bogumil 04.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Alu, jesień masz piękną w ogrodzie.....cudnie kwitnie róża:) Ogrodzenie wyszło rewelacyjnie. Pasuje do twojego domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 04.10.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 dziękuję Beatko czas mi dzisiaj zapierdziela jak dziki.Roboty od cholery ...ale po pracy będę miała chwilę przyjemności(3 h) dla mnie.Żadnych dzieci, maruderów z pracy...i tylko ja, sztaluga i ołówek. To lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.10.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Alu gratuluję pięknego ogrodzenia..jest bardzo oryginalne i niepowtarzalne.. Za jesienią co prawda nie przepadam ,ale ta Twoja w ogrodzie baaaaaardzo mi się podoba.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.10.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Alu gratuluję pięknego ogrodzenia..jest bardzo oryginalne i niepowtarzalne.. Za jesienią co prawda nie przepadam ,ale ta Twoja w ogrodzie baaaaaardzo mi się podoba.. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 05.10.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Bardzo eleganckie ogrodzenie Alunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.10.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Dziękuję Bogusiu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.10.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 www.roslin-menazeria.net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 fajna stronka, dodaje do ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.10.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witaj Alu:D Tak dawno tu nie gościłam, ale nie tylko u Ciebie na muratorze również , wpadłam żeby się przywitać i podziwiam Twoją piękną jesień w ogrodzie:D I to nie prawda co napisałaś echo...już nikt nie zagląd bo zagląda, zagląda:yes: Zauroczyło mnie ogrodzenie , takie "szykowne" eleganckie, gratulacje Pozdrawiam już jesiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Olu, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Już jest zamontowany domofon i nowa skrzynka na listy. Pozostanie tylko pomalowanie przęseł na wiosnę. Jeszcze zastanawiam sie nad kolorem, czy mają być ciemnobrązowe, czarne a może grafitowe? W ogrodzie jest jeszcze sporo pracy,a ja nawet nosa nie wystawiam z domu po powrocie z pracy, bo bardzo nie lubię zimna i wiatru. Tym sposobem nawiarstwiją się zaległości- sadzenie cebul, rozebranie płytek przed tarasem, uzupełnienie tego miejsca ziemią i może posianie trawki. Muszę również rozłożyć włókninę powiększając w ten sposób rabatę z wrzosami oraz trawiastą. Jak to zrobię, to trawka wyginię pod włókniną i na wiosnę będzie mniej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 czesc Alu,mi tez ostatnio sie nie chce wychodzic na dwor a mam do posadzenia liliowce od Depesi i za chwile Maxi wysle piwonie a Brazka parzydlo - bedzie mi potrzebne kilka godzin na wsadzenie tego, bo poza tym reszta juz zadolowana. chcialam tez folie rozlozyc na trawce pod rabate trawiasta ale T. stwierdzil, ze wiosna darn mi zdejmie i mam nie meczyc sie. no to git przypomnij mi sie wiosna o te orliki, moje rosna jak szatany. te ostatnie wichury ogolocily mi winobluszcze i milorzeby z lisci i juz nie jest tak kolorowo zaczyna sie marazm i szarosc. w sobote ma byc zmiana pogody, moze wyskoczymy sobie na jakis spacerek do lasu a w niedziele do Rewy na rybke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 jesli pogoda ma byc lepsza to super.W weekend mam zamiar popracować w ogrodzie. Oprócz wyżej wymienionych rzeczy muszę jeszcze oberwać jabłka z dwóch drzew. Soboty i niedzieli pewnie będzie mało na ogarnięcie całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 w Rewie moi znajomi z T. mają szkółkę kiteserfingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 probowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.10.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 ale fajne ogrodzenie! bardzo eleganckie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 probowalas? parę lat temu próbowałam tylko serfingu...stare dzieje Anetko, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 to tak jak ja, ale to dawne czasy jeszcze przed slubem, calkiem dobrze mi wychodzilo, nawet mialam swoj wlasny sprzet na kite kuzyn plywa, my nie mozemy ze wzgledu na kontuzje barku. a takie linki moga pociagnac niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 10.10.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 wolę mniej kontuzyjne sporty.Chociaż ja najczęściej nabywałam kontuzji we własnym domu lub podwórku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 10.10.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Cześć Kochane. Zostawiam ślad, że jeszcze żyję i wracam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 wolę mniej kontuzyjne sporty.Chociaż ja najczęściej nabywałam kontuzji we własnym domu lub podwórku... hi hi ja tak samo - patrz ostatnia kontuzja schodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts