mayadaski 08.04.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wesolego jajka i mokrego dyngusa! Wszystkiego najlepszego w to piekne swieto Wielkanocne! http://www.skuggen.com/wp-content/uploads/2011/04/Pke.gif Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.04.2012 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Dziękuję Wszystkim za piękne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Zaglądam ALe faktycznie, w okresie świąt mniej na fm wchodze bo w potoku kartek trudno cokolwiek wyłapać do czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 jeszcze chwila,a będzie bardziej merytorycznie... bo wyjdziemy na ogrody i będzie działo się wczorajszy wieczór spędziłam bardzo pracowicie...oczywiście w ogrodzie zrobiłam małą korektę świerkom, przycięłam lawendę (część), wokół oczka zrobiłam małe porządki. troche martwi mnie trawa na froncie...niewykluczone,że będę musiała podsiać nową. Zobaczymy... miło popatrzeć, jak przyroda budzi się z zimowego snu ...(a wraz z nią wracają nowe chęci i zapał ) P.S. dziękuję Szanownej Redakcji za obiecaną przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.04.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 moj ogrod sie chyba nie spodobal, bo ja nic nie dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.04.2012 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 napewno dostaniesz. Może do ciebie później dociera poczta... po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 14.04.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Alu, ile sadzonek szałwii wykopać dla Ciebie? Zaznaczam, że szybko rozrasta się w spore kępy. Widziałam u Ciebie piękne białe orliki, w towarzystwie funkii - ile lat ma ta kępka? To jedna sadzonka, czy więcej? Chodzi mi o to zdjęcie. http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/garden/P1060479.jpg Pozdrawiam Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 15.04.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Hej Alu:) witam po zimie:)mam małe pytanko- posialiśmy 3 tygodnie temu trawkę i zaczyna nam pięknie wschodzić. Kiedy powinnam ją pierwszy raz skosić i zasilić nawozem? Pozdrawiam,Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.04.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 paula odpowiem za Ale (bo chyba dzis jest w szkole) pierwsze koszenie jak trawka bedzie miec 6-8 cm skracasz ja o polowe (na wyzszym stopniu kosiarki) drugie koszenie moze juz byc nizsze. trawe zasililam jak troche sie ukorzenila, sialam w maju zasililam w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 15.04.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 paula odpowiem za Ale (bo chyba dzis jest w szkole) pierwsze koszenie jak trawka bedzie miec 6-8 cm skracasz ja o polowe (na wyzszym stopniu kosiarki) drugie koszenie moze juz byc nizsze. trawe zasililam jak troche sie ukorzenila, sialam w maju zasililam w lipcu. dziękuję TAR:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.04.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Tarcia, dzięki byłam w szkole Madziu, to zależy jakiej wielkości kępy będziesz robiła. Wezmę wszystko co masz w nadmiarze... Jeśli chodzi o orlika, to kępa ma 2 może 3 lata. A tak wogóle, to z nim wiąże się ciekawostka- posadziłam bordową sadzonkę, a w nastepnym roku był juz biały kwiat. Poszukam dowodów w archiwum... a teraz PROŚBA do Was wszystkich: do 16 maja jest konkurs na piękny ogród ,a ja biorę w nim udział http://twojogrod.zumi.pl/konkurs/1829,konkurs-ogrod.html MOGĘ LICZYĆ NA WASZE GŁOSY ???? Do prowadzącego baaaardzo mi daleko,ale może z Waszą pomocą będę bliżej Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.04.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 zagłosowałem z fejsa, przynajmniej tak mi się wydaje, bo nie zauważyłemżeby jakiś głos przybył, chyba, że tam jest jakiś poślizg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 16.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 mój głos już masz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.04.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja też z FB. Trzeba było się zalogować, a potem kliknąć "lubię to" na tej stronie. Podziękowali za oddanie głosu, znaczy chyba zadziałało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 16.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 ...a btw, zdjęcia śliczne. Alu, powinnaś zrobić sobie galerię zdjęć i dać link w profilu. Teraz są rozrzucone po całym wątku, a w jednym miejscu to dopiero robią wrażenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Melduję oddanie głosu Powodzenia Agata ... masz racje... Ale powinna zrobić osobny link tylko z ogrodem/ogrodami i linkami różnych może szkółek czy też propozycji ogrodów.. A może to za wiele?????? Ale Swój to powinna pokazywać o każdej porze roku i dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 17.04.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ja też oddałam głos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY :) aby zagłosować należy wejść na stronę zumi, oddaję głos. Wtedy system zada pytanie czy chcesz zagłosować przez konto onet lub facebook. Aktualna ilość głosów dla mnie to 5, a Lubię to - 33. Ciekawe dlaczego jest taka rozbieżność. Chyba kliknięcie na Lubie nie jest równoważne z oddaniem głosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ...a btw, zdjęcia śliczne. Alu, powinnaś zrobić sobie galerię zdjęć i dać link w profilu. Teraz są rozrzucone po całym wątku, a w jednym miejscu to dopiero robią wrażenie! Agata ... masz racje... Ale powinna zrobić osobny link tylko z ogrodem/ogrodami i linkami różnych może szkółek czy też propozycji ogrodów.. A może to za wiele?????? Ale Swój to powinna pokazywać o każdej porze roku i dnia skoro tak mówicie, to chyba pomyslę o tym muszę Wam zdradzić,że od jakiegoś czasu myślę o własnym blogu ogrodniczym. Niestety z braku czasu jeszcze nie moge zabrać się za niego. Może jesienią będę miała więcej czasu i wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 17.04.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Alu, mam pytanko odnośnie nawozu do trawy, a mianowicie- mój trawnik jak narazie ma powierzchnię ok 2500m2:) i widziałam, że polecacie tutaj Florovit do trawników- ale jak sobie przeliczylam ile by mi go było potrzebne- to bankrucywo murowane:) czy możesz mi polecić cos innego?myślałam o polifoskiej (azofoskiej ) a później dodatkowo o saletrze amonowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts