Alunek 20.07.2012 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 firma od rolet bezprawnie wykorzystała na swojej stronie moje zdjęcie http://www.modnefirany.pl/index.php?products=product&prod_id=261 oj nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 20.07.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Patrz, o tej nie pomyslalysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.07.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 firma od rolet bezprawnie wykorzystała na swojej stronie moje zdjęcie http://www.modnefirany.pl/index.php?products=product&prod_id=261 oj nie ładnie i jeszcze wstawili swoje logo, to zwykla bezczelnosc. u mnie tak samo postapila firma od schodow i balustrad a do tego jeszcze sfotoszopowali oswietlenie, bo nie podobaly im sie kaable wystajace. zazadalam usuniecia, na poczatku spuscili mnie na drzewo ale wystosowalam ostrzejsze pismo i zdjecia usuneli ze strony. Alunia bylismy dzis u madzialenki bylo baaaardzo fajnie a slyszalam ze ty jutro sie wybierasz, moglismy w sumie to pozenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 25.07.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Alu,miłego urlopowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.07.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Alu, dużo słońca, ciepła i błękitnego nieba,niech urlop będzie prawdziwym wypoczynkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.07.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dziękuję za życzenia pogoda dopisała, hotel bajka, dzieciaki zadowolone.... ... ciężko wrócić do pracy po takim beztroskim tygodniu..no cóź mus to mus w nadmiarze czasu wolnego zrobiłam zakupy cebulowe ...w sumie kupiłam ok. 150 cebul tulipanów i czosnków. Wszystkie wylądują na rabacie centralnej...Znając siebie to pewnie jeszcze coś dokupię podczas "Zieleni" w W-wie i kolejnych targów rolnych w Starym Polu P.S. w między czasie wyjaśniła się sprawa zdjęcia i cofam słowa ,że bezprawnie, bo ja sama wysłałam im to zdjęcie .tzn. skleroza nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 ooo czesc Alu, skorzystam z okazji ze jestes. kiedy przycinasz/formujesz swoje iglaki m.in te boskie swierki i ciesze sie, ze urlop byl udany, pogoda nas porozpieszczala w ub. tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.07.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 świerki przycinam wiosną....w kwietniu. Zastanawiałam się ostatnio, czy znowu ich nie przyciąć. Zwłaszcza jednego, który bardzo wybujał na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.07.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 dziękuję za życzenia pogoda dopisała, hotel bajka, dzieciaki zadowolone.... Cieszę się, że urlop się udał. Po Twoich odwiedzinach postanowiłam gruntownie przerobić kilka miejsc w ogrodzie - zobaczymy co da się zrobić jeszcze w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.07.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Super, ze urlop sie udal, mi tez:-) i rozumiem, ze nie mialas problemu z osami;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.07.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Madziu, dziękuję za linki wykorzystasz coś z moich propozycji?od czego zaczynasz przeróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.07.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Super, ze urlop sie udal, mi tez:-) i rozumiem, ze nie mialas problemu z osami;-) cześć, na szczęście osy omijały mnie kiedy wróciliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Wróciliśmy w piatek wieczor. W sobote probowalam doprowadzic ogrod do jakiegos porzadku, ciezko po 2 tyg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Ech zrobilabym moj ogrod od poczatku, nie podoba mi sie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.07.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Tarcia, co jest:(? Dorota, wyobrażam sobie.... ja wczoraj po powrocie zrobiłam sobie spacerek po ogrodzie i muszę stwierdzić,że nie jest tak źle. Dwa popołudnia i będzie dobrze...tylko z koszeniem muszę poczekać, aż trawa obeschnie. ... Z centralnej rabaty muszę wyrzucić przetacznik kłosowy...usechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.07.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Tarciu, no chyba żartujesz:o? Alu, obetnij go przy ziemi, podlej z wiadra i daj szansę Cześć wyurlopowana;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 wiecie jak to jest, napatrze sie na te wasze piekne ogrody i tez bym tak chciala ladnie. a mam, co mam, prosto i rowno do obrzydliwosci Alu wez ty dobra kobieto kiedys wpadnij do mnie, pomozesz mi z podkowa, chcemy przed nia zrobic basenik, powiekszyc rabate i bede musiala na tej rabacie pozmieniac wszystkie nasadzenia. moze wtedy bedzie jakos sensowniej, bo na razie jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.07.2012 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Rasiu, spróbuję..tak łatwo nie poddam się. Wczoraj pościnałam przekwitnięte ostróżki. Ciekawe czy zakwitną raz jeszcze... Tarcia, rozumiem twoje rozterki, bo sama je miałam jeszcze nie tak dawno. Twój ogród jest młody co oznacza,że jeszcze dużó można z nim zrobić Może coś razem wymodzimy ...kied masz ochotę na spotkanko? Ja wybieram się do IKEA i LM dzisiaj albo jutro po pracy. Może w drodze powrotnej wpadnę do ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.07.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 znowu mała prośba.....prośba o głosy na zdjęcia moich zwierzaków Niestety trzeba się zalogować na portalu www.architekturakrajobrazu.info Fryta http://architekturakrajobrazu.info/galeria/view-photo/99/7225 Zuzia http://architekturakrajobrazu.info/galeria/view-photo/99/7224 Zachęcam do wstawienia zdjęć swoich czworonogów. Warunek zdjęcie musi być zrobione w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Alusia dzis nie moge ale jutro chetnie, temat tym trudniejszy, ze nie chce sie pozbywac tamtych roslin, bo je bardzo lubie i w ogole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts