aka z Ina 03.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 i mówia, że zima nie jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 na zdjęciach to i owszem ... nawet nie chcę myśleć ile czasu znowu spędzę na odśnieżaniu dzisiaj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 eee zostaw, moze w nocy przyjdzie odwilż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 pobożne życzenia... prędzej straż miejska z mandatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 to straż miejska u Was wieczorem tez chodzi? jak dobrze, z tej strony, ze mam drogę jeszcze budowlana i odsnieżam tylko koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 działają z zaskoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.02.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 tak jak u nas pewnie, gdy tylko sie pojawi jakiś sopel na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.02.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja z prośbą o nazwę i namiary na stół w salonie- ten jasny z drewna-gdzie kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 03.02.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a ja z prośbą o nazwę i namiary na stół w salonie- ten jasny z drewna-gdzie kupiony by IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.02.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ...poproszę jeszcze! Którym aparatem robiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.02.2010 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Panasonic Lumix DMC-FZ28 http://www.panasonic.pl/images/products/mid/DMC-FZ28-K_41.jpg ... wciąż się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 to jak ja z moim Canonem - nadal dużo łatwiej mi wyjąc starego Kodaka, albo prostego Olympusa, żeby cos szybko pstryknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.02.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a jakiego masz Canona? Mój drugi, a w zasadzie pierwszy aparat to również Canon ( analogowy). Świetny aparat , zwłaszcza do portretów. W chwili obecnej poszedł troszeczkę w odstawkę, ale jego czas jeszcze nie skończył się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 mam 40d, już niezbyt nowy, ale nieźle sobie radzi - z wyjątkiem wyświetlacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piszcie, piszcie dziewczyny o tych aparatach, ja wszystko notuję, bo zainteresowana jestem takim bardziej trudnym w obsłudze.U nas wciąż na minusie, ale tak jakoś fajnie pachnie powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 ...przed chwilą ktos mi proponował przez domofon odśniezanie, teraz żaluję, że sie nie zgodziłam, następnym razem pewnie zapłacę... Mówisz Tolu, że fajnie pachnie? Może wreszcie przyjdzie odwilż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Bardzo na tę odwilż czekam, jak przyjdzie będę siedzieć na tarasie w tych zaspach co są i wdychać zapach wilgoci i patrzeć, jak się topią. Za ćwierkaniem wróbli tez tęsknię, ot, takie małe, głupie tęsknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 04.02.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Moja wyobraźnia mi podpowiada, że to będzie bardzo fajne. Chetnie przetestuję "siedzenie na tarasie", nawet już częsciowo mam jeden zrobiony. Na razie lezy na nim wielka zaspa sniegu, który wczesniej zwiało z dachu, ale jest szansa, snieg na podjeździe był już calkiem mokry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.02.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Piszcie, piszcie dziewczyny o tych aparatach, ja wszystko notuję, bo zainteresowana jestem takim bardziej trudnym w obsłudze. U nas wciąż na minusie, ale tak jakoś fajnie pachnie powietrze. a zagłądała Pani tu http://forum.muratordom.pl/kto-sie-zna-na-fotografii,t147795.htm U nas dzisiaj +1..i to rzeczywiście czuć. Nie wiem czy to tylko autosugestia , czy rzeczywiście coś wisi w powietrzu Ja nie pogniewam się wcale , jak zima pójdzie już sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Alunek, zajrzeć to mało, to jeszcze zrozumieć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts