TAR 26.11.2012 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Tak się zastanawiam,czy moja micra nie przynosi mi pecha i może powinnam zmienić na coś innego a moze powinnas zrobic tzw. nowy poczatek wierze i wiem, ze wszystko sie jakos uda i pouklada. jakby co to jestem blisko i gdybys chciala wyplakac sie na przyjacielskim ramieniu to wal jak w dym. oczywiscie gdybys sie chciala posmiac to tez prosze do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Alu ,a może to dobry pomysł na zmiane woza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.11.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 dzięki Tarcia ... mi już tylko pozostaje się śmiać, bo swoje już wypłakałam ( z innych powodów:cool:). Jestem raczej wku*... niż w nastroju do płaczu. Muszę jeszcze raz zapytać mojego ubezpieczyciela o to AC. W tej chwili za OC+NW płacę 36% zł lub coś koło tego...Teraz składka pójdzie w górę, no bo czas bez wypadkowy się skończył. Kurcze kocham tę moją micrunię,ale może....powinnam zastanowić się nad inną opcją. Już nawet coś oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 ostatnio alianz, pzu i uniqua daja nam rewelacyjne warunki na autka firmowe i te prywatne przy okazji tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.11.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 w marcu kończy mi się ubezpiecznie. W lutym zacznę się rozglądać za ofertami. Znalazłam coś takiego http://ipolisa.pl/kalkulator/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.11.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 jakby co to dam ci namiar na moich agentow albo dasz mi dane i zrobia wyceny tak jak dla mnie, wtedy mam lepsze pole do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.11.2012 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Super! Dziękuję ci serdecznie:hug: Mogę już ci podać, aby sprawdzić czy bedzie konkurencyjna cena. Zapytaj się proszę, jakie dane są potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.11.2012 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Koleżanka przeszkoliła mnie,jak mam poruszać się po naszym mieście komunikacją miejską. Mam nadzieję,że nie pogubię..... Teraz się żegnam, bo zmykam do domu zrelaksować się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.11.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ojej, a ja zajrzałam, żeby sobie przypomnieć Twój kwitnący ogród, a tu takie przykre wiadomości. Szczęście, że nic się ludziom nie stało, to najważniejsze przecież! Po takiej serii nieszczęść musi nastąpić odmiana, choćby z powodu prawidłowości statystycznych, prawda? Ja na swoją starą Megankę mam wykupione AC, ale nigdy z niego nie korzystałam i wydaje mi się wyrzucaniem pieniędzy teraz. Bo ostatnio to ona po prostu się psuje, a tego mi żadne ubezpieczenie nie zwraca. I przez ostatni miesiąc prawie bez samochodu jestem, co w przypadku mieszkania za miastem jest bardzo trudne chwilami. Raz nawet mnie Młody ratował pożyczając samochód od kolegi, niedawno tydzień stała pod praca, bo nie chciała jeździć. I w warsztacie coś jej nie umieją skutecznie naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.11.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Alunia trzymaj się...Weź halkę popluj ją i natrzyj czoło.. solą święconą posyp auto i dom próg co by złe moce nie wchodziły... W garze zamieszamy wszystkie czarownice i będzie dobrze. Musi być dobrze.. Jakby co to sprawdź kilka warsztatów.. ja tak posprawdzałam i różnica pomiędzy nimi była o ładnych kilka tysięcy na samej robociźnie... o częsciach nie wspomnę... Może samej z netu ściągnij kalpę, czy błotnik, albo lampę... Jakby co to mamy tu już doświadczenie ze ściągania i wyszukiwania części... Pisz co potrzebne, jak Ci możemy pomóc z daleka.. Kurczak .. w sprawie poruszania się komunikacją miejską.. nie pomogę.. sama się przesiądę jutro .. i nie wiem jak to będzie.. Koło 20 lat nie jechałam autobusem czy tramwajem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Alu przesyłam pozytywne fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.11.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 dziewczyny, dziękuję wam za dobre myśli i pocieszenie:hug: Dzisiaj słabo spałam...jakieś koszmary mnie prześladowały, a rano bałam się ,że zaśpimy i nie zdążymy na autobus. Na szczęście zdążyliśmy.Dzisiaj już czuję się psychicznie lepiej...samochód robi się już u znajomego blacharza-lakiernika. Potraktował mnie ulgowo w porównaniu do zakresu zniszczeń. Za chwilę jadę po autko zastępcze również od niego. Powoli wszystko poukładało się..... uff:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 27.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.11.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Alu no widzisz bedzie dobrze w/s ubezp. skontaktuje sie z toba pozniej, po prostu zadzwonie wieczorkiem dzis lub jutro. w pracy mam taki mlyn, ze powoli wymiekam, terminy mnie gonia, koncowka roku i wszystko na wczoraj:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Alusia.. buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.11.2012 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.11.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Alu no widzisz bedzie dobrze w/s ubezp. skontaktuje sie z toba pozniej, po prostu zadzwonie wieczorkiem dzis lub jutro. w pracy mam taki mlyn, ze powoli wymiekam, terminy mnie gonia, koncowka roku i wszystko na wczoraj:bash: u mnie też sajgon . Będę w domu po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 27.11.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Alusia.. buziaki zostawiam jak dobrze ,że Was mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Już kiedyś pisałam,że nie lubię roku 2012.Teraz z pełnym przekonaniem piszę,że NIENAWIDZĘ TEGO ROKU I CHCĘ,ŻEBY W KOŃCU PRZESZEDŁ DO HISTORII :mad: Tak pechowego roku nie pamiętam jak sięgnę pamięcią. Dzisiaj rano, a po raz trzeci w tym roku miałam stłuczkę. Niestety tym razem z mojej winy. Przód samochodu mam rozbity Alu ,przykre wiadomości ,najważniejsze ,że nikomu nic się nie stało. Zostawiam dobre fliudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.11.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Aluś.. a przesłać Ci winka???Rozgrzeje, rozweseli, w głowie zakręci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts