Izulek 23.08.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Szczęściara A jeszcze zapytam o krzesło, bo moje mają teraz na kółkach ale wolałabym takie zwykłe. Czy to Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.08.2012 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 krzesło kupiłam w Jysku Tarcia, miło,że pomyślałaś o mnie ...wiesz o co chodzi ..a ja dla ciebie też coś będę miała w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 siuperancko, ja zawsze mysle o takich maniakach jak ja sama :D:D swoje wlasnie wsadzam wzielam tez jednego dla mamy oczywiscie, bo zlapala bakcyla na ekstrasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.08.2012 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 a jak nazywa się ta odmiana? wygląda mi na strawberry and cream... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 niestety nie bylo karteczki a panie tez nie wiedzialy, na pewno nie sa to matrony ani african pearl byc moze strawberry. potem zrobie dokladne zdjecia do porownania. ponoc to jakas nowo wyhodowana odmiana. bylo ich tylko 8 szt. byly tez brillanty i jakies zwykle z jasnofioletowymi omszonymi kwiatkami to wzielam pare po 6,8 zł. za szt. solodnie rozrosniete. ja mam gdzie je poutykac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Alu gdybys chciala wiecej to jutro bede k. ogrodnictwa to moge wziac te 2 pozostale egz. kosztuja 12,5 tylko daj znac. jade dzialki ogladac to po prostu zajade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.08.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 strawberry mamy na liście roślin z Olsztyna....przypominam:cool: jutro jestem w w-wie. jak wpadnie mi coś fajnego w oko, to zadzownię do ciebie, oki? Na wielkie zakupy nie nastawiam się,bo będę bez samochodu,ale...na jakieś małe co nieco skusze się, jak to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 tak, tak pamietam. ale to nic mam gdzie je wsadzic. a te byly takie duze nie to co wypierdki po 5 i 7 zl w iglakach24. jak bedzie cos naprawde ekstra na zieleni to wiesz.... jestesmy w kontakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.08.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ślicznie, źaluję, źe nie ma dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Ala, to na pewno sa strawberry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.08.2012 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Tarcia, jak zajedziesz do nich to wex dla mnie dwa do trzeciego, którego kupiłas . 12,5 zł za szt? Jutro odezwę się Dorotka, jak to mówią ..do trzech razy sztuka, więc nic straconego. Możesz mieć jeszcze dziewczynkę Mama do godz. 16 nie miaja jeszcze wykonanego zabiegu, chociaż w akademii miała stawić sie o 8 rano. Denerwuję się brakiem informacji od niej. Ponoć napewno dzisiaj mieli jej robić...a potem nie można ruszać się przez 5 godzin. Mam nadzieję,że jest już po.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 dobra, wezme 12,5 za szt. ale sa naprawde ladne i duze. za te africany placilam 7 zl + transport a sa wielkosci jednej szczepki tych strawberry. tak wiec chyba cena dobra. jak bedziesz miec info od mamy to daj znac czy wszystko w porzadku, moja babcie jutro wypisuja ze szpitala po operacji biodra - miala wstawiona endoproteze. generalnie moja mama bedzie miec niezly problem, bo babcia nie chce chodzic i sie ruszac tylko oczekuje, ze ktos ja bedzie nosil. dzis nawet rehabilitant byl bezsilny. juz widze te jazdy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 A staw biodrowy tak dobrze się rehabilituje, tylko trzeba się podnieść. Osoby po alloplastyce sa bardzo zadowolone, ruchomość super, ale trzeba chodzić. dobra, wezme 12,5 za szt. ale sa naprawde ladne i duze. za te africany placilam 7 zl + transport a sa wielkosci jednej szczepki tych strawberry. tak wiec chyba cena dobra. jak bedziesz miec info od mamy to daj znac czy wszystko w porzadku, moja babcie jutro wypisuja ze szpitala po operacji biodra - miala wstawiona endoproteze. generalnie moja mama bedzie miec niezly problem, bo babcia nie chce chodzic i sie ruszac tylko oczekuje, ze ktos ja bedzie nosil. dzis nawet rehabilitant byl bezsilny. juz widze te jazdy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 mama nie odpusci, narzeczona brata jest rehabilitantka i chcemy wykupic tydzien pobytu w jantarze w osrodku rehabilitacyjnym z 25 zabiegami. babcia to straszny uparciuch i ostatnio rzuca teksty w stylu "wy chcecie mnie wykonczyc" dla mojej mamy jest to bardzo przykre bo jest na kazdy gwizdek a babcia mieszka z nimi. z drugiej strony moja mama za bardzo babci odpuszcza pewne rzeczy i zachowuje sie jak gosposia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.08.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dorotka, jak to mówią ..do trzech razy sztuka, więc nic straconego. Możesz mieć jeszcze dziewczynkę Ala, wiem, wiem, mam to jeszcze na uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 23.08.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 To znaczy, że babcia będzie chodzić Super. Ja wiem jak to jest ze starszymi ludzmi mama nie odpusci, narzeczona brata jest rehabilitantka i chcemy wykupic tydzien pobytu w jantarze w osrodku rehabilitacyjnym z 25 zabiegami. babcia to straszny uparciuch i ostatnio rzuca teksty w stylu "wy chcecie mnie wykonczyc" dla mojej mamy jest to bardzo przykre bo jest na kazdy gwizdek a babcia mieszka z nimi. z drugiej strony moja mama za bardzo babci odpuszcza pewne rzeczy i zachowuje sie jak gosposia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 pewnie ze bedzie, juz mama naprostowana, podbuntowana i pocieszona przez lekarza, rehabilitanta, mnie i siostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Alu wrzucilam u siebie rozchodniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.08.2012 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Aniu,z góry za nie dziękuję....są takie śliczne. Nadal nie mam wiadomości od mamy...ojciec koleżanki miał niedawno wstawianą protezę. Bardzo szybko wrócił do formy...dzięki nordic walker. Trzymam kciuki za twoją babcie i mamę żeby była silna. Przed nią ciężki okres. Moja mama ma to samo z babcią. Jak babcia połamała się to przechodziliśmy katusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.08.2012 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Wracam do domu...wykończona na maksa. Rasia, dzięki na podwiezienie na dworzec i podtrzymaniu na duchu w chwili załamania Bardzo cieszę się że mogłyśmy spotkać się na żywo Jesteś przemiłą kobitką! Tarcia,nie dzwoniłam bo zdecydowałam niczego nie kupić. Gdybym przyjechała samochodem,to inaczej sprawy potoczyłyby się... z resztą ceny nie były mega atrakcyjne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts