TAR 11.03.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 w starym polu dostalam w gratisie do trawek od tej nowej firmy spod bydgoszczy, o ktorej ci mowilam (oni to jak zielsko traktowali a mi sie podobala) , najgorsze ze wizytowke do nich tez posialam. ale 27-28 kwietnia mam zamiar na wiosenne targi pojechac to moze znowu beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 w futuregardens maja w sprzedazy nasiona, 3,5 zł / paczuszke tylko koszt transportu jakis chory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ala we Florexie tez sa i ja chyba zamowie, minimalny koszt nasion to 20 zł i za przesylke 8,5 zł. tez chcesz? bo ja kupie pare werbenek i moze wtedy cos jeszcze dobiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 nie pamiętasz nazwy tej szkółki? Ja swoją werbenę kupiłam w Dobrzycy.... Na targi to mus,że trzeba pojechać. Nie ma innej opcji Na na 200% muszę kupić trawy na rabatę trawiastą plus na front. Już nie mogę doczekać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 to co chcesz te nasionka? ja trawki 40 szt. zamowilam juz u Smala, mimo ciezkiej wspolpracy na poczatku pierwszego zakupu to trawki sie ladnie przyjely. i do tego sadzonki znacznie wieksze niz te od MS. i dostalam tez info ze pare sztuk trzcinniczkow w gratisie dostane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 kup mi 4 paczki...rozejrzę się co jeszcze mają. poczekaj jeszcze nie zamawiaj. Cosik dobiorę i podzielimy się kosztami transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ...i dwie paczki orlik nora barlow poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) dobra ja sobie dobralam jeszcze astry, stokrotki pomponowe, sloneczniki karlowe i donicowe i cos co sie nazywa kraspedia ale bardzo mi sie podoba w tym roku na tarasie w donicach beda krolowaly zółcie i fiolety Edytowane 11 Marca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Rany żeby mi tak ktoś chciał ogród zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 nie przepadam za żółcią,a fiolet bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kanka,mogę Ci pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kanka,mogę Ci pomóc No tak tylko to trzeba być na miejscu Ja to kompletnie nieogrodowa jestem My to nawet jeszcze trawy nie mamy ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 hehe a my trawy likwidujemy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ja zolcie wyjatkowo w tym roku, jakos mi tego koloru brakuje ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 hehe a my trawy likwidujemy :D:D masowo likwidujemy Kanka, niestety samo nie zrobi się. Chyba,że weźmiesz firmę, która zrobi wszystko od a do z. Nawodnienie założysz i serwis ogrodniczy zatrudnisz do bieżącej pielęgnacji. Tak się da...zdalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ala, ja poszlam z T. na ugode, nie zmieniam (na razie) rabaty podkowy ale za to moge strzelic na srodku trawnika duza rabate (chce trawiasto bylinowa) a on mi pomoze darn zrywac i przekopie. i w sumie tak tez bedzie dobrze. doradz mi tylko czy zrobic owala czy nereczke, czy jakas pod skosem, moze lezke. ja myslalam o nereczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 masowo likwidujemy Kanka, niestety samo nie zrobi się. Chyba,że weźmiesz firmę, która zrobi wszystko od a do z. Nawodnienie założysz i serwis ogrodniczy zatrudnisz do bieżącej pielęgnacji. Tak się da...zdalnie Brzmi fajnie tylko ciekawe ile kosztuje taka przyjemność Prawie jak u karinktonów Ja gdybym byla na miejscu to pewnie wielce trudnego ogrodu bym nie robiła bo ja do tego ręki nie mam ale tam wiesz takie łatwe w pielęgnacji rzeczy i trochę trawki a nie ten piach No ale nie myślałam że tak mi się życie potoczy no ale nie tracę nadzieji że jeszcze trawnik u siebie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 no troche to kosztuje, my do czesci prac wzielismy ogrodnika, bo w zyciu bysmy nie sami nie zrobili (brak czasu i narzedzi) ogrodnik wykonal wszelkie prace przygotowawcze jak wytyczenie rabat, wyrownanie, przygotowanie trawnika, wsadzenie czesci roslin, zamontowanie trejazy itp. a potem juz samo sie dzialo. poza tym, ze ja wszystko potem pozmienialam, dolozylam roslin, poprzesadzalam i wciaz kominuje co by tu jeszcze zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, w którym miejscu chcesz rabatkę? Może jakieś poglądowe zdjęcie wstawisz, albo rzut z góry....da sie zrobić? Kanka, ano trochę.... Kiedy wracacie na swoje włości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 na samym srodku, naprzeciwko tarasu z lekka na lewo prawie na wprost "szubienicy". wrzuce ci na maila rzut z projektu gdzie mniej wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts