Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Alu:D

Tak dawno tu nie gościłam, ale nie tylko u Ciebie na muratorze również , wpadłam żeby się przywitać i podziwiam Twoją piękną jesień w ogrodzie:D

I to nie prawda co napisałaś

echo...już nikt nie zagląd:(

bo zagląda, zagląda:yes:

Zauroczyło mnie ogrodzenie , takie "szykowne" eleganckie, gratulacje :)

Pozdrawiam już jesiennie :)

Olu, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa :)

Już jest zamontowany domofon i nowa skrzynka na listy. Pozostanie tylko pomalowanie przęseł na wiosnę. Jeszcze zastanawiam sie nad kolorem, czy mają być ciemnobrązowe, czarne a może grafitowe?

W ogrodzie jest jeszcze sporo pracy,a ja nawet nosa nie wystawiam z domu po powrocie z pracy, bo bardzo nie lubię zimna i wiatru. Tym sposobem nawiarstwiją się zaległości- sadzenie cebul, rozebranie płytek przed tarasem, uzupełnienie tego miejsca ziemią i może posianie trawki. Muszę również rozłożyć włókninę powiększając w ten sposób rabatę z wrzosami oraz trawiastą. Jak to zrobię, to trawka wyginię pod włókniną i na wiosnę będzie mniej pracy

czesc Alu,mi tez ostatnio sie nie chce wychodzic na dwor a mam do posadzenia liliowce od Depesi i za chwile Maxi wysle piwonie a Brazka parzydlo - bedzie mi potrzebne kilka godzin na wsadzenie tego, bo poza tym reszta juz zadolowana. chcialam tez folie rozlozyc na trawce pod rabate trawiasta ale T. stwierdzil, ze wiosna darn mi zdejmie i mam nie meczyc sie. no to git :)

przypomnij mi sie wiosna o te orliki, moje rosna jak szatany. te ostatnie wichury ogolocily mi winobluszcze i milorzeby z lisci i juz nie jest tak kolorowo :( zaczyna sie marazm i szarosc. w sobote ma byc zmiana pogody, moze wyskoczymy sobie na jakis spacerek do lasu a w niedziele do Rewy na rybke.