Alunek 13.09.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Biedny Okruszek...musi go boleć cześć dziewczynki Tarcia, jak humorek dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 13.09.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Dzień dobry Alu podpowiedziałabyś mi czy po lewej stronie mojej drewutni dobrze wyglądały by rozchodniki i z czym je skomponować? Chcę tam zrobić taka półkolistą rabatkę na tle tuj, szerszą od strony kostki i zwężającą się przy drewutni. Sorki że u Ciebie w wątku, ale tu łatwiej Cię "złapać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.09.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Iza, chodzi ci o kostkę, która jest koło domu? Co z ścieżką do drewutni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 13.09.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Tak, o tą kostkę od garażu, ścieżka do drewutni będzie po skosie od drzwi garażowych do "środka" miejsca na drewno i o tą część po lewej stronie ścieżki mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.09.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 jak szeroka będzie rabata od tuji do ścieżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 13.09.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 1,5 m do 2 m w najszerszym miejscu, około 1 m przy drewutni. Z tyłu są tuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2012 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Iza, proponuję tawułki japońskie np odm. Genpei, a przed nią wspomniane wcześniej rozchodniki w grupach kolorystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 14.09.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Dziękuję A tawułki genpei nie będą za niskie do rozchodników? A jakiegoś berberysa koło tawułek wcisnąć? Albo trawy? Czy mieszam ?? Edytowane 14 Września 2012 przez Izulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.09.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 ta tawułka wcale nie jest taka niska.... możesz dodać pionowe berberysy np Red Pillar lub Red Rocket (bordo) lub Erecta ( żółto-zielony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 14.09.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 To fajnie już sobie przekopiowałam do swojego wątku. Jeszcze raz dzięki i nie obiecuję, że to było ostatni raz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Alu prawdopodobnie jutro dojda cebulki, ale na 100% dam znac jak je rzeczywiscie dostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.09.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Iza, oczywiście chodziło o tawułę japońską Tarcia, daj dojadą to daj znać. Umówimy sie na odbiór Wczoraj wsadziłam roślinki z targów. Ulga na sumieniu Natomiast w domu jest niespecjalnie. Dzisiaj znowu czeka mnie wizyta u weta. Według mnie psica ma jakiś problem neurologiczny Czekają ją seria badań...a mnie debet na koncie A ponieważ nieszczęścia chodzą parami, to jeszcze Julcia złapała pierwsze przeziębienie i cały weekend spędziła w łóżku:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.09.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 oj Alu to bieda a podobnie jak u mnie. caly weekend w lozku i czuje jakby zadnej poprawy nie bylo z okruchem tez dzis do weta znowu jade na zastrzyk, bo kurdupl jest zaanginiony. w ogrodzie wszystko lezy i kwiczy, roslinki z targow do dzis nie wsadzone i nie widze perpektywy kiedy to zrobie ide sobie poplakac w katku na ten brzydki los. usciski dla Julci co by doszla szybciutko do siebie. papa lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.09.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Oj biedna Julcia Ale pogoda teraz sprzyja bardzo przeziębieniom. Ja w sobote prawie cały czas robiłam na ogrodzie,syn mi pomagał rozwieść ziemię,poprzesadzałam co nieco...a i tak jakoś mi sie nie podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.09.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Julka czuje się już lepiej. Niestety z psicą jest bardzo nieciekawie. Dzisiaj miała pobieraną krew a jutro zrobią jej prześwietlenia. Mimo podania silnych leków nie ma żadnej poprawy. Rokowania są mało optymistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Buziaki dla Julci zostawiam, i zdrówka dla psicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.09.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Alu,przykre rzeczy piszesz ,mam nadzieję ,ze choróbska się szybko wyprowadzą .Życzę zdrówka. Sorki ,ze zawracam Ci głowę ,ale może doradzisz mi co można posadzić wokół okrągłego placyku pod basen,by ukryć jego nieciekawa fizjonomię a jednocześnie ,żeby nie zasłaniać słońca(basen ma wysokość 130cm)w przyszłości jak się nam znudzi to może placyk zamieni się w altanę ...chciałabym aby tam już roślinki ładnie sobie rosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.09.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 przyszła kolej na mnie...chyba mam początki przeziębienia, bo gardło mnie boli i jest mi zimno:( Dobrze,że dzisiaj mam umówioną wizytę u lekarza, to może skuteczny medykament mi przypisze... Beatko, jak będzie zrobiony plac pod ten basen to zrób zdjęcie, a wtedy pomyślę nad roślinami, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.09.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 o mamuniu u mnie tez to sie tak zaczelo tydzien temu od bolu gardla. Alunia 3-maj sie dzielnie, bo ja po tygodniu juz wymiekam:rolleyes: na kolejne przeziebienie bede juz miec nalewke z propolisu, naturalny antybiotyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts