Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak mi sie wydaje patrząc na mapę.

Na lotnisku muszę być dopiero o 18-tej

to super chcialabym tam pojechac jak jeszcze w miare cieplo i slonecznie bedzie, od razu inny nastroj. i musze pana kurdupla ze soba wziac zeby sie wyszalal to potem bedzie spokojniejszy. jemu dzialka baaaaardzo sie spodobala, tyle ciekawych rzeczy i drzewa i nowe zwierzaki i zapachy:rolleyes:

• 2 weeks później...
Już kiedyś pisałam,że nie lubię roku 2012.Teraz z pełnym przekonaniem piszę,że NIENAWIDZĘ TEGO ROKU I CHCĘ,ŻEBY W KOŃCU PRZESZEDŁ DO HISTORII :mad: :mad::mad: Tak pechowego roku nie pamiętam jak sięgnę pamięcią. Dzisiaj rano, a po raz trzeci w tym roku miałam stłuczkę. Niestety tym razem z mojej winy. Przód samochodu mam rozbity :(

Alunia bardzo ci wspolczuje klopotow, ze tak brzydko powiem jak sie pier...to na wszystkich frontach. ale do cholery musi byc lepiej w koncu, ile mozna ciagle w d...psko dostawac. kurde czarne serie czy co?

powiedz sobie ze to juz ostatnia z przykrosci ktora ci sie zdarzyla, a przod mocno ucierpial?

no niestety mocno..jak to w japończyku....zderzak przedni, maska, błotnik prawy, lampa prawa, gril. Na drugim samochodzie prawie nie było sladów

kurcze, aż się boję pomyśleć jaki będzie rachunek .

W naszej rodzinie wogóle jest jakiś samochodowy pech w tym roku. Ja przez 15 lat jeżdziłam bez stłuczek i mandatów, a teraz to... mój szwagier w ciągu ostatniego miesiąca prawie został skasowny przez ciężarówkę. Na szczęście on uszedł z wypadku bez szwanku, a samochód poszedł do kasacji.

Edytowane przez Alunek