Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ala i co chodzisz na ta siłownię?

Ja zaczęłam, ale się bardzo przeziębiłam i choć nie jest już źle, to i nie jest dobrze... więc nie chodzę... ale będę...

Jak dobrze, że mieszkacie blisko...

Powiedziałam TARci, że ma Ciebie uściskać... A Ty uściskaj Ją :)

cześć Wiolka :)

byłam na siłce we wtorek i dzisiaj też idę. Mam oboloałe ręce, ale ogólnie jest nieźle. Myślałam ,że nie dam rady zrobić moje zestawu ćwiczeń...ale o dziwo zrobiłam i jestem z siebie dumna :rolleyes: W srode tak mnie enrgia rozpierała, a kilka osoób w pracy powiedziało mi,że ładnie wyglądam, co jeszcze bardziej mnie podbudowało....

uściskam Anię od Ciebie..o tak mocno :hug:

Nooo niby nie jest źle.. ale nie jest idealnie.. ...

I zakup karnetu nie pomógł...

nie szkoda ci kasy? Ja mam coś takiego,że trudno mi zmobilizować się ćwiczyć w domu, ale jak wyłożę kaskę to wtedy bym latała na ćwiczenia nawet codziennie. Taka wariatka jestem....po urodzeniu Julci chodziłam 5 razy w tygodniu na aerobik :rolleyes:

Ala my sie zdzwonimy jutro po poludniu co? w niedziele ponoc ma byc dosc ladnie

oki.... mamy czas. Od ciebie będę jechała po koleżankę na lotnisko.

P.S. namierzyłam juz twoją nową działkę na mapie. Jak sie przeprowadzisz to bedę miała do ciebie nawet bliżej niż teraz;)

oki.... mamy czas. Od ciebie będę jechała po koleżankę na lotnisko.

P.S. namierzyłam juz twoją nową działkę na mapie. Jak sie przeprowadzisz to bedę miała do ciebie nawet bliżej niż teraz;)

jaką cudą blizej? wczoraj jeszcze nasza dzialka wisiala na gratce jako swieze ogloszenie :wtf:wrrrr, poprosilam bn zeby zdjeli. o ktorej masz byc na lotnisku?