Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć dziewuszki :)

Rasiu, tak jak już pisałam... nie wiem, czy pojadę w tym roku,bo moja mama będzie w tym czasie w szpitalu i wolałabym być na miejscu.

Jeszcze nie mówię nie...

Kala, Dorbie - na 100% jadę...dla mnie w tej chwili nie ma znaczenia, czy bedzie to sobota czy niedziela. Możemy umówić się na miejscu, lub zrobić punkt zborny u mnie

Tarcia, jak przyjedziesz do mnie,to zobaczysz moje....wegług mnie są jasnoróżowe

...po weekendzie rąk nie czuję. Zrobiłam tyle zaległych rzeczy w domu i nie tylko.... jestem zmęczona,ale zadowolona. Jutro wybieram się do IKEA na małe zakupy,a dzisiaj jeszcze czeka mnie wizyta u weta z kotką,bo z nią chyba nie jest najlepiej :(

zazdroszczę...dawno nie byłam u nich:(

..ale wkrótce wybiorę się po zakupy dla mojej mamy.Ostatnio kombinujemy razem,jak upiększyć jej stary....i niestety niezbyt ciekawy ogród. W sobotę zrobiłam jej jedną rabatę ( mój prezent urodzinowy dla mamy) - hortensja limlight+ krzewuszka variegata nana, irgi płożące tawuły japońskie crispa ...i jeszcze trochę białych tulipanów i czosnków wkrótce dołożymy. Następna rabata będzie składała się z cisa przyciętego w kolumnę +berberysy red carpet + berberys erecta lub aurea

...kocham taką robotę :p

Edytowane przez Alunek