Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ostra niewydolność nerek spowodowana zatruciem miesiąc temu. Jutro jadę z nią na pobranie krwi. Jeśli prognozy potwierdzą się,to ...to będzie jej koniec. W Polsce nie robi się przeszczepòw zwierzętom. chce mi się płakać :-(

jejciu, to bardzo przykro, moze diagnozy sie nie potwierdza. biedna kicia, wiem jak ciezko jak zwierzatko choruje, ono sie nie poskarży :hug:

Ala, współczuję. Wiem, co przeżywasz, miałam to 2 lata wcześniej na urlopie. Nasz się wylizał, ale był młodziutki.

Wyprawa do Franka udała się, tylko pogoda nas zawiodła, o 16.00 zrobiło się strasznie zimno. W szkółce nabyłam kilka bylin. Sprawdzałam dla Ciebie te rośliny, nie ma. Lipa jest tylko American.... a graba kolumnowego nie mieli żadnego. Tak to szkółka super, świetne ceny. Byliny w cenach 40-60% tego co w Kowalach, a przecież w Kowalach nie jest drogo.

dziękuję dziewczyny:)

na 14 jestem umówiona z wetem na pobranie krwi. Nie wiem kiedy będą wyniki. Może jeszcze dzisiaj...

Tarcia, przyjeżdżajcie...zapraszam

Dorotko, cieszę się ,że jesteś zadowolona z wizyty. Jesteś w stanie teraz mnie zrozumieć, dlaczego tak często tam jeżdżę :pDziękuję za informację. Zaraz sprawdzę co piszą o odmianie American

Co do Kowali to już kilka razy widziałam ich samochód we Franku,czyli zaopatrują się u nich.