Alunek 06.09.2012 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 dzięki za słowa otuchy Masz rację takie czasy mamy. Ja też nie oglądam wiadomości. Jesienią i zimą na poprawę humoru lubię poćwiczyć na siłowni. Mnie tak aterapia pomaga...polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 ja wole taniec, jesienia i zima w domu odpalam striptease aerobic :D:D no i w weekendy dlugie spacery z T. i Okruchem na plazy, zakonczone goraca zupa i pyszna ryba w Rewie. W zeszla zime cierpielismy, bo knajpka sie remontowala. Tej jesieni i zimy planujemy tez od czasu do czasu "kociolkowanie" generalnie zauwazylam, ze spoleczenstwo pesymistyczne mamy ostatnio zle sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu dziękuję za trawkowe wskazówki:hug:Matko ale Ty masz piękny ogród:jawdrop:a ta trawiasta rabata cudna jest i super, że Wkleiłaś zdjęcia pogladowe jak wyglada w poszczególnych miesiącach...Dużo zdrowia życzę i powodzenia na dzisiejszej wizycie...Dziewczyny troszkę Was podczytałam , żadne pocieszenie ale mam podobne problemy...od kilku miesięcy szukam zajęcia a telewizji wogóle nie ogladam, jedynie radia słucham i generalnie od ponad roku - od mojej przeprowadzki z Olso jakoś coraz mniej optymistycznie patrzę na nasz kraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu,bedzie dobrze:)przesyłam pozytywne fluidy,ale musisz być optymistycznie nastawiona i zobaczysz że będzie ok! P.S. napisz później koniecznie,my tu czekamy!Buziaczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu dziękuję za trawkowe wskazówki:hug:Matko ale Ty masz piękny ogród:jawdrop:a ta trawiasta rabata cudna jest i super, że Wkleiłaś zdjęcia pogladowe jak wyglada w poszczególnych miesiącach... Dużo zdrowia życzę i powodzenia na dzisiejszej wizycie... Dziewczyny troszkę Was podczytałam , żadne pocieszenie ale mam podobne problemy...od kilku miesięcy szukam zajęcia a telewizji wogóle nie ogladam, jedynie radia słucham i generalnie od ponad roku - od mojej przeprowadzki z Olso jakoś coraz mniej optymistycznie patrzę na nasz kraj... Ala ma naprawde obledny ogrod, w naturze prezentuje sie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Ala ma naprawde obledny ogrod, w naturze prezentuje sie jeszcze lepiej Zwykla bywa inaczej,tn.zdjęcia sa dużo ładniejsze niż to wygląda w rzeczywistości,byłam z koleżanką kilka razy oglądać domy(,chcą sobie kupić) zdjęcia zamieszczane w ogłoszeniach nijak się maja to stanu faktycznego. Dobry aparat i umiejętnie zrobione fotki mogą czynić cuda...naprawdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Zwykla bywa inaczej,tn.zdjęcia sa dużo ładniejsze niż to wygląda w rzeczywistości masz racje tak jest wlasnie z moim ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 masz racje tak jest wlasnie z moim ogrodem Tarcia, przegiełaś na całego!!! Dziewczyny nie słuchajcie jej. To nie jest prawda, co ta Pani pisze Anetko, dziękuję za miłe słowa Trzymajcie kciuki, a ja odezwę się wieczorem z relacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.09.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 masz racje tak jest wlasnie z moim ogrodem eee i tak ci nie uwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu dziękuję za trawkowe wskazówki:hug:Matko ale Ty masz piękny ogród:jawdrop:a ta trawiasta rabata cudna jest i super, że Wkleiłaś zdjęcia pogladowe jak wyglada w poszczególnych miesiącach... Dużo zdrowia życzę i powodzenia na dzisiejszej wizycie... Dziewczyny troszkę Was podczytałam , żadne pocieszenie ale mam podobne problemy...od kilku miesięcy szukam zajęcia a telewizji wogóle nie ogladam, jedynie radia słucham i generalnie od ponad roku - od mojej przeprowadzki z Olso jakoś coraz mniej optymistycznie patrzę na nasz kraj... w stópce znajduje się odnośnik do mojej galerii ogrodowej ...a teraz z innej beczki - wiecie jak zakłada się bloga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 eee i tak ci nie uwierze no i słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.09.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Alu widziałam odnośnik i część przeglądnęłam, jest ich tak dużo że na raty muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a bloga chcesz na muratorze czy na jakiejs innej platformie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 na innej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Tarcia, znasz autocada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 znam a co potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 na innej na kazdej jest instruktaz w stylu "jak zalozyc bloga" przypuszczam, ze jest to nawet latwiejsze niz zalozenie dziennika na naszym FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 ściągam sobie program do projektowania, który działa na bazie autocada. Jak w końcu uda się go zainstalować , to będę potrzebowała korków. Pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.09.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 na kazdej jest instruktaz w stylu "jak zalozyc bloga" przypuszczam, ze jest to nawet latwiejsze niz zalozenie dziennika na naszym FM mówisz... mam zamiar spróbować, żeby nie nudzić się w długie jesienne wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) o tak jest na przyklad na interiihttp://blog.interia.pl/pomoc?inf=684025 ja na blogowanie nie mam czasu, zima postanowilam wreszcie kartony rozpakowac, zrobic porzadki i w koncu poukladac papiery bo zalegaja. no i duzo czytac ksiazek. chce lyknac jeszcze raz trylogie, krzyzakow, odswiezyc Bunscha Edytowane 6 Września 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts