sara_78 02.04.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 u nas dzisiaj zimno ......tak jak przez cały weekend.....wiatr okropny i śnieg sypał w sobotę.......pomyte okna spaprane okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Alu otworzyli juz ten pkt. z roslinami, o ktorym Ci pisalam, dzis zajechalam i ......zostawilam pare stowek. ale mieli sosny osciste, normalnie szok, w zadnych szkolkach ich nie bylo, a jak juz to albo nedzne albo drogo pow. 200 . a tu mila niespodzianka osciste po 38 zl i po 60 zl wieksze. hurtem kupilam 6, bo tyle mi akurat trzeba. wzielam te drozsze ale te po 38 zl tez niczego sobie, ladnie rozkrzewione. i kupilam jeszcze pare innych fajnych roslinek 3 piramidalisy po 60 zl (na kowalach identyczna po 125), ladna wejmutke, 3 kosodrzewiny wysokie uformowane na bonsai 32 zł, i dwa ekstra zakupy ale co, to napisze jak odbiore, w kazdym razie sosenki ok. 150 cm a'la compact gem - bardzo fajne. w przyszlym tygodniu maja miec jeszcze jakas dostawe wiec jeszcze zajade. w sumie mam juz wszystkie roslinki wieksze na rabatke tylna a to co zostanie to porozmieszczam na skalniaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 I zapomnialam dopisac, ze w piatek przed praca zajade na gielde kwiatowa na elblaskiej, musze kupic pare paletek wrzosccow i wrzosow, jakbys miala zyczenie to pisz. w szkolkach wrzoscce sa najmniej po 6 zl, licze ze na gieldzie beda po max 3,5 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.04.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 ....., dzis zajechalam i ......zostawilam pare stowek czy Ty wydmy zalesiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 czy Ty wydmy zalesiasz w zasadzie mozna by powiedziec, ze pola zalesiam ale pochwale sie efektem "przed" i "po" zmianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.04.2012 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 wow, fajne zakupy i ceny bardzo zachęcające na więcej Koniecznie muszę tam pojechać na rozpoznanie. Proszę napisz mi jeszcze raz jat tam dojechać. Jesli chodzi o wrzosowate to bardzo chętnie wziełabym.....po 5 w jednym kolorze x 4-5 gatunków. Problem w tym,że jeszcze nie przygotowałam miejsca. Ale chyba nic nie stanie sie jak trochę posiedzą sobie w doniczkach? Jak możesz to weź dla mnie proszę. Jak umówimy się na odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.04.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Tarcia, wysyłam na priv mój tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Ala teraz na gieldzie maja wrzoscce, wrzosow nie widzialam. różowe ciemne, rozowe średnie, rozowe jasne, biale, i mase bylinek skalniakowych. cen jeszcze nie znam - tylko wpadlam na chwile, objechalam plac i smigalam do pracy, mam plan by jednak w czwartek podjechac (zmusze sie do wczesniejszego wstania) w piatek rano bede na mierzei prawdopodobnie wiec nie dalabym rady. jaka cena cie zadowala, tak jak pisalam w ogrodnictwie widzialam po 6zl wrzoscce, na gieldzie licze na nizsze ceny. korci mnie tez na renka podjechac ale tam to juz w ogole o 5 rano musialabym sie wybrac. roslinki bedziesz mogla odebrac nawet w sobote lub poniedzialek poswiateczny - jestesmy w domku, lub kazdy inny dzien po 17.30 masz do mnie naprawde rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Centrum ogrodnicze Aura, jadac z pruszcza do przejazdowa droga 226 bedzie po prawej stronie (pomiedzy rokitnica a wislina) mimo, ze codziennie tamtedy jezdze 2 razy nie ogarniam nazw wioseczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Alu a moglabys zamiescic wiecej zdjec skalniaczkowych, my wciaz sie glowimy nad forma naszego ustrojstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.04.2012 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 4-4,5 zł max za sztukę. Co do wyboru to zdaję się na ciebie Mogę być u ciebie w środę 11.04? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.04.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 jasne moze byc sroda 11.04 , wysle Ci rano w czwartek esa po ile sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.04.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 jasne moze byc sroda 11.04 , wysle Ci rano w czwartek esa po ile sa. oki, dzięki pamiętasz może w jakich godzinach pracuje Aura,czy w soboty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 w soboty tez ale lepiej wczesniej dzwonic z nimi to roznie bywa, na pewno w sobote przedswiateczna nie pracuja, bo mi juz wczoraj powiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.04.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 spoko, napewno w najbliższą sobote oraz za tydzień nie pojadę do nich - święta, szkoła...i ta cholerna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 wez nic nie mow, rano doznalam szoku, wszystko dookola biale, u Was tak samo? wszystkie moje zakupy czekaja na wsadzenie, w sumie szczegolnie roslinom to nie przeszkadza ale sadzic w taki ziab to masochizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.04.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 u mnie niestety to samo +1 i śnieżyca. Z domu nie chce wychodzić się... z wyjątkiem oprysków i cięć wiosennych, to nie zrobiłam jeszcze żadnych porządków w ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.04.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 u mnie na szczescie trawnik zasilony juz ladnie zaczyna sie zielenic, T. juz 3 razy go grabil (ostanie wichury+kora), w sumie ja wszystko popryskalam, poobcinalam. zostaje mi sadzenie i skalniak. to zalatwie w najblizszych tygodniach a potem co najwyzej pielenie a to nie jakies wielkie halo dla mnie. T. musi pomalowac slupki bramy, poprzewozic kamyczki, poprzewozic ziemie itp. bzdety. tak w sumie poza tym co wymienilam nie mam za wiele do porzadkowania na ogrodzie. gorzej z domem, tam masakra i pobojowicho , okna nie ruszone, firany nie zmienione, lamp nie ma juz 2 sezon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.04.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 masz fajnie, bo T. pomaga ci...ja mogę liczyć tylko na siebie, a czasami na mojego brata i tatę. Małż większośc czasu poza domem, a poza tym nawet jak jest, to .... ogród to nie jego bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.04.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 .... +1 i śnieżyca.... u mnie śniegu nie ma, ale tylko 20 stopni cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts