rasia 10.08.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Alu, Tarciu, pamiętajcie, że jak będziecie się wybierać na Zieleń, to mus do mnie zajechać na nocleg i pogaduchy:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.08.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ok, dzięki Rasiula wybierasz się na targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.08.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 wybiła moja ulubiona godzina w ulubiony dzień tygodnia pa pa zmykam do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.08.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Rasiula ja sie nie wybieram, wtedy bede z żabojadowa wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.08.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Ok, dzięki Rasiula wybierasz się na targi? Czekaj! Wybieram się OCZYWŚCIE jak co roku:lol:. To jesteśmy umówione:lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 10.08.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 Czekaj! Wybieram się OCZYWŚCIE jak co roku:lol:. To jesteśmy umówione:lol2:. a gdzie się kobietki wybieracie na targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.08.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 zielen to zycie w sierpniu do wawki a we wrzesniu na targi jesienne do starego pola (to takie nasze lokalne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.08.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 A te Stare Pole to gdzieś koło Tczewa jest??którego wrzesnia sa te targi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.08.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 8-9 wrzesnia, to jest kawalek za malborkiem w strone elblaga http://www.podr.pl/index.php/targi-i-imprezy/targi/161-xviii-jesienne-targi-ogrodniczo-nasienne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 11.08.2012 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 8-9 wrzesnia, to jest kawalek za malborkiem w strone elblaga http://www.podr.pl/index.php/targi-i-imprezy/targi/161-xviii-jesienne-targi-ogrodniczo-nasienne Dziewczyny, dajcie mi znać jakbyscie jechały. Ja też jestem chętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 ja jade 9 wrzesnia w niedziele, bo 8 nie moge. zabieram po drodze mame. nie wiem jak Ala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.08.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Alu, moje matrony zakwitly, maja kremowe kwiaty, to ja bede chciala jeszcze inne, takie z rozowymi kwiatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.08.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 cześć dziewuszki Rasiu, tak jak już pisałam... nie wiem, czy pojadę w tym roku,bo moja mama będzie w tym czasie w szpitalu i wolałabym być na miejscu. Jeszcze nie mówię nie... Kala, Dorbie - na 100% jadę...dla mnie w tej chwili nie ma znaczenia, czy bedzie to sobota czy niedziela. Możemy umówić się na miejscu, lub zrobić punkt zborny u mnie Tarcia, jak przyjedziesz do mnie,to zobaczysz moje....wegług mnie są jasnoróżowe ...po weekendzie rąk nie czuję. Zrobiłam tyle zaległych rzeczy w domu i nie tylko.... jestem zmęczona,ale zadowolona. Jutro wybieram się do IKEA na małe zakupy,a dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta u weta z kotką,bo z nią chyba nie jest najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Alu, ja na wrzesień będę znała grafik po 20.08, dam znać jak mi pasuje Jedziemy dziś do Frak-raju. Bardziej nastawiamy się na zwiedzanie niż na zakupy, ale na pewno skuszę się na coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.08.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dorota, no ciekawa jestem czy poprzestaniecie tylko na oglądaniu możesz zobaczyć/zapytać dla mnie o lipy drobnolistne? Najbardziej interesuje mnie odmiana RANCHO...a i jeszcze o graby kolumnowe. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.08.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ok, postaram się nie zapomnieć. Na pewno coś kupię Ale zakupy przy okazji:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.08.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 czegoś konkretnego szukasz,czy tak jedziecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.08.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Tak jedziemy pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.08.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) zazdroszczę...dawno nie byłam u nich:( ..ale wkrótce wybiorę się po zakupy dla mojej mamy.Ostatnio kombinujemy razem,jak upiększyć jej stary....i niestety niezbyt ciekawy ogród. W sobotę zrobiłam jej jedną rabatę ( mój prezent urodzinowy dla mamy) - hortensja limlight+ krzewuszka variegata nana, irgi płożące tawuły japońskie crispa ...i jeszcze trochę białych tulipanów i czosnków wkrótce dołożymy. Następna rabata będzie składała się z cisa przyciętego w kolumnę +berberysy red carpet + berberys erecta lub aurea ...kocham taką robotę Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.08.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja tez:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts