Jacki 04.03.2010 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ja też zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 05.03.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Cześć Akuś - fajnie ,że zajrzałaś do mnie. Ostatnio nawet ja tu rzadko bywam ... o jakim stoliku mówisz o tym, co planujesz kupić http://www.ikea.com/PIAimages/0099340_PE245259_S3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja też zaglądam i na nowe wiadomości czekam, dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.03.2010 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 ochoo... jak tu tłoczno dzisiaj Fajnie,że zaglądacie, ale u mnie aktualnie nic nowego. Miałam sporo wyjazdów po Polsce ostatnio, to i mniej czasu dla domu ,dzieci ... forum też A teraz przede mną dwa weekendu bankietowe, no i znowu zarobiona będę. Jutro moja Jucia kończy 6 lat i kinderbal urządzamy, a za tydzień małż też kończy... ale 38 lat W drugiej połowie marca wracam do przemeblowywania Julci pokoju. Efektami będę chwalić się... oj będę Planujęteż małą wyprzedaż "garażową", bo nazbierało się trochę rzeczy, które są nieużywane. Nie mam doświadczenia.Ne wiem, jak zabrać się do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.03.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Nie wiedziałam, że u nas tez robi się wyprzedaże garazowe... i też nie wiem, jak! a co slychać w ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2010 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 hejka Sure - tak mi się tylko powiedziało Po prostu mam kilka rzeczy , które wystawię na allegro lub na innym portalu. Koniec z rozdalnictwem. Za uzbierane parę groszy można przecież coś fajnego kupić do ogrodu ..albo domu .. a propos ogrodu - zima nie odpuszcza i wszystko jeszcze uśpione, oczko zamarznięte. Przytnę jabłonki , to to tylko tyle co można zrobić przy takich niskich tempraturach. ... strasznie mnie już roznosi .. kurcze kiedy będzie cieplej Wiecie jakie są prognozy długoterminowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja się odezwę - po sąsiedzku Śledzimy prognozy bo nam zależy na szybkiej wiośnie Podobno od środy powoli, bardzo powoli ma się ocieplać. Choć dziś koleżanka zastrzeliła mnie informacją, że do końca marca będzie taki pogodowy badziew, jaki teraz mamy. Oby nasze źródło miało rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Agnieszka, Witam sąsiadko będziemy wyglądać wiosny.. Jak już pojawi się w Tczewie to dam znać, zawsze możesz wpaść z wizytą do mnie Póki co słyszałam , ale nie widziałam na własne oczy,że poziom Wisły podniósł się o ponad 2 m. Na szczęści na górce mieszkamy to do nas chyba nie dojdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.03.2010 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 No niestety, uroki mieszkania w Twojej okolicy to nie tylko piękne widoki, ale i nieuregulowana królowa polskich ścieków U nas najwyżej poziom bagien się podniesie Jożin się ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Cześć Alunek! Wiosna już tuż, tuż Porządki zaczynasz, garażową wyprzedaż szykujesz, a to pierwsze oznaki wiosny Na tcz.pl oglądałam zdjęcia Wisły - na żywo nie widziałam, ale w pracy opowiadano, że to nie ciekawie wygląda Co to będzie? Pozdrawiam i życzę ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dziewczyny nie straszcie ...plisss ... bo ja się nie boję.... mieszkam na swoim osiedlu już prawie 40 lat i kilka razy już przeżywałam, jak Wisła wylewała. Dochodziła nawet do połowy wysokości wału. Problem wtedy mieli ludziska,którzy najbliżej wału mają domu,bo u nich pojawiła się woda w piwnicach, ale czym dalej od wału tym bardziej teren podnosi się i po jakiś 300-400 m to już spoko Famelia -a gdzie tam u was są bagna Trochę znam Starogard, ale bagien nie kojarzę. Czy masz na myśli te rozlewiska przy drodze wjazdowej od strony Tczewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Też Podobno całe miasto jest usytuowane na bagnach - dlatego nasze drapacze chmur nie przekraczają 4 pięter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.03.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Zocha z bagien, Jozin z bagien, a teraz i Famelia? Ja to tak sobie myślę, że to co się teraz dzieje, to dopiero preludium jest do wiosny, niestety A i paskudnego lata się spodziewam - jakoś tak mi to do okresów siedmioletnich pasuje W pracy zapowiadali upały na początek kwietnia - zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.03.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 W pracy zapowiadali upały na początek kwietnia - zobaczymy Pracujesz w IMiGW?? A upałami w kwietniu mnie nie strasz, idę na chrzciny i wesele i kreacje przewiduję zimowo-przedwiosenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.03.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Siedzę w pracy w tzw. Loży szyderców - gdy poziom dyskusji osiąga punkt kulminacyjny zmieniamy temat na bezpieczniejszy - co tam panie w pogodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.03.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Na forum budowlanym nawet ten temat przestaje być bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... a jak dla mnie to upały moga zacząć się choćby jutro ... po co czekać aż do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.03.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... a jak dla mnie to upały moga zacząć się choćby jutro ... po co czekać aż do kwietnia brawo dla tej Pani http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/42.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.03.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 ... a jak dla mnie to upały moga zacząć się choćby jutro ... po co czekać aż do kwietnia brawo dla tej Pani http://www.e-rauchen-forum.de/images/smilies/42.gif ... a tymczasem za oknem symboliczne -5 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 08.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Podejrzewam, że gdyby faktycznie od jutra były upały, Wisła zapukałaby do Twoich drzwi w okolicach czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts