Arnika 14.12.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ala samochodzik odebrałaś???? A jak humorek poprawił się choć troszkę? Buziaki i przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 no pewnie ze odebrala, nawet w niedziele u mnie naprawionym juz byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Eeee no to dobrze.. czyli chyba nic bardzo poważnego, bo to ciut poważniejsze to by się tak szybko nie naprawiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ala mowila ze bylo powazne i do tego wczesniej miala bok uszkodzony przez dzika samobojce. bardzo ladnie i szybko jej mechanik naprawil. autko jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2012 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 No to tylko ze świecą szukać takich mechaników.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.12.2012 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 hejka, zaganiana jestem w tym tygodniu i nie mam czasu na dłuższe posiadówki na FM, ale obiecuję to wkrótce zmienić Wiolka, dziękuję za pamięć...u mnie wszystko w porządku( no prawie ). Tak jak Ania napisała, samochodzik jest pięknie zrobiony i już nas wozi. Szybko? Czy ja wiem...10 dni zeszło ..ale robiłam u znajomego to może dlatego. Cenowo też mnie potraktował ulgowo i chwała mu za to U Was też tak zimno??? Ja pierdziu zima mnie zaskoczyła i nie zdążyłam włożyć sztucznego przerębla do oczka, ani wyjąc fontanny z niego. Czy ktoś słyszał może o jakieś odwilży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 niby na chwile u nas ma byc jutro i moze niedziela a od poniedzialku znowu mrozno. jutro jedziemy na kowale po choinke, ale malusia w donicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.12.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 uciekam do domku:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.12.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Alunek, dobrze że samochód zrobiony i że wszystko w porządku u Ciebie! Chętnie spotkam się na kawce po świętach Mnie też zima zaskoczyła, różom kopczyki robiłam z liści, bo ziemia zamarzła. Oby wytrzymały, wiosną się okaże... TAR a gdzie się jeździ na Kowale po choinki? Chętnie też kupiłabym w donic, żeby potem ją posadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Do ogrodnictwa na kowalach w ktorym i ty i ja kupujemy roslinki w zeszlym roku kupilam u nich sliczna kalifornijke ale niestety nie przyjela sie mimo, ze z korzeniem byla:rolleyes: w tym roku kupie najtanszego swierka pospolitego lub srebrnego aaa i przy centrach handlowych marze maja z 400% ceny z kosmosu:jawdrop: tylko ja nie kupie tych wystawionych z przodu a przejde na tyl gdzie sprzedaja w sezonie wiosna/lato - te na pewno sa dobrze ukorzenione Edytowane 14 Grudnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.12.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Wczoraj nieźle napruszyło co oznacza odśnieżanie...zaraz wychodzę. kupiłam wczoraj lampki i mam zamiar udekorować jedną z moich choinek w ogrodzie. W domu pachnie choinką... Miłej niedzieli wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 16.12.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Alu,u nas już dawno sie zaczęło odśnieżanie,choć teraz troszkę topnieje,ale śnieg wraca do nas od środy,mam nadzieję na białe święta:yes:My też wczoraj kupiliśmy choinkę,pachnie w całym garażu,dziś będzie ubierana;) Miłej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.12.2012 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nie cierpie poniedziałków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 tez nie lubie poniedzialkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.12.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 heloł jak samopoczucie, bo u mnie takie sobie, jak patrzę na ten zmrok za oknem. chiałabym już,żeby był marzec,albo kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.12.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 oj nie tylko ty byś tego chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.12.2012 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 bo brakuje mi słońca, nie cierpię odśnieżania i chłodu....buu:( jak przygotowania do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 tez juz bym wiosne chciala, ten marazm i pogoda sa dobijajace. jeszcze w sobote jak snieg spadl bylo wzglednie ladnie ale wczoraj i dzisiaj to paskudnie. kurcze jeszcze jesien sie nie skonczyla a gdzie tu do wiosny:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2012 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 bo brakuje mi słońca, nie cierpię odśnieżania i chłodu....buu:( jak przygotowania do świąt? dom przystrojony, choinka swieci. od srody bigos robie, w sobote T. zakupy a ja zabieram sie do szykowania smakolykow i pakowania prezentow. chata wzglednie ogarnieta. wiec w tym temacie do przodu. oby tylko dania wyszly:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts