Alunek 12.10.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 trzeba tak zrobić. O jakiej szkółce piszesz? Ja chyba na nich nie trafiłam w S.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) dzisiaj mam okrutnego nerwa od rana....a to za sprawą szkodnika, który pojawił się w moim ogrodzie. Po siedmiu latach niebytności mam KRETA:mad: Muszę jak najszybciej kupić coś nieekologicznego na drania, bo mi cały ogród przeryje. O zgrozo zaczął kopać koło oczka Edytowane 12 Października 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 trzeba tak zrobić. O jakiej szkółce piszesz? Ja chyba na nich nie trafiłam w S.P. no wlasnie dopiero sie otwieraja a mi gdzies wsiakla wizytowka, bede szukac w torbie, ktora mialam na targach, ale mieli bardzo tanio trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 ja dzis bede topsinowac lub dithanowac azalie maja maczniaka albo szara plesn - nie potrafie jednoznacznie stwierdzic. jakby co i jeden i drugi srodek zwalcza te obie choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aniu, poszukaj koniecznie. Mogłybyśmy do nich pojechać na wiosnę....a przy okazji odwiedzić Kalę Mi już nic nie chce się robić w ogrodzie. Jak zrobię, co muszę to i tak będzie sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 czy chce czy nie chce to musze popryskac, bo trafi mi inne rosliny. poza tym mam jeszcze do posadzenia pare liliowcow od Depesi, Maxi w poniedzialek sle mi piwonie no i czekam na przesylke od Brazy z parzydlem. a tak to juz spokoj, ogrod przed zima przygotowany i posprzatany, domek oporzadzony, jedynie stol jutro poolejuje i wyczyszcze meble tarasowe a T. zwinie hustawke. no i ma do poukladania 3 kubiki drewna kominkowego. wizytowki poszukam, jesiena i zima zamierzam zabrac sie wreszcie za ukladanie papierow i porzadki w pokoju tzw. rekreacyjnym a jutro ukladam ksiazki w biblioteczce, mam juz poleczki wiec znikna 2 kartony i przeniose reszte ksiazek z innego pokoju i zwolni mi sie szafka na segregatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 widzę,że szukujesz się na duże porządki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 nooo, bo ten rozpizdziel mnie juz strasznie irytuje. ide jak burza pomieszczenie za pomieszczeniem zostalo najgorsze - rekreacja, to glownie pokoj T. a dlaczego "rekreacja" ? bo tam rekreacyjnie jest luz i sie nie sprzata poza odkurzaniem wszystkie powierzchnie poziome sa zapchane ale to sie wkrotce zmieni, bedzie ladnie, zawisna obrazki na scianie a papiery znikna z polek. nie wiem tylko gdzie upchac meble ogrodowe:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 a w domku narzędziowym nie zmieszczą się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 :no:tam juz idzie hustawka, duzy stol i dwa sztaple z krzeslami, 2 grile, kosiarka, parasol itp. plus regaly z innymi rzeczami, nie ma juz miejsca najzwyczajniej. w zeszlym roku trzymalam w "moim" pokoju ale jak teraz doszly meble to nie mam ich gdzie postawic. potrzebuje wiekszego domu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 i to jest argument za nowym domem:pa poważnie, to masz nielada problem. Ja swoich mebli nie chowam..bo nie mam gdzie. Poza tym one tylko tymczasowe są wiec do odstrzału za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 gdzies na zime je na pewno upchne, moglabym porozkrecac i na regaly ale to bez sensu, tylko dodatkowa robota, chwilowo postawie w pokoju "goscinnym" nieużywanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 szkoda ze w polandii nie sa popularne wyprzedaze garazowe, mam 3 kartony durnostojek, wazonikow, swiecznikow i innych dupereli, ktorych bym sie pozbyla a szkoda mi wyrzucic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.10.2012 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 wystaw na tablica.pl...może znajda się chętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 za 9 minut weekend :wiggle:udanego i owocnego zycze, musze wpasc do ciebie na jablka:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.10.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Tarcia.. ponad 40 min już masz weekend A meble to w rekreacyjnym zostaw.. w końcu to rekreacyjny:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 w rekreacyjnym juz stoi sofka skorzana i 2 fotele - bardziej rekreacyjne niz meble ogrodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.10.2012 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 za 9 minut weekend :wiggle:udanego i owocnego zycze, musze wpasc do ciebie na jablka:p to nie jest głupi pomysł. Jabłek jest sporo. Zabierz skrzynkę, bo ja nie mam za dużo. Dzisiaj pogoda zapowiada się do d.,ale jak jutro będzie lepiej to wpadaj/cie. Miłego weekendu wszystkim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.10.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 A u mnie jesień na razie nie za piękna, bo mam straszny bałagan w ogrodzie. .. Pokaz! bo nie wierze....mam Ci pokazac jak wyglada balagan w ogrodzie? U nas dzisiaj mialam cala chmare szpakow i objadaly mi owoce z irgii...szkoda bo tak ladnie czerwono wyglada:rolleyes:...chyba juz nie na dlugo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts