego ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.03.2012 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Kalu, po pierwsze gdzie chciałabyś to posadzić? Czy to ma być jakaś obwódka czy rabata. Według mnie trochę pośpieszyłaś się z zakupem. Możesz ją wsadzić już, a w razie przymrozków przykryjesz ją agrowłókniną. Witaj Saro fajnie, że odezwałaś się sezon rozpoczęty. Planów od groma tylko brak czasu na własny ogród. Po pierwsze studia i dyplom, a po drugie przybywa mi klientów na projekty, co mnie bardzo cieszy oczywiście . W tym sezonie muszę trochę zwolnić i usystematyzować swoje poczynania ogrodowe. Plan jest taki,że koncetruję się na kokretnych zakątkach w ogrodzie, robię dla nich plan nasadzeń i na końcu metamorfoza. Koniec z spontonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.03.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ku pamięci: Kolorowe pędy dereń biały "Sibirica"dereń świdwa "Midwinter Fire" dereń rozłogowy "Flaviramea" dereń rozłogowy "Kelseyi" złotlin japoński janowiec lidyjski wierzba mupińska Ciekawy kształt pędów leszczyna pospolita "Contorta")wierzba babilońska "Tortuosa" robinia akacjowa "Tortuosa" wierzba iwa "Curly Locks" wierzba całolistna "Pendula" wierzba sachalińska "Sekka" wierzba "Erythroflexuosa" http://www.rossnet.pl/images/Rossmann/Portal/BinaryPL/2615/646/1242721740879_2678406_FORMAT2_PHOTO[0]_165x123.JPG Owoce pozostające zimą na pędach irga szwedzka ‘Coral Beauty"ognik szkarłatny dzika róża berberys Thunberga mahonia pospolita Rośliny zimozielone irga Dammerairga radicans ‘Eichholz" irga szwedzka ‘Coral Beauty" bukszpan wieczniezielony bluszcz pospolity ostrokrzew - różne gatunki i odmiany mahonia pospolita suchodrzew chiński suchodrzew mirtolistny pieris japoński laurowiśnia wschodnia różaneczniki kalina sztywnolistna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.03.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Plan jest taki,że koncetruję się na kokretnych zakątkach w ogrodzie, robię dla nich plan nasadzeń i na końcu metamorfoza. Koniec z spontonami Własnie robie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 23.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Rewolucja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.03.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 akuś, gdzie ta rewolucja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 no będzie u ciebie w ogrodzie, nie? ciesze się, że masz już klientów! kaski nigdy dość a jak jeszcze robisz to co lubisz to tym bardziej! Aluś miałas na zajęciach projekty ogrodów starożytnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts