kawika 20.04.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 hej Alunow iem że to nie dobry pomysł ale tak jakoś palnęłamale myślą że jak się rozrosną te berberysy i inne krzaczki to i pies przestanie latac tam jak oszalały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ??kurde strasznie maciupkie mi to wyszło nie wiem czy cokolwiek zobaczysz mogłoby tak być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 kwiatki za krzakami - to nie jest dobry pomysł... pęcherznice, berberysy ( oczywiśnie nie wszystkie) świetnie nadają się na nieformowane żywopłoty i w ogole to pecherznice to duze krzaczory. ja u siebie wzdluz 1 boku ogrodzenia sadze pecherznice darts'gold, docelowo beda jako zywoplot (kiedy juz zdejmiemy wikline) przed nia mam wierzby pendule na pniu, hakuro i nizsze krzaczki, zolto zielona pecherznica robi swietne tlo. podoba mi sie tez diabolo ale na tle wikliny bylaby prawie niewidoczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no kurde to chyba nie jest zly pomysł pęchcerznica z berberysem ładnie będzie kolorystycznie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) chyba dzisiaj nie popracuję i zaczynam demontaż niby "skalniaka" zrobię taki ładniejszy czyli na ten rok skalniak i przy płocie Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez kawika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 klamka zapadłakupiłam:5 krzewuszek1 hakuro (w miejsce zjedzonej)10 berberysów pozostało kupić pęcherznicęale to już nie dzisiaj i jak tylko będzie pogoda biorę się za wyrywanie trawy i robienie rabaty pozostaje mi dokupić i poszukać pretów do zabezpieczenia przed psem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 (edytowane) no to klamka zapadła możesz zabezpieczyc rabatę siatką plastikową Edytowane 20 Kwietnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 menda nawet siatkę przerywa jedynie pręty go powstrzymują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 wklejam ku pamięci http://www.dammera.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ale sie ciesze, ze mam takiego malego Okruszka i nie ma problemu z niszczeniem i deptaniem, czasem tylko rozwali kore jak biegnie wzdluz plotu za intruzem trawie i krzaczkom tez jakos szczegolnie nie szkodzi, kochana bestyjka moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mały pies= mały problem....aczkolwiek nie jest regułą,że pies musi być utrapieniem dla ogrodu. Myślę,że to kwestia wychowania i wpajania od szczeniaka co można, a czego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 to tez racja co innego że gdy kupilismy pieska wokoło było tylko błoto ale to typ pies-ogrodnik złośliwie potrafił mi rano wykopywać wszystkie rosliny posadzone wieczorem teraz troch się uspokoił ale i tak zdarzają mu się wpadki a zniszczona trawa to też wina moja bo nie ma do końca zrobionego kojca a tak było jak był mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 jak widac nie było czego niszczyć ale zrobie rabatę zrobię z kojcem porzadek i bezie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 mój piesek mieszka z nami w domu, więc nie ma za dużo okazji nabroić w ogrodzie a oto ona - dobermanka Frytka:rolleyes: http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/various/kwiecien2010_117.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 śliczna mój Heros siedział w domu na początku ale i on się męczył i my teraz przez dzień albo siedzi w kojcu albo biega luzem z dziećmi albo ze mna na noc jest puszczany i wtedy zbiera mu się na romanse z roślinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 oto on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 piękny kawaler ..rozrabiaka i budzi respekt. W dzieciństwie byłam dwa razy pogryziona przez owczarki,ale moje pieski wyleczyły mnie ze tego strachu ja wolę mieć psicę w domu... rok po przeprowadzce mieliśmy nocne włamanie do domu...i tylko dzięki naszej suni, która nie pozwoliła złodziejom wyjść poza pomieszczenie gospodarcze, uchroniliśmy się od kradzieży. z nią czuję się bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 no mój nikomu nie odpuści byle szmer i stawia wszystkich na nogi hihihmój sąsiad mówi na niego alarm ponieważ on nie ma ogrodzenia a jak w nocy słyszy że ten szczeka od jego strony to od razu wzmaga jego czujność no więc muszę mu jakoś wybaczać te zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.04.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ja w dzieciństwie byłam raz ugryziona przez owczarka ale kocham psy i zawsze marzyłam ze jak kiedyś będę miała swój dom to sobie takiego sprawię przez 33 lata mieszkałam w bloku no i jednak marzenia się spenłiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.04.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja nam tez dziewczynkę... ale robi hałas jak ktoś wchodzi.. na każdego inny.. na męża, na syna, na starszego syna... na każdego inaczej, a jak już ktoś obcy wchodzi to masakra jest... Czujna jest jak nie wiem.. i po co mi wielki pies.. śpi ze mną, mnie broni, krzaków nie niszczy, doniczki pomaga jako jedyna moja dziewczynka ogrodniczka nosić... Jest lepsza o stokroć od labków czy goldenków ( nie to, że ich nie lubię, a o to , że nie zaszczekają i zaliżą złodzieja jak wejdzie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts