TAR 30.08.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 no ja mysle ze az tak zle to nie bedzie, daj mi koniecznie znac co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Naprawiaj te plecy Ala.. naprawiaj... No i wychodzi na to, że mam kupić kilka trawek, wsadzić .. i potem rozsadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.08.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 oczywiście dam znać. Dziewczyny dziękuję wam za słowa otuchy Arni, gdzie trawki, koło tarasu? Idę do ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.08.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.08.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Tarcia, dobrze rozumiem, ze kupiliscie dzialke i bedziecie sie budowac? A tu to chyba dlugo nie mieszkacie? Badz tak dobra i wyjssnij mi, mozesz na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.08.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 ...priv oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.08.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Alu ja tez trzymam za twoje plecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.08.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Alu, trzymam kciuki, żeby wystarczyły masaże, regularne ćwiczenia wzmacniające i tyle. Staraj się o wyjazd do sanatorium. Mój kolega wrócił po trzech tygodniach jak nowo narodzony. A miał już wyznaczony termin operacji. Mnóstwo różnych zabiegów codziennie. Kręgosłup nareperowany, operacji nie będzie. Zaciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 30.08.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wiesz, że operacja nie rozwiąże problemu? Operacja w ostateczności. broń się i rehabilituj i uważaj na siebie. W ogrodzie nie pozycja pochylona, tylko w kucki albo na kolankach klęczymy. Musisz się nauczyć, jesteś wysoka i nie możesz się schylać tylko kucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 31.08.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 I mnie dopadł ból kręgosłupa. Właśnie jestem po pierwszym spotkaniu/zabiegu z rehabilitantem i nareszcie po tygodniu mogę się jakoś ruszyć. Do ideału jeszcze daleko, ale jest lepiej.I nauczyłam się już właśnie, że w ogródku to tylko w kucki.A załatwiło mnie tak mycie okien, w niedzielę nie mogłam wstać z łóżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 przesyłajcie dobre fluidy...tego mi trzeba teraz...bardzo Tolu, bardzo chiałabym pojechać do sanatorium. Nawet już wiem gdzie. Niestety jest to niewykonalne z racji obowiązków domowych oraz pracy. Jestem z dziećmi sama i wyjazd na tak długi czas w chwili obecnej nie wchodzi w rachubę. Teoretycznie pracę swoją mogłabym wykonywać gdziekolwiek, pod warunkiem dostepu do szybkiego internetu...ale jest jedno ale- nie wiem jak na to zareagowaliby moi szefowie. Staram oszczędzaś się, jak tylko mogę. Nie zawsze jednak praca na kuckach lub na kolanach jest możliwa. Wczoraj w końcu udało mi się doprowadzić do końca pierwszy etap robienia rabaty przy tarasie. Było już ciemnawo. Darń zdjęta! Dzisiaj ją wybiorę, a jutro po dokupieniu dobrej ziemi, przekopię całośc i wsadzę rośliny w końcu. Rabata wyszła mi większa niż planowałam,ale tak lepiej wygląda. W związku z tym zabraknie mi roślin. Jutro muszę dokupić trochę chabazi Tarcia, właścicielka z naszej szkółki bylini wczoraj napisała mi,że lilii już nie mają w sprzedaży. Tylko do połowy lipca je sprzedają. Resztę zamówienia potwierdziła mi. Ceny dostanę w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.08.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 ok. trudno nie ma to nie ma. mnie tez dzis plecki w czesci ledzwiowej bola, trudno kroka zrobic. i nadgarstek wciaz dokucza. normalnie sks dziewczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.08.2012 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Tarcia , tulę w bólu lilie kupisz na targach wiosennych i jeszcze w tym samym roku zakwitną. Moje kupione w Starym Polu mają pąki i lada moment pokażą się w całej okazałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.09.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Alu jak tam ma sie rabatka? i co na to plecki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.09.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 (edytowane) rabata zrobiona, a plecy mają się w miare dobrze jestem prawie zadowolona z efektu. Prawi,bo muszę dokupic więcej jarzmianek,żeby uzuskac efekt zapełnienia.Na wiosnę kupię kilka ostnic do tej rabaty.Kupiłam wczoraj jakiegoś rozchodnika Nie było niestety nazwy. Ma ciemnoróżowe kwiaty... Edytowane 2 Września 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Alu, a gdzie fotki nowej rabatki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.09.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Też bym fotki zobaczyła...A szczerze, miałam nadzieję, ze będzie u Ciebie padać.. raz żeby rośliny podlać, dwa, żeby kręgosłup oszczędzić.. ale skoro jest dobrze, to dobrze, że jest dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.09.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 część dziewczyny fotki są... ...rabata będzie ładna dopiero za rok, jak rośliny rozrosną się i przede wszystkim będą kwitły. Poza tym jestem w trakcie rozbierania placyku z płytek przy zejściu z tarasu. Tam będzie trawa. A taras wraz ze schodami bedzie obłozony drewnem.Tak będzie...teraz musi wyobrazić to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 02.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Alu,jak będzie drewno to ja juz wiem jak będzie pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.09.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 przy wsadzaniu dzielnie pomagała mi Jucia. Poszło szybko i sprawnie i plecki nie bolały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts