Alunek 23.09.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Rasiu, dzięki :) Chciałabym pokazać Wam trochę ogrodu,ale niestety nie jestem w stanie zrobić zdjęć ,bo tak u mnie wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.09.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 od jakiegoś czasu mam problem z wyśmietlaniem się stron FM. Np lista pod szybkim menu jest ukryta po napisem ze scieżką do wątku , który aktuanie przeglądam. Nie wyświetlają się elementy edycji wiadomości. Wy też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 ja czasem przy wyswietlaniu edycji mam pusto, albo przy cytowaniu. pozostałe problemy "sie usunely a teraz mam problem z polska klawiatura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 A ja nie mam problemów, ale ostatnio rzadko zaglądam, a jeszcze rzadziej piszę, może po prostu miałam szczęście? Alu, przeczytałam o chorobie psicy. Trzymam kciuki, żeby jej się poprawiło, szkoda zwierzątka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Ala zdrówka dla Ciebie zostawiam i dla Frytki, bo z kotą to już chyba dobrze... Ogrodzenie wychodzi miodzio.. a co będziesz dawała na murki? tynk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.09.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 dzięki dziewczyny :-)kotka jest przeraźliwie chuda,ale stopniowo poprawia się jej apetyt i po jej zachowaniu nie widać,żeby czuła się źle. Nie chcę zapeszac,ale psicy też poprawia się. Coraz mniej przewraca się i nie muszę już wynosić jej na toaletę,czyli prochy działają Co się tyczy ogrodzenia, to po całości będzie położony tynk i zrobione dwie bonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.09.2012 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 A ja nie mam problemów, ale ostatnio rzadko zaglądam, a jeszcze rzadziej piszę, może po prostu miałam szczęście? :rolleyes:Alu, przeczytałam o chorobie psicy. Trzymam kciuki, żeby jej się poprawiło, szkoda zwierzątka....szkoda ,że tak rzadko tu bywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.09.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Alusia, tak przykro czytać o chorobach Twoich zwierzaków Dbaj o siebie, bo jeśli masz niedomagające zwierzaki, to Ty musisz być w super formie. I niech tak będzie, zaciskam mocno. Ogrodzenie jak już wszystkie prace się zakończą będzie super. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.09.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Tolu, dziękuję za słowa otuchy ...tak to się porobiło u mnie ostatnio. Dzisiaj byłam na badaniach,czyt. upuszczeniu krwi. Jutro będą wyniki. Na popołudnie jestem umówiona na EKG. Tylko po co i tak to badnie najprawdopodobnie niczego nie wykaże. Zawzięłam się i chcę doprowadzić do końca sprawę. Już dłużej nie mogę się tak czuć , jak obecnie...to odbiera chęć do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Alu bedzie dobrze:hug:ja tez ostatnio nie mam zbytniej chceci do zycia i dzialania. i chyba tez pojde po skierowanie na upuszczenie krwi,bo cos sie kiepskawo czuje, na pewno watrobowe musze zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.09.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 idź koniecznie Tarcia.. mojej kuzynce dzięki zwykłej morfologii wykryto białaczkę. Przeszła chemię i teraz ma dobre wyniki...le wszystko zaczęło sie od zwykłego zmęczenia.Wszystko to działo się w Norwegii, bo tam na stałe kuzynka mieszka, co oznacza ,że u nas trzeba samemu zadbać o zdrowie.Nikt nie zatroszczy się o nas, jeśli my tego nie zrobimy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Alu nie strasz mnie, takiej choroby podswiadomie boje sie najbardziej:(moze dlatego, ze wsrod moich bliskich i troszke dalszych ten wstretny twor krazy jak zly omen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.09.2012 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 w mojej rodzinie tarczyca i żołądek są pod ostrzałem..no i oczywiście kręgosłup i serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 spadam do domku, moze uda mi sie cos wsadzic , bo slonko swieci i nie wieje:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.09.2012 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 ja też spadam.pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.09.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 hejka, jak zdrowko i samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.09.2012 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 jest nawet nieźle:pa jak u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 a tak sobie, jestem dzis nieco niewyspana. T. wczoraj znowu nagrzal w kominku i w nocy myslalam, ze zejde z goraca - nie dosc, ze mamy rozprowadzenie to jeszcze komin przechodzi przez nasza sypialnie. a okna otwierac nie chcialam, bo mam przewiane plecy. takie kolo zamkniete. dobrze ze choc nawilzacz dzialal. za to wczoraj nareszcie powsadzalam wiekszosc lupow ze starego pola, zostalo mi 6 trawek i cebule, dzis postaram sie czesciowo to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.09.2012 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 myślałam ,że trawki to na nowej rabacie będziesz sadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts