aka z Ina 09.03.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no niestety sąsiad mnie zaskoczył wczoraj informacją, że od niedzieli przymrozki jeszcze wieksze Alinko-ja tez zabieram sie za odpsrzedaz swoich juz niepotrzebnych w wiekszości podzieciowych ciuszków na allegro i jakoś się nie mogę od zeszłego lata zebrac worki poszykowałam i na tym koniec. Stop wydawaniu za darmochę juz powiedziałam w zeszłe wakakcje po ostatnim transporcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 cześć dziewczyny, W niedzielę wybrałam się z rodzinką na zakupy do IKEA. Wcześniej już wypatrzyłam tam fajny stół, którego cena została obniżona z powodu zmiany asortymentu. Jakże miło poczuliśmy się, gdy pan z obsługi powiedział,że właśnie dzisiaj dostajemy dodatkową zniżkę . Tym to sposobem oprócz stołu kupiliśmy jeszcze regał do pokoju Julci. Teraz , jak najszybciej muszę pozbyć się tej wielgachnej szafy, aby zrobić miejsce dla regału Ależ się cieszę http://www.ikea.com/PIAimages/74019_PE190758_S4.jpg http://www.ikea.com/PIAimages/0106808_PE255985_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Alinko-ja tez zabieram sie za odpsrzedaz swoich juz niepotrzebnych w wiekszości podzieciowych ciuszków na allegro i jakoś się nie mogę od zeszłego lata zebrac worki poszykowałam i na tym koniec. Stop wydawaniu za darmochę juz powiedziałam w zeszłe wakakcje po ostatnim transporcie.... Ja też mam za miękkie serce i rozdaję ciuchy koleżankom z młodszymi dziećmi. Niestety ma też kilka rzeczy większego kalibru, które zalegają mi w garażu ( stąd wyprzedaż garażowa ) i których muszę pozbyć się, bo inaczej nigdy tam nie będzie porządku i kolejną zimę samochód spędzi na pod gołą chmurką. Są to: rower z przebiegiem może 10 km, jak nowy... rolki męskie "full wypas" jak nowe , kosiarka-poduszkowieć Elextrolux, a poza tym szafa sosnowa z pokoju Julki, stół z jadalni, stolik dziecięcy z krzesełkami i mały komplet wypoczynkowy. Wczoraj dałam pierwsze ogłoszenia na naszym lokalnym portalu. Mam nadzieję,że ktoś odezwie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 co to ta kosiarka-poduszkowiec? hehe u mnie w garazu zalega kabina z brodzkiem jeszcze w kartonach, która ostatecznie zamienilismy na murowany prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.03.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Moj junior ma kupe lat ten regal, robi jako parawan miedzy lozkiem a drzwiami - widzialas ze teraz mozna dokupic do niego skrzynki z drzwiczkami, bomba ... szkoda ze wczesniej nie bylo, trzeba bylo koszyki wiklinowe i plastikowe dokupowac, ale w uzytkowaniu nie byly za praktyczne tz jak jeszcze byl mlodszy, to byly super na klamoty i zabawki ale pozniej to mlodziencowi szafki bardziej potrzebne niz koszyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 co to ta kosiarka-poduszkowiec? hehe u mnie w garazu zalega kabina z brodzkiem jeszcze w kartonach, która ostatecznie zamienilismy na murowany prysznic a coś takiego http://www.solostocks.pl/img/kosiarka-el-flymo-pc-330-1600w-131195n0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 aaa kumam..to taka sama jak ja teraz mam a teraz co masz?spalinowke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Moj junior ma kupe lat ten regal, robi jako parawan miedzy lozkiem a drzwiami - widzialas ze teraz mozna dokupic do niego skrzynki z drzwiczkami, bomba ... szkoda ze wczesniej nie bylo, trzeba bylo koszyki wiklinowe i plastikowe dokupowac, ale w uzytkowaniu nie byly za praktyczne tz jak jeszcze byl mlodszy, to byly super na klamoty i zabawki ale pozniej to mlodziencowi szafki bardziej potrzebne niz koszyki Nam właśnie teraz brakuje miejsca na jej wszystkie skarby, książeczki poupychane w kartonach pod łóżkiem, na szafie Mam taką nadzieję,że regał będzie użyteczny przez wiele lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 aaa kumam..to taka sama jak ja teraz mam a teraz co masz?spalinowke? Już dwa sezony używamy spalinowej Husqvarna . jest rewelacyjna. Opłacało się wydać pare grosza więcej, aby kosić szybko i dobrze. Nasz trawnik to na moje oko ok 400-500 m kw. Obecny czas koszenia to max 45 min, a zaczynaliśmy od 3 godzin. http://www.megamajster.pl/_p/32/n/kosiarki-spalinowe-husqvarna-r-152sv-p32319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 drogie to to? też taka bym chciała mieć.... obecna pozostanie na działeczce rekreacyjnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Akuś , cena zależy od tego gdzie kupujesz. My kupiliśmy przez internet ,o tu http://www.megamajster.pl/kosiarka-spalinowa-husqvarna-r-152sv.php?off=38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 O Alinko widze, że Wy to taka lepszejszą kupiliscie też bym chciała taką stronka i sprzedawca zapisany. dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 kosiarka jest super !!! Sklep zreszta też. POLECAM !!! Małż na początku marudził,że taka droga,że są tańsze itd ale w końcu sam na własnej skórze przekonał się,że warto było wydać te pieniądze. Zresztą wydatek nie był aż tak bardzo odczuwalny, bo kupiliśmy ją na raty . Duże plusy to : szerokość cięcia, napęd, duża moc, a przez to dokładne cięcie, no i oczywiście brak pałętających się pod nogami kabli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 e, no i oczywiście brak pałętających się pod nogami kabli! przede wszystkim, bo z kosiarka mogę sobie pochodzić, ale te kaaaable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Akuś ,jak już raz spróbujesz ze spalinową to już innej nie będziesz chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 09.03.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 to sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 09.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Gratuluję stołu chciałam go kupić z przeceny, ale mąż stwierdził, że za wcześnie Jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.03.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 A co to jest za stól, bo nie pamiętam? Stronę z kosiarką też sobie chcialam zapisać w ulubionych, ale muszę poczekać na odzyskanie swojego kompa (na razie trafi do komentarzy). Czyli mówisz, że nawet dla 500m2 opaca się spalinową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Gratuluję stołu chciałam go kupić z przeceny, ale mąż stwierdził, że za wcześnie Jest piękny Też się bardzo cieszę. Przekonaj męża ,że stół może przecież poleżeć nierozpakowany w paczkach, a jak już przeprowadzicie się będzie jak znalazł Stół w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu. A co to jest za stól, bo nie pamiętam? Stronę z kosiarką też sobie chcialam zapisać w ulubionych, ale muszę poczekać na odzyskanie swojego kompa (na razie trafi do komentarzy). Czyli mówisz, że nawet dla 500m2 opaca się spalinową? stół stoi na granicy działu stołów i sypialni . Nazywa się JÄMSUNDA Kosiarka spalinowa to bardzo duża wygoda niezależnie od powierzchni trawnika. oczywiście należy odpowiednio dobrać kosiarkę pod kątem jej mocy do wielkości areału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 post mi sie wyslal 2x! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts