Nadulka 17.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Głosik oddany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nadulko Paulo, 2500 metrów robi wrażenie...łoł nawozy są niestety kosztowne ...zbyt kosztowne. Dwa lata temu, kiedy trawnika miałam znacznie więcej niż obecnie, kupiłam nawóz wiosenny ogólnego przeznaczenia w centrali zaopatrzenia rolnictwa. Cena w przeliczeniu na kg była o wiele korzystniejsza niż specjalistyczny nawóz z typowego sklepu ogrodniczego. Radzę,żebyś poszukała takiego pkt w swojej okolicy... Jednocześnie zastanowiłabym się,czy warto aż tak duży trawnik planować. Ja mam jakieś 500 metrów trawy i będę go pomniejszać. Możesz pokazać plan zagospodarowania twojej działki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 17.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Bardzo chętnie zagłosuję, ale czy mogę oddać głos, nie będąc zarejestrowana na onecie i facebook'u ? Bo jakoś mi to nie wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA ODDANE GŁOSY :) aby zagłosować należy wejść na stronę zumi, oddaję głos. Wtedy system zada pytanie czy chcesz zagłosować przez konto onet lub facebook. Aktualna ilość głosów dla mnie to 5, a Lubię to - 33. Ciekawe dlaczego jest taka rozbieżność. Chyba kliknięcie na Lubie nie jest równoważne z oddaniem głosu ja oddawalam przez oneta i glosik od razu sie dodal. fejsy i inne naszeklasy nie dla mnie, tam nie zarejestruje. i stanowczo jestem ZA galeria Ala juz Cie kiedys pytalam ale chyba umknelo - masz wiecej fotek swojego skalniaka? jak tak to wrzuc prosze albo na maila wyslij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Bardzo chętnie zagłosuję, ale czy mogę oddać głos, nie będąc zarejestrowana na onecie i facebook'u ? Bo jakoś mi to nie wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ja oddawalam przez oneta i glosik od razu sie dodal. fejsy i inne naszeklasy nie dla mnie, tam nie zarejestruje. i stanowczo jestem ZA galeria Ala juz Cie kiedys pytalam ale chyba umknelo - masz wiecej fotek swojego skalniaka? jak tak to wrzuc prosze albo na maila wyslij. ja też oddałam głosik przez oneta fejsa też nie mam i raczej nie będę miała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 17.04.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Nadulko Paulo, 2500 metrów robi wrażenie...łoł nawozy są niestety kosztowne ...zbyt kosztowne. Dwa lata temu, kiedy trawnika miałam znacznie więcej niż obecnie, kupiłam nawóz wiosenny ogólnego przeznaczenia w centrali zaopatrzenia rolnictwa. Cena w przeliczeniu na kg była o wiele korzystniejsza niż specjalistyczny nawóz z typowego sklepu ogrodniczego. Radzę,żebyś poszukała takiego pkt w swojej okolicy... Jednocześnie zastanowiłabym się,czy warto aż tak duży trawnik planować. Ja mam jakieś 500 metrów trawy i będę go pomniejszać. Możesz pokazać plan zagospodarowania twojej działki? no narazie niestey aż tyle trawki jest:) oczywiście będzie sukcesywnie pomniejszany o kolejne rabaty, ale to oczywiście wymaga czasu. alu wyślę ci na priv, bo cos nie mogę tu dodac- mam w pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Paula, prześlij mi na maila. W PW podałam adres Nie znam twojej działki,ale pomyślałam sobie o łące kwietnej, którą tnie się tylko kilka razy w sezonie i nie trzeba jej nawozić.. ..ale u ciebie to raczej działka leśna z tego co pamiętam...Jeśli mylę się , to mnie popraw Tarcia, skalniaczek przy oczku czy raczej to co mam za oczkiem na górce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.04.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Bardzo chętnie zagłosuję, ale czy mogę oddać głos, nie będąc zarejestrowana na onecie i facebook'u ? Bo jakoś mi to nie wychodzi? no niestety tyko przez te dwa konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.04.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Głosik oddany. Ale mam nadzieję, że to nie internauci zdecydują, który ogród jest najpiękniejszy... bo jest tam mnóstwo ciekawych ogrodów z punktacją 0, a prowadzą największe koszmarki i zmory:(... i te niestety mają po kilka nawet tysięcy głosów:o Przykład: "Ogród... oazą spokoju":lol2: dodany przez Misia3ka -1123 głosy http://m.onet.pl/_m/bd98f734c8ba067f5520c26ebc066c79,10,34.jpg albo... "Część rekreacyjna - ZIELONY RAJ" dodany przez bartekj - 1844 głosy http://m.onet.pl/_m/8159efd57e4c3031ab741eb0e9abb638,10,34.jpg Ja pierniczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 17.04.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 u mnie działka była rolna:) dookola lasy i pola:) chciałam mieć trochę zielonej trawki:) mogę Ci ewentualnie wysłać wieczorkiem na @ fotki, jak to wygląda obecnie tzn. po zagospodarowaniu jednej strony- oczywiście nie skończone jeszcze- brakuje roślin, ale przecież nie odrazu Rzym zbudowano:) moze byś mi cos doradziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 17.04.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Głosik oddany. Ale mam nadzieję, że to nie internauci zdecydują, który ogród jest najpiękniejszy... bo jest tam mnóstwo ciekawych ogrodów z punktacją 0, a prowadzą największe koszmarki i zmory:(... i te niestety mają po kilka nawet tysięcy głosów:o Przykład: "Ogród... oazą spokoju":lol2: dodany przez Misia3ka -1123 głosy http://m.onet.pl/_m/bd98f734c8ba067f5520c26ebc066c79,10,34.jpg albo... "Część rekreacyjna - ZIELONY RAJ" dodany przez bartekj - 1844 głosy http://m.onet.pl/_m/8159efd57e4c3031ab741eb0e9abb638,10,34.jpg Ja pierniczę hehe też o tym pomyślałam ,oddając głos na Alę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 17.04.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu, z wielką przyjemnością oddam swój głosik:) Poszło:) Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez bogumil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Łooo rany Boskie...masakra.... Ze mnie ogrodniczka jak z koziej poopy trąbka, ale takiego koszmarku bym sobie za nic nie sprawiła..... No to idę jeszcze poklikać.. bo zaznaczyłam lubię to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Tarcia, skalniaczek przy oczku czy raczej to co mam za oczkiem na górce? moze byc kilka ujec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 no to oddałam na głosuję i na lubię... a co mi tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Głosik oddany. Ale mam nadzieję, że to nie internauci zdecydują, który ogród jest najpiękniejszy... bo jest tam mnóstwo ciekawych ogrodów z punktacją 0, a prowadzą największe koszmarki i zmory:(... i te niestety mają po kilka nawet tysięcy głosów:o Przykład: "Ogród... oazą spokoju":lol2: dodany przez Misia3ka -1123 głosy http://m.onet.pl/_m/bd98f734c8ba067f5520c26ebc066c79,10,34.jpg albo... "Część rekreacyjna - ZIELONY RAJ" dodany przez bartekj - 1844 głosy http://m.onet.pl/_m/8159efd57e4c3031ab741eb0e9abb638,10,34.jpg Ja pierniczę wlasnie tez sie zastanawialam, ze najwieksze koszmarki maja najwiecej pkt. a naprawde piekne ogrody po 0 pkt. to jakas lipa z tym konkursem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Oooo taaaakkkkkk I to duuuuuużo zdjęć.... Wczoraj grzebałam u siebie przy tarasie... jaki ja mam tam misz masz... masakra... jakby któraś w Was wpadła to bym po łapach dostała.. ale to co mam w ziemię wetknięte to mnie się podoba. I co ja mam zrobić.. ja nie wiem co to eliganckie... jak mi się zielonym do góry podoba to go koło tarasy sru... A może byś Ala z Tarcią w weekend majowy się wybrała do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.04.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 ja raczej nie, bo mnie ma odwiedzic Madzialenka i moze Ala tez wpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Ale Wam dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts