Nadulka 14.11.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Wiem Alu,najważniejsze żeby pomagały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Ala i co chodzisz na ta siłownię? Ja zaczęłam, ale się bardzo przeziębiłam i choć nie jest już źle, to i nie jest dobrze... więc nie chodzę... ale będę... Jak dobrze, że mieszkacie blisko... Powiedziałam TARci, że ma Ciebie uściskać... A Ty uściskaj Ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 cześć Wiolka byłam na siłce we wtorek i dzisiaj też idę. Mam oboloałe ręce, ale ogólnie jest nieźle. Myślałam ,że nie dam rady zrobić moje zestawu ćwiczeń...ale o dziwo zrobiłam i jestem z siebie dumna W srode tak mnie enrgia rozpierała, a kilka osoób w pracy powiedziało mi,że ładnie wyglądam, co jeszcze bardziej mnie podbudowało.... uściskam Anię od Ciebie..o tak mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 15.11.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 No to masz przyjemne z pożytecznym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Alus, no bo przeciez z ciebie ladna dziewczyna jest a jak w oczach weselej to i buzka inaczej wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 na mnie wysiłek podczas ćwiczeń działa bardzo pozytywnie...motywująco. Przez 7 lat regularnie chodziłam na aerobik/step,a teraz jest siłka. Szczerze polecam! Wbrew pozorom nie chodza tam tylko napakowane karki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 15.11.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Alus, no bo przeciez z ciebie ladna dziewczyna jest a jak w oczach weselej to i buzka inaczej wyglada dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 To fakt.. nie chodzą same karczycha... Ja niestety byłam kilka razy i odkąd się przeziębiłam to nie chodzę.. bo.. nie jestem całkiem zdrowa... Niestety... ..pójdę jak zdrowa będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.11.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Też chciałabym się zmobilizować do jakichś ćwiczeń, ale mam słabą silną wolę, niestety... a na pewno czułabym się lepiej jesienią, bo nawet praca w ogrodzie dodawała mi zawsze energii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Wiolka, już długo ciągnie się za tobą to przeziębienie, prawda? .... wykuruj się porządnie kochana Agatko, najważniejszy jest pierwszy krok, czyli kupienie karnetu, a później to już z z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 hej Anulku, Ty wysportowana, piekna i mloda kobieto!! kiedys tez taka bede:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nooo niby nie jest źle.. ale nie jest idealnie.. ... I zakup karnetu nie pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 hej Anulku, Ty wysportowana, piekna i mloda kobieto!! kiedys tez taka bede:lol2: może kiedyś będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ala my sie zdzwonimy jutro po poludniu co? w niedziele ponoc ma byc dosc ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Nooo niby nie jest źle.. ale nie jest idealnie.. ... I zakup karnetu nie pomógł... nie szkoda ci kasy? Ja mam coś takiego,że trudno mi zmobilizować się ćwiczyć w domu, ale jak wyłożę kaskę to wtedy bym latała na ćwiczenia nawet codziennie. Taka wariatka jestem....po urodzeniu Julci chodziłam 5 razy w tygodniu na aerobik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ala my sie zdzwonimy jutro po poludniu co? w niedziele ponoc ma byc dosc ladnie oki.... mamy czas. Od ciebie będę jechała po koleżankę na lotnisko. P.S. namierzyłam juz twoją nową działkę na mapie. Jak sie przeprowadzisz to bedę miała do ciebie nawet bliżej niż teraz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Ala.. szkoda.. ale jak nie jest ze mną dobrze to nie zakicham się, i nie będę miała kolejnego zapalenia oskrzeli... Więc odpuściłam na trochę.. ale nie cały karnet... Karnet kupiłam wcześniej , później się przeziębiłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2012 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 oki.... mamy czas. Od ciebie będę jechała po koleżankę na lotnisko. P.S. namierzyłam juz twoją nową działkę na mapie. Jak sie przeprowadzisz to bedę miała do ciebie nawet bliżej niż teraz;) jaką cudą blizej? wczoraj jeszcze nasza dzialka wisiala na gratce jako swieze ogloszenie :wtf:wrrrr, poprosilam bn zeby zdjeli. o ktorej masz byc na lotnisku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 siła wyższa, to co innego.... Wiolka, jesteś usprawiedliwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.11.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 tak mi sie wydaje patrząc na mapę. Na lotnisku muszę być dopiero o 18-tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts