Alunek 17.12.2012 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) widzę,że jesteś bardziej zaawansowana w przygotowaniach. Ja dopiero przymierzam się do zakupów, muszę jeszcze kilka drobnych prezentów kupić sprzatać planuję w sobotę, a pieczenie i gotowanie w niedzielę. Tylko bigos mam zamiar jutro robić. ...ale za to postanowiłam sobie zrobić odrobine przyjemności i kupiłam sobie czarne oficerki i nową sukienkę...w końcu mi też coś się od życia należy Edytowane 18 Grudnia 2012 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.12.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 wczoraj rozwiesiłam lamki na choinkach w ogrodzie. Niestety jeden zestaw świecił się tylko kilka godzin. Chiałabym go reklamować,ale nie mam paragonu zakupu, więc kiszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.12.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 widzę,że jesteś bardziej zaawansowana w przygotowaniach. Ja dopiero przymierzam się do zakupów, muszę jeszcze kilka drobnych prezentów kupić sprzatać planuję w sobotę, a pieczenie i gotowanie w niedzielę. Tylko bigos mam zamiar jutro robić. ...ale za to postanowiłam sobie zrobić odrobine przyjemności i kupiłam sobie w końcu czrne oficerki i nowa sukienkę...w końcu mi też coś się od życia należy ja pezenty to juz mam dawno kupione, bigos dopiero w srode bo robie ze swojskiej kapusty (mamy) ekspresowo sie robi, i tak nie wiem czy nie za szybko. sukienka mala czarna:cool: wczoraj rozwiesiłam lamki na choinkach w ogrodzie. Niestety jeden zestaw świecił się tylko kilka godzin. Chiałabym go reklamować,ale nie mam paragonu zakupu, więc kiszka... ja zewnetrza nie dekoruje, wystarczy to co w srodku, i tak nie mam swiatelek. choc T. stwierdzil, ze jak ja dom dekoruje to on udekoruje domek narzedziowy:rolleyes: tylko po co ja sie go zapytalam. ech meska logika:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.12.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 nie mała czarna...a wiśniowa koronkowa Wystroję się jak choinka w święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Nooo Ala... A mini czy maksi? Stawiam na mini... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 W sprawie sprzątania.... Mam masę rzeczy do ogarnięcia jeszcze.. nawet baaardzo dużo, + mieszkanie babci... Gdybym już nie chciała sprzątać, to tylko odkurzyć i umyć podłogę.. co najwyżej kawałek podłogi nie będzie doszorowane.. Bigosu nie robię , bo i po co... Za to wszystkie potrawy wigilijne + ciasta... jest tego troszkę... No i święta u nas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.12.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 U mnie już też dom przystrojony,choinka od wczoraj jest:)Gotowanie zaczynam od piątku, ciasta w niedziele.Prezenty już też sa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.12.2012 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nooo Ala... A mini czy maksi? Stawiam na mini... Na razie jest midi,ale przerobię ją na mini W pracy sajgon. Po pracy sajgon. Zaczyna mnie to denerwować,ze nie mam czasu dla siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 nooooo to lasencja bedziesz w koronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.12.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 nooooo to lasencja bedziesz w koronkach przez grzeczność nie potwierdzę Wiolka, winko od ciebie jest przepyszne Wczoraj próbowałam...i dodałam trochę do bigosu. Tylko trochę,bo szkoda mi było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Noo powiem Ci, że do bigosu to ja bym nie dała.. sama bym wypiła... Przelałaś do szklanej butelki? bo ja bałam się pocztą wysłać w szkle... I cieszę się , ze smakowało A wiesz co piłaś??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 czesc Alunia. ja dzis wstawilam bigosik bedzie sie pytrkolil 4 dni. ale w domku zapachy juz sa. cos czuje przez skore, ze bedzie pyszny zwlaszcza ze jest robiony z kapustki kiszonej mamy a nie kupnej. jutro dodam tylko rodzynki i 2 lyzki miodku zeby smaku wlasciwego nabral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.12.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Noo powiem Ci, że do bigosu to ja bym nie dała.. sama bym wypiła... Przelałaś do szklanej butelki? bo ja bałam się pocztą wysłać w szkle... I cieszę się , ze smakowało A wiesz co piłaś??????????? W trakcie transportu trochę pociekło...a dosłownie kilka kropli. W szkle nie miałoby szans dotrzeć w jednym kawałku. Winko jest przepyszne. Będę delektować sie nim w długie zimowe wieczory:p ...z wiśni, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.12.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aniu, cześć kochana nie wiedziałam ,że do bigosu dodaje sie rodzynki i mód. Ja daję śliwki wędzone, grzyby suszone, trochę koncentratu pomidorowego, winko czerwone, kapustę kiszoną oczywiście, mięso z łopatki lub szynki, boczek wędzony, kiełbasę jałowcową, przyprawy.Gotuję 3-4 dni. Mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 20.12.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Szczesliwych-Swiat-ekartka-gif-animowany-005-ewcia417.gif Dużo szczęścia, zdrowia i powodzenia, to tradycyjne, najszczersze życzenia. Wesołych Świąt i Roku szczęśliwego. Niech obficie da, co ma najlepszego! WESOŁYCH ŚWIĄT życzy BOGUSIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.12.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Wszystkim moim drodzim przyjaciołom z Forum życzęaby przy świątecznym stole nie zabrakło światłai ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność Ściskam Was świątecznie Alunek z rodziną http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTfATBcAZI4F6DKUvrnuHShgbX8BC8ffJfiimUZyJDMM0dHN0lN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.12.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia pragnę złożyć serdeczne życzenia.Niech świąteczne dni będą czasem duchowej refleksji, rodzinnego ciepła i szczęścia,spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień .Życzę, aby Nowy 2013 Rok, upłynął w spokoju, zdrowiu i pogodzie, przynosząc wiele osobistych i zawodowych sukcesów i radości. http://traler.blox.pl/resource/MerryChristmas_400x400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 21.12.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 W te piękne Święta Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia, Aby przy świątecznym stole nie zabrakło ciepła rodzinnej atmosfery, miłości, uśmiechu i radości. A Nowy Rok 2013 przyniósł szczęście i pomyślność. Życzy Arnika z Rodziną http://img716.imageshack.us/img716/1479/bozenarodzeniea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 21.12.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Ten cudowny, pełen miłości czas Świąt, niech przyniesie wiele szczęścia i radości, a Nowy Rok spełni najskrytsze marzenia. http://img856.imageshack.us/img856/2396/defaultbq.jpg Beata z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts