sara_78 18.04.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ALU przez ogladanie Twoich zdjęć nabieram coraz większej ochoty na grzebanie w ziemi......pięknie masz w ogrodzie. mnóstwo odmian i kolorów...widać że Cię to pasjonuje. Powiedz mi czy ocalały Twoje wrzośce? Bo moje tak dziwnie przemarzły w tym roku... jedne calkowicie a drugie tak jakby częściowo- zostały takie łyse patyczki, wygląta to jak jeż- od dołu kwitną a góra łysa, nie wiem co z tym zrobić teraz. Trochę przycięłam ale i tak brzydko to wygląda. Przemarzł mi chyba też modrzew szczepiony, nic nie wypuszcza- wywalić go czy jeszcze poczekać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 sara z modrzewiem poczekaj jeszcze,moje szczepione tez dopiero co wypuscily. i do tego byly radykalnie przyciete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.04.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ale mój młodziutki i nie był nawet cięty, a gałązki ma suche i łamią sie....mówisz żeby czekać....to poczekam...mam czas:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 moje tez mlodziutkie wsadzane ub. wiosny a teraz przesadzone, sprobuj moze podciac te suchosci, choc modrzewie przycina sie z koncem lutego/poczatkiem marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 nie spisuj modrzewia jeszcze na straty...przytnij, zasij go i czekaj wszystkie wrzośce wymarły mi i z pewnością wyrzucę je. Moje to nawet od dołu nie puszczają. Tobie radzę wyciąć dosyć nisko to co suche. Jest szansa ,że jeszcze odbiją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.04.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 to ja go trochę podcięłam....ale myślałam że to już cos powinno wypuścić...jak podetnę jeszcze to zostanie mi sam patyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 to on suchy jest aż do miejsca szczepienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja swoje modrzewie solidnie oglowilam zeby sie zagescily i tak jak mialy galazki do samej ziemii to teraz czuprynka krociotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu, kupilam cudna wierzbe szczepiona na pniu, taka miniaturke, nie pamietam teraz odmiany ale drzewko jest bardzo urocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 18.04.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja go posadziłam chyba na jesień, młodziutki okaz i czuprynkę miał malutką, więc nie było też zbytnio co podcinaći chyba suchy jest az do miejsca szczepienia...przyjrzę mu się jeszcze dzisiaj i napiszęz tymi wrzoścami to nieciekawie, za ładnie nie wygladają....trochę je przytnę i tyle....w tamtym roku były piękne o tej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Alu ok zrobie zdjecie i jutro wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hmmm jeszcze liliowce mi sie zaczęły podobaćmuszę poczytać o nich ogólnie to dużo rzeczy mi się podoba hehetylko kasa kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tarcia, wkleiłaś zdjęcie u siebie? Saro, moje wrzośce też były piękne rok temu...a teraz suchary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 moje wrzosy wszystkie padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Kawiko, wcale mnie nie to nie dziwi. Liliowce są przepiękne. Sama jestem ich wielką fanką ..ale jak mówisz kasa kasa kasa. Nowości potrafią kosztować nawet po kilkadziesiąt złotych za jedno kłącze:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 heheh no super hihiih ale może jakeiś tańsze na poczatek dla takie laika jak ja się znajdą muszę zaplanować sobie te sadzenia itp uwzględniając pierdoły posadzone przez mojego ojcapo prostu uwielbiam jak mi ktoś sadzi coś nie tam gdzie trzeba wrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 i trzmielinka mi wymarzła i moje dwie trawy też rojnik rośnie jakoś nijako a ponoć to to taki rojowe hehehi tylko kostrzewa sina ładnie rośnie nawet ta wyhodowane przeze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 kawiko, na szczęście tańsze tez znajdziesz. polecam sklep www.cebule-kwiatowe.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.04.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tarcia, wkleiłaś zdjęcie u siebie? wierzby czy modrzewia? wierzbe chce albo na sklaniaczek albo na te tylna rabatke, wiec na razie w donicy stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.04.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 zdjęcie wierzby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts