sara_78 18.04.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 o...super 700zdjęć...zaraz zaczynam oglądanie..... Alu ja też mam wizję zmian u siebie...a raczej nowych nasadzeń.....nie wiem czy uda mi się to zrobić w tym roku......ale plan mi się jakiś przyda i może sukcesywnie zacznę coś sadzić.....poproszę Cię oczywiście o pomoc w doborze roślin..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 cała przyjemność po mojej stonie ,Saro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.04.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 w mojej stopce jest link do mojej galerii...a tam ponad 700 zdjęć zapomniałam jak robi się aby nie wyświetlała się cała ścieżka:o http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/garden/P1060867.jpg Galeria ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 18.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 mmajeczkaa - witaj u mnie ...dziękuję za głosik:wiggle: zaczynam podejrzewać,że ten cały konkurs jest z góry ustawiony....przykra sprawa:( Paula, dziękuję za zdjęcia Jak dom jest ustawiony w stosunku do stron świata. Czy wjazd na działkę jest od północy? Aluś, wjazd jest od strony wschodniej, taras od strony zachodniej, te rabatki, które ci wysłałam są od strony południowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Galeria ogrodu Leszku, takiej promocji i reklamy to nie spodziewałam się Dzięki niestety nadal nie wiem jak zrobić "Galeria ogrodu".Poproszę o dokładną instrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Aluś, wjazd jest od strony wschodniej, taras od strony zachodniej, te rabatki, które ci wysłałam są od strony południowej. a słup jest na zachodzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) Alu: Wklep sobie coś takiego (oczywiście podmieniając to co małymi literami) Kod html: wyświetlana nazwaNa przykład: Kod html:Galeria ogrodu Alunka Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) a tu szczegóły, bo widze, ze od razu linki mi wyszly Edytowane 18 Kwietnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tarcia, bardzo ci dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a prosze Cie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja poległam przy 200 ileś tam zdjęciach , albo ponad 300.. nie spojrzałam... Znaczy poległam, bo jak odkryłam że są zdjęcia to już baaardzo późno było i tak mi się już chciało spać...Pooglądam wieczorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hej Alu głosik oddałam buziaki myslę i myślę o moim "ogrodzie" a raczej trawniku czy moge posadzić szczepionego migdałka między wierzbami hakuro? nie będzie się to kłóciło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hmmm a może lepiej krzaczek? hakuro szczepione to chyba lepiej jakieś karzaczki pomiedzy prawda? przepraszam ze tak myślę u ciebie ale mój watek już padł więc nie obraź się buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja poległam przy 200 ileś tam zdjęciach , albo ponad 300.. nie spojrzałam... Znaczy poległam, bo jak odkryłam że są zdjęcia to już baaardzo późno było i tak mi się już chciało spać... Pooglądam wieczorem... nie musisz śpieszyć się hej Alu głosik oddałam buziaki myslę i myślę o moim "ogrodzie" a raczej trawniku czy moge posadzić szczepionego migdałka między wierzbami hakuro? nie będzie się to kłóciło? dziękuję hakuro już masz u siebie? Wrzuć zdjęcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hmmm a może lepiej krzaczek? hakuro szczepione to chyba lepiej jakieś karzaczki pomiedzy prawda? przepraszam ze tak myślę u ciebie ale mój watek już padł więc nie obraź się buziak nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 kurcze nei wiem czy znajdę bo nawet nei wiem czy było robione trochęmisz masz mam na jednej prostej ogólnie to przypadkowe sadzenia przez mojego ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 mam jakiegoś świerka nie znam nazwy później w odstepiej jakiś 3 m jedną hakuro odstęp 3 m druga hakuro odstep była trzecia hakuro obecnie zjedzona przez psa odstęp lilakdziś zrobie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hakuro są młodziutkie po kilka gałązek mają ale listki już puszczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kawiko, zrób zdjęcie, bo na razie trudno mi wyobrazić sobie miejsce o którym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulatomczyk 18.04.2012 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 a słup jest na zachodzie.. Alu, Tak słup jest na południowym- zachodzie w samym narożniku działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts