rasia 29.03.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Hej Alunku:D Co ciekawego z Danii przywiozłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 29.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 ta to ma dobrze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2012 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Rasiulka, byłam tam z moim szefem- Austryjakiem. To był wyjazd biznesowy i nie miałam czasu na shoping...a szkoda :bash:bo w takich mniejszych miejscowościach to jest nawet dużo taniej niż u nas. Moja koleżanka jeżdzi regularnie do Danii, bo jej mąż tam pracuje. Jak nic nie stanie na przeszkodzie to może kiedyś podłaczę się do niej przy następnym wyjeżdzie. Jakie ona cudenka przywozi...za śmieszne pieniądze np kanapę dwuosobową za 100 zł. Ja kupiłam od niej piękną latarnię... Mowię Wam, Dania to piękny kraj, gdzie czas płynie jakby wolniej, ludzie są mili i uśmiechnięci. Mogłabym tam zamieszkać Akuś, nie narzekam....to są wymierne plusy mojej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 To zabierz mnie też na takie zakupy..... Ja akurat net przeczesywałam o komody... ale ceny bynajmniej nie za 100zł były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 mam te same doświadczenia Arniko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Już kiedyś byłam koło Bielawy/Dzierżoniowa i widziałam na własne oczy meble, które przywożą z zagranicy.. pewnie z wyprzedaży albo z wystawek... i sprzedają po jakichś w miarę normalnych pieniądzach... a u nas te same sklepy to już kwota 2-3X większa.. w necie też mało nie kosztują... Ala... kiedyś przeczesałam net o kostkę... mam same krawężniki wkopane i tłuczeń.. i pooglądałam te inspiracje/realizacje z netu... nooo powiem, że bardzo mi się podobały i dopiero wówczas trzeba by było się zastanowić jak zrobić ścieżki i dopiero jak ogródek rozplanować.... Jak myślisz? chyba dobrze kombinuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2012 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jutro robię drugie podejście do czesania trawnika. W prawdzie wczoraj spadł u nas deszcz i jest troche mokro, ale mam nadzieję,że podeschnie do jutra. Wiosnę już czuć i widać w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 dobrze kombinujesz :cool:najpierw ścieżki, placyki itp a dopiero po tym rabaty W Danii nic się nie wyrzuca, dlatego bardzo popularne są komisy , w których można kupić prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 30.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Mowię Wam, Dania to piękny kraj, gdzie czas płynie jakby wolniej, ludzie są mili i uśmiechnięci. Mogłabym tam zamieszkać Tez nam wpadl ten kraj w oko jak bylismy dwa lata temu. Bardzo podobalo mi sie na poludnie od Kopenhagii w okolicach Mons Klint. Z Panem Mezem nawet stwierdzilismy, ze jak kiedys wyniesiemy sie z Irlandii to Dania bylaby pierwszym miejscem Tyz mam szefa Austryjaka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.03.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Rasiulka, byłam tam z moim szefem- Austryjakiem. To był wyjazd biznesowy i nie miałam czasu na shoping...a szkoda :bash:bo w takich mniejszych miejscowościach to jest nawet dużo taniej niż u nas. Moja koleżanka jeżdzi regularnie do Danii, bo jej mąż tam pracuje. Jak nic nie stanie na przeszkodzie to może kiedyś podłaczę się do niej przy następnym wyjeżdzie. Jakie ona cudenka przywozi...za śmieszne pieniądze np kanapę dwuosobową za 100 zł. Ja kupiłam od niej piękną latarnię... Mowię Wam, Dania to piękny kraj, gdzie czas płynie jakby wolniej, ludzie są mili i uśmiechnięci. Mogłabym tam zamieszkać Akuś, nie narzekam....to są wymierne plusy mojej pracy Ja też Na Chelsea też lecisz z szefem? Ale masz fajnego szefa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.03.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 jakaś moda na francziutków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Maya, mamy wiele wspólnego;) Rasia, tak bliskich realacji to nie mam z szefem....lecę z koleżanką ze studiów:) Jamles,że jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 dziejsza pogoda na maksa mnie wkurzyła.... śnieg,deszcz - to już przesada kolejny raz mój plan prac ogrodowych legł w gruzach....i jeszcze dopadło mnie przeziębienie... jestem smarkata i pociągająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.04.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Słonecznko przyświeca od rana, ale temperatura nie rozpieszcza.Taka to sprawiedliwośc na świecie ... Na chandrę pogodową chyba wybiorę się do3city na zakupy Pozdrawiam niedzielnie http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/IMG_2038.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/IMG_2035.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/IMG_2034.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/IMG_2033.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.04.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 śliczne jaja wielkanocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.04.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 kurcze...mamy piękną pogodę za oknem, a ja siedzę w pracy i wkurzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.04.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale masz jaja Sama robiłaś? czy nabyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ... jestem smarkata i pociągająca ... jak większość...... osiemnastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.04.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Ale masz jaja Sama robiłaś? czy nabyłaś? nabyłaś....kilka lat temu jak większość...... osiemnastek tak mi mów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 02.04.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 bardzo oryginalne jajka.....moze spróbuję cos takiego z robić z tym sznurkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts