TAR 09.11.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 czesc Alusia, jak tam? fajnie, ze przyjechalas ostatnio, szkoda ze tak krotko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.11.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 cześć Aniu:)przepraszam,że dopiero teraz odpowiadam. Jakoś nie miałam ochoty zaglądać do komputera po całym tygodniu gapienia sie w ekran.W sobotę zrobiłam porządki w garderobie i gospodarczym oraz normalne porządki domu, jak co tydzień. Trochę grabiłam liście i zbierałam jabłka...i to tyle Czas mi zapierdziela tak szybko..każdego dnia coś jest do załatwienia. Przez wyjazdy na rehabilitację to jeszcze mniej mam czasu na cokolwiek. Chcę od jutra wrócić na siłownię. Muszę to zrobić dla siebie ,dla mojego kręgosłupa. Potrzebuję ruchu i endorfin;) A co u ciebie? P.S. wysłałam do ciebie email. Możesz jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.11.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Alu dopiero odpalilam poczte, juz odpisalam. u mnie od poniedziałku mlyn jak w paryzu na wsi, teraz lece, bo do jutra mam troche pilnych spraw a w srode mnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.11.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 dzięki:rolleyes:miłej pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Cześć Alu:)Jak zdrówko?Masaże jeszcze masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.11.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 cześć Nadulka dziękuję ci za pamięć. Jeszcze ten tydzień rehabilituję się. Dzisiaj też pierwszy raz po kilkumiesięcznej przerwie wybieram sie na siłownię. Pewnie jutro nie bedę mogła ruszać się od zakwasów Co u ciebie słychać? Jak synek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ala, co robisz w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.11.2012 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 na razie nie mam planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 bo pomyslalam ze moze bym ci dzialeczke pokazala i poszlybysmy sobie na maly spacer do lasu (jestem sama bo T. w delegacji na jakims firmowym spotkaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.11.2012 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 bardzo chętnie o ile pogoda nam dopisze Mogłabym przyjechać najwcześniej po 13. Odpowiada ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 super, 13 to dobra godzina ani za pozno ani za wczesnie. no chyba zeby padalo to przelozymy na inny weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 U mnie dobrze,byliśmy na cztery dni w Bukowinie Tatrzańskiej,zrobiliśmy sobie wycieczkę do Zakopanego,oczywiście termy też zaliczone:)Synek ok,juz nie musi cały czas leżeć,może po domu robić spacerki,wizyte mamy na kaniec listopada ,mam nadzieję że już będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.11.2012 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aniu, to jesteśmy umówione Juz się cieszę. Pogadamy sobie znowu:rolleyes: Nadulka, dobrze słyszec dobre wieści. Jest taki młody,że powinien szybko z tego wyjść. Ważne,żeby miał dobra rehabilitację. Po ostatnich badaniach dowiedziałam się,że moje problemy z kręgosłupem najprawdopodobniej w dużej mierze są skutkiem powikłań po kilku chorobach które przeszłam w dzieciństwie. Widocznie wtedy nie zajęto się mną odpowiednio i teraz mam takie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Alu mojej siostrze po operacji kręgosłupa zalecili basen,tylko problem w tym ,że ona nie lubi basenu,nie umie pływać.Lekarz powiedział że wystarczy jak będzie sobie w nim chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.11.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ala ja tez sie ciesze, bo po ostatnim mialam niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.11.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 (edytowane) Nadulko, rozumiem twoją siostrę, bo też nie przepadam za basenem. Ja na szczęście nie miałam operacji. Jak dotąd wystarczają mi masaże i gimnastyka. Aniu, już taka jestem,że nie potrafię długo wysiedzieć w jednym miejscu. Ja w zasadzie odpoczywam w biegu:D Edytowane 13 Listopada 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Alu to Ty taki,...struś pędziwiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 13.11.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 ano tak...nie umiem odpoczywać i wcale nie jest mi z tym dobrze muszę sie pożegnać bo za chwilę wyjeżdżam na masaż. Może jutro bedę miała mniej roboty i nagonię zaległośc na FM pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 13.11.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kochana to przyjemnego masażu ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.11.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 witajcie obolała jestem. Nie oszczędzałam sie wczoraj to dzisiaj mam to co mam;)Nadulko muszę cię rozczarować,bo masaże lecznicze nie są przyjemne...ale skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts