Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

w starym polu dostalam w gratisie do trawek od tej nowej firmy spod bydgoszczy, o ktorej ci mowilam (oni to jak zielsko traktowali a mi sie podobala) , najgorsze ze wizytowke do nich tez posialam.:bash: ale 27-28 kwietnia mam zamiar na wiosenne targi pojechac to moze znowu beda.

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to co chcesz te nasionka?

ja trawki 40 szt. zamowilam juz u Smala, mimo ciezkiej wspolpracy na poczatku pierwszego zakupu to trawki sie ladnie przyjely. i do tego sadzonki znacznie wieksze niz te od MS. i dostalam tez info ze pare sztuk trzcinniczkow w gratisie dostane.

dobra ja sobie dobralam jeszcze astry, stokrotki pomponowe, sloneczniki karlowe i donicowe i cos co sie nazywa kraspedia ale bardzo mi sie podoba :D w tym roku na tarasie w donicach beda krolowaly zółcie i fiolety Edytowane przez TAR

Ala, ja poszlam z T. na ugode, nie zmieniam (na razie) rabaty podkowy ale za to moge strzelic na srodku trawnika duza rabate (chce trawiasto bylinowa) a on mi pomoze darn zrywac i przekopie. i w sumie tak tez bedzie dobrze. doradz mi tylko czy zrobic owala czy nereczke, czy jakas pod skosem, moze lezke. ja myslalam o nereczce

masowo likwidujemy :lol2:

Kanka, niestety samo nie zrobi się. Chyba,że weźmiesz firmę, która zrobi wszystko od a do z. Nawodnienie założysz i serwis ogrodniczy zatrudnisz do bieżącej pielęgnacji. Tak się da...zdalnie

Brzmi fajnie tylko ciekawe ile kosztuje taka przyjemność :lol2: Prawie jak u karinktonów :lol2: Ja gdybym byla na miejscu to pewnie wielce trudnego ogrodu bym nie robiła bo ja do tego ręki nie mam ale tam wiesz takie łatwe w pielęgnacji rzeczy i trochę trawki a nie ten piach :bash: No ale nie myślałam że tak mi się życie potoczy :rolleyes: no ale nie tracę nadzieji że jeszcze trawnik u siebie zobaczę :rolleyes:

no troche to kosztuje, my do czesci prac wzielismy ogrodnika, bo w zyciu bysmy nie sami nie zrobili (brak czasu i narzedzi) ogrodnik wykonal wszelkie prace przygotowawcze jak wytyczenie rabat, wyrownanie, przygotowanie trawnika, wsadzenie czesci roslin, zamontowanie trejazy itp. a potem juz samo sie dzialo. poza tym, ze ja wszystko potem pozmienialam, dolozylam roslin, poprzesadzalam i wciaz kominuje co by tu jeszcze zmienic :D