sure 12.07.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 TARcia, ja też! (a to znaczy, że się poznamy osobiście, bardzo się cieszę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 wiem, wiem w tym samym czasie posta pisalysmy ja tez sie ciesze na nasz zlot pomorskich czarownic :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.07.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 jakie tam cuda ...nie przesadzajdzie z tymi pochwałami, bo spoczne na laurach :D:D Sure, jeszcze nie smarowałam.... Mój tata radził się znajomego sadownika i ten da mu jakiś preparat, który miesza się z białą emulsją. Jutro będzie smarowanko. Mam nadzieję,że pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 13.07.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 wiem, wiem w tym samym czasie posta pisalysmy ja tez sie ciesze na nasz zlot pomorskich czarownic :D:D Cześć Kochane Ale Wam dobrze z tym spotkankiem - wypijcie za mnie herbatkę. Ja kilka godzin temu wróciłam znad morza i niestety teraz musiałam wpaść do pracy. Tarcia, rozumiem, że widzimy się za tydzień, Alu Ty wpadnij kiedy chcesz - mam do końca lipca (albo i dłużej) wolne i tylko w wyjątkowych sytuacjach muszę wpadać do firmy. Zabierz dzieciaki i przyjedźcie na cały dzień - doradzisz mi w kilku miejscach, bo mam ochotę przekopać część ogrodu. Wyślę Ci na PW maila do siebie i nr telefonu. Buziaki zostawiam i uciekam sprawdzić co natworzyli w czasie mojej nieobecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.07.2012 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Madziu, dziękuję za zaproszenie napisz mi proszę jeszcze swój adres.... ja mam urlop od 23.07...ale wyjedziemy gdzieś z rodzinką. Jeśli chodzi o lipiec to mogłabym przyjechać w jakiś dzień w przyszłym tygodniu pod wieczór (po pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.07.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ala... nooo tylko, że ja jak dobrze kombinuję mam chyba coś koło 600km do Ciebie... No nic... Wypijcie herbatkę za nieobecnych.... Reneta odżyje...znaczy żyć będzie... ale czy nie złamie się druga część... I dobrze, że nie było nikogo pod nią... Tablic nie zazdroszczę.. ale pomyśl.. jakby się zalało, albo wpadłabyś w studzienkę urywając zawieszenie, albo powódź Ciebie porwała...Ojjj było by źle... a tu tylko blacha... Fakt pojeździć trzeba było, ale już jest OK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 to już dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.07.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.07.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Alunia, dzięki za serdeczne przyjęcie i super jedzonko! Siewki krwawnika trafiły na razie do doniczek i podlewa je deszcz. Jak się zakorzenią, posadzę na rabacie. Pewnie nie zakwitną w tym roku, a szkoda, bo ciekawa jestem kolorków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 (edytowane) Dziewczyny ciesze sie, ze moglysmy sie poznac. Ala masz cudowny ogrod juz kombinuje co by tu u siebie pozmieniac iwy wypadaja za ogrodzenie a w ich miejsce chyba zapodam sobie swierki Dzieki za nakarmienie i napojenie. drozdzowa byla pychota do zobaczenia u mnie. edit: zapomnialam namiarow na moskitiery Edytowane 14 Lipca 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dziękuje za super spotkanko w ogrodzie się zakochałam !!!.....ale mam zdjęcia więc bedę papugować .....w drodze powrotnej trafiłam na wichure i oberwanie chmury wracałam 40km/h i wycieraczki nie nadążały !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 ale dojechalas calo?sure i ja tez w deszczu wracalysmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 dojechałam cała i zdrowa......ale potem dowiedziałam sie z TV, że trąba powietrzna szalała w tym rejonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.07.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 to dobrze tez czytalam wiadomosci, ponoc bylo nieciekawie, u nas tylko padalo, co dziwne jakiegos ekstra wiatru nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.07.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za odwiedziny i te wszystkie pochwały jestem zmotywowana do dalszych poczynań ogródkowych ... zapraszam do siebie częściej miłej niedzieli .....bezburzowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.07.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ala, piękne masz rabaty bylinowo-trawiaste, aż mi się chce uszczknąć kawałek trawnika Muszę założyć nowy album ze zdjęciami, namiary prześlę Wam mailem. Tamten cały zapełniony na Picasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 15.07.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ala, ja myślę, że ta Twoja hortensja bukietowa na lewo od oczka, to jest Vanille Fraise. Ma ciemne różowe pędy i dość duża rośnie. U mnie Pinky Winky rosnie wolno, a Vanille Fraise od posadzenia rok temu z sadzonki 20-30cm jest teraz ok 70cm. Pinky Winky 3 sezony i ma ok 80cm wys, a zakupiona taka 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 dziś natchnięta widokami Twojego ogrodu......przerobiłam jedną rabatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Ala, ja myślę, że ta Twoja hortensja bukietowa na lewo od oczka, to jest Vanille Fraise. Ma ciemne różowe pędy i dość duża rośnie. U mnie Pinky Winky rosnie wolno, a Vanille Fraise od posadzenia rok temu z sadzonki 20-30cm jest teraz ok 70cm. Pinky Winky 3 sezony i ma ok 80cm wys, a zakupiona taka 50cm tez tak sobie pomyslalam, vanilka tez tak jak pinky ma czerwone galazki tylko pinky jest wyprostowana a vanilka bardziej sie poklada. a ta twoja Alu wlasnie taka byla pokladajaca. Grandiflory maja troche inne kwiaty i galazki nie czerwone. mocno sie dzis swoim przygladalam no i po spotkaniu natchnienie przyszlo, wsadzilam prawie wszystkie iglaczki i kombinuje dalej co z rabatami. Zostala mi do wsadzenia tylko glauca globosa ale to juz na jutro zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.07.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 ale z was pracusie...ja dzisiaj tylko przeszłam się po ogrodzie z sekatorem w ręce i małe co nieco suche/przekwitnięte powycinałam:D cieszę się bardzo,że udzielił się wam mój entuzjazm do bylin i trawek. Jak to mówią...podróże kształcą Co się tyczy hortensji, to pewnie macie rację...musze w końcu spisać w jedno miejsce te wszystkie gatunki roślin, jakie mam u siebie, bo zaczynają mieszać mi się nazwy Kalu, jestem ciekawa zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts