Alunek 31.10.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 no nie da sie przez ubezpieczenie bo nie mam AC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 kurcze szkoda, zawsze cos, jakies fatum w powietrzu chyba krazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) bedziesz jutro na grobach? ja bede na starym cmentarzu. Edytowane 31 Października 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.10.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 nic mi nie mów o pechu....nic tylko w łeb sobie strzelić tak, jutro będę kolędować po grobach. Mam do odwiedzenia wszystkie nasze cmentarze, a później rodzinny obiad u mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ja bede na chwilke na starym i potem robie objazdowke po wojewodztwie, mamy groby dosyc rozsiane. pech minie Alusia, tez ostatnio marzylam o sznurku i ciezkim kamieniu - to chyba ta pogoda, nastroje ogolne, belkoty politykow i szukanie sensacji w mediach mnie tak nastrajaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.10.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 mi życie dostarcza tyle atrakcji ,że wystarczy za wszystkie spory polityczne w Polsce i nie tylko jak się spotkamy to ci opowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.10.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 w jeden dzień dajesz radę objechać wszystkie groby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ok, mam nadzieje ze to nic tak bardzo zlego kochana. mne tez ostatnio zycie jakos szczegolnie nie rozpieszcza. wciaz ufam, ze bedzie dobrze. najwiecej dobrego mi daje obecnosc T. zawsze po mojej stronie jesli chodzi o 3-city to odwiedzimy cmentarze w weekend lub jutro wieczorem, a tak poza tym to 3 miejscowosci, czesc rodziny bedzie w jednej, ja w drugiej i wszyscy spotkamy sie w trzeciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.10.2012 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 już myślałam,że wszystko jednego dnia odliczam ostatnie chwile do wyjścia z pracy. Dostałam sporą dokumentację (instrukcję) do złożenia oferty. Już mi czaszka paruje od ilości informacji. Chyba juz dam sobie spokój dzisiaj:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 hehe ja tez mam spora dokumentacje do zrobienia, prawie 700 pozycji w kosztorysie, do tego jeszcze dokumenty przygotowac. kilam to, po weekendzie, juz jestem zmeczona. Alunia w takim razie spokojnosci i oddechu ci zycze, moze w sobote zadzwonie to pogadamy. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.10.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 No to miałaś Alusia nieciekawe zderzenie.. drzwi do wymiany.. a mięsko uciekło;) Dobrze, że Ty jesteś cała.. a drzwi jak niegroźnie wgniecione to poczekają do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Oj Alu,dobrze że wam się nic nie stało,choć wiadomo auta też szkoda i jeszcze jak się nie ma kasy na naprawę... Będzie dobrze,po każdej burzy świeci słońce. Jesień piękna u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.10.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aniu, zdzwonimy się w sobotę Wiola, drzwi będą musiały poczekać do wiosny. W sumie i tak myślałam o ich naprawie , bo jakiś czas temu uszkodziły sie o drugi samochód na parkingu przez nagły poryw wiatru.. Widzicie same jakiego ja mam ostatnio pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.10.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Oj Alu,dobrze że wam się nic nie stało,choć wiadomo auta też szkoda i jeszcze jak się nie ma kasy na naprawę... Będzie dobrze,po każdej burzy świeci słońce. Jesień piękna u Ciebie Nadulko, dzięki za pocieszenie...oby tak było, jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 31.10.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Alu... mimo przeciwności losu trzeba myśleć pozytywnie,to bardzo pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 najbardziej przykre to chyba to ze jechalas Alu na jesienny spacer wycieczke na mierzeje? a tu taki dzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 01.11.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Alu przeczytaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?208966-Nelli-Sza-splonal-dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.11.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 jestem w szoku co spotkało Nelii:(:( ...niech ten rok już się skończy, bo jest strasznie pechowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.11.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 strasznie pechowy, ale to co spotkalo nelli to juz przelana czara goryczy, az sie poplakalam, biedna rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.11.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 w głowie się nie mieści...taka tragedia. Nie chciałabym byc teraz na ich miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts