Beauty 04.09.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Alurozszyfruj mi proszę tę roślinę,przywieszkę ma ketmia ,ale przecież to ketmia nie jest...więc co? http://img713.imageshack.us/img713/8571/p1090636u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.09.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Beata,a dlaczego nie może to być ketmia? Sprawdź - ketmia syryjska odm.Purpureum Variegatum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.09.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Tarcia,trawki przycina się wiosną aby zimą zdobiły ogród.Jutro rzucę okiem jeszcze raz na twoją podkowę i pogadamy. Nadulko, nie znam nazwy odmiany...taką no name kupiłam. Co do jej rozmiarów,to i tak zamierzam ją formować max do 2m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 tez ma kilka takich kosodrzewinek jak Ala tez "no name" ale ladnie rosna tak bonsaiowato i mam tez pare kosodrzewin niskich z dluzszymi igielkami, takie poduchy zielone. Alu wezme rzut z ogrodem na targi, moze przy kawce bedzie chwilka na chwilke rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Alu czy jest sznsa aby domowic 3 star dusty iglaki24 mnie perfidnie oszukaly wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.09.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Beata,a dlaczego nie może to być ketmia? Sprawdź - ketmia syryjska odm.Purpureum Variegatum Alu ,tak właśnie jest napisane ,ale jakoś te liście mnie zmyliły ..mam w starym ogrodzie hibiscusa ,ale on zupełnie inaczej wygląda:lol2::lol2:gdzie go można wsadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.09.2012 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Tarcia, sorki ale nie bardzo rozmumiem... co się stało? pogadamy na targach Beauty, ketmie są wrażliwe, zatem powinny być sadzone w osłoniętych miejscach a zima dodatkowo zabezpieczane. Pokaż miejsce, gdzie ją widziałabyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 iglaki24 nie przyslaly mi rozchodnika star dust tylko jakies inne fiku miku (star dusty maja biale kwiaty ja dostalam popularne rozowe), wec jak jeszcze jest szansa w bylinach na domowienie to poprosze jesli nie to odpuszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.09.2012 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 jasne...jakaś pomroczność mnie ogarnęła Już sprawdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 luz to ta pogoda, tez jestem nietomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.09.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Już trochę lepiej u mnie z rumaniem, co nei znaczy ,że super jest... Zrobiłam sobie przerwę,bo już nie wyrabiałam. Wciągnęłam wielki kubek jogurtu z truskawkami..pychotka Dzisiaj już chyba za nic poważnego nie zabieram się.. Tarcia, wysłama mail'a z prośbą o zwiększenie zamówienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 nio to supcio, ja w pracy tez juz nie wyrabiam, jeden czlowiek doprowadza mnie do totalnego szalu i podnosi mi cisnienie na maksa od poniedzialku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.09.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Ten , który jest the best??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.09.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 nie, inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 05.09.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 jak juz sobie narzekamy,to mnie okropnie boli dzisiaj głowa,nawet nie potrafie się skupić ide do wanny ,może się zrelaksuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 hello zdzisiaj zasypiam na siedząco... taka jestem niewyspana stresuję się wizytą u neurologa dzisiaj. Trzymajcie kciuki,żeby było dobrze ..pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 zaciskam mocno, bedzie dobrze kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tarcia, trochę dostaję do głowy ostatnio.. za dużo mam na głowie, a na dodatek jeszcze problemy ze zdrowiem...i wtedy dopadają mnie czarne myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 rodzina też dostracza trochę zmartwień. ... mama ma bardzo podwyżśzony cukier od czasu zabiegu i juz martwi się co bedzie siostra szuka od roku pracy...i bryndza. Same obiecanki tylko. Tarcia, a u ciebie w firmie może szukają kogoś do biura ? Siostra w prawdzie jest po filozofii,ale zrobiła dodatkowe studia podyplomowe z administracji, kursy ze spraw kadrowo- księgowych i pozyskiwania funduszy unijnych, a obecnie robi prawko. Ze spraw budowlanych -dzisiaj majster zaczął klejenie daszków na murkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu bedzie dobrze, u nas w pracy raczej na odwrot bedzie zamiast zatrudniania moj brat ma ten sam problem. tez usiluje sie gdzies zaczepic. mnie czarne mysli tez czesto dopadaja, ale to chyba zmora naszych czasow, do niezwyklej deprechy swego czasu wprowadzalo mnie sluchanie i ogladanie wiadomosci - tam nic innego jak afery, kryzysy, tragedie, kleski, pozary, powodzie itp. czlowiek jest zalewany potokiem negatywnych informacji - dlatego teraz wylaczam z mama bedzie dobrze, cukier z czasem sie wyreguluje lekami a i uciebie moze nie bedzie tragicznie. korzystaj ile sie da teraz z ogrodu, bo jesien i zima idzie (ja wlasnie wtedy mam najwieksze doly) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts