kanka9 11.03.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, w którym miejscu chcesz rabatkę? Może jakieś poglądowe zdjęcie wstawisz, albo rzut z góry....da sie zrobić? Kanka, ano trochę.... Kiedy wracacie na swoje włości? Na razie to przyjezdzamy na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 oki...i ma być centralnie na trawniku, czy może przylegać do ścieżki przy tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 centralnie na trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 11.03.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 masowo likwidujemy U mnie się sam zlikwidował po tym jak na koniec sierpnia wprowadziła nam się rodzinka kretów 700m2 trawnika poszło ...... A tak poza tym to cześć Laseczki. Będę w Waszych okolicach pod koniec maja, więc będę się wpraszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Madzia, wpraszaj się kochana Miło,że zajrzałaś do mnie:) Co słychać? Co do kretów, to jesienią zauważyłam u siebie ślady grasowania jakiegoś osobnika. Coś czuję,że pójdziemy na wojnę. 7 lat był spokój...i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Madziula ja tez zapraszam, do mnie zawsze po drodze przeciez kretow na razie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, szczerze to nie widzę rabaty w tym miejscu. Ja powiększyłabym na szerokości istniejącą rabatę , bez zmiany kształtu. Takie jest moje zdanie,ale oczywiście Ty zrobisz, jak uważasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 mowisz o podkowie?ja po prostu nie mam na nia calkiem pomyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ala a maznij mi jak ty to widzisz, mnie to moje pole golfowe doprowadza do szalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 11.03.2013 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, wysyłam... pa pa ...zmykam do domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 11.03.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja widzę że ja tu znawców ogordu mam To jak w końcu zabiorę się za ten mój plac budowy to napewno się zgłoszę o poradę co zrobić z tym swoim maleńkim kawałeczkiem ziemi Mam nadzieje że pomożecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 11.03.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Wpadłam zostawić buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ala nasionka zamówione, czekamy na dostawe, będziemy mieć werbenki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.03.2013 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ja widzę że ja tu znawców ogordu mam To jak w końcu zabiorę się za ten mój plac budowy to napewno się zgłoszę o poradę co zrobić z tym swoim maleńkim kawałeczkiem ziemi Mam nadzieje że pomożecie ? Oczywiście Wpadłam zostawić buziaki:) Ala nasionka zamówione, czekamy na dostawe, będziemy mieć werbenki:wiggle: Aniu, obejrzałaś moje bazgroły? Zaproponowałam "ścieżkę" oraz powiększenie rabaty po prawej stronie...co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Alu mysle, tej mniejszej z prawej strony nie za bardzo chce ruszac, ona nie jest taka kanciata jak na projekcie, no i nie chcialam ruszac podkowy a chyba bede jednak musiala, myslalam po prostu o rabatce/wysepce przed tarasem. sama nie wiem co robic. podkowe moze i bym ruszyla ale kompletnie nie mam na nia pomyslu, chcialabym wykorzystac czesc z tych roslin, ktore tam sa wsadzone tylko mi nic do glowy nie przychodzi. czesc moge wsadzic wzdluz ogrodzenia po zewnetrznej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Jakie nasionka kupiłyście?Moze i ja coś kupię i wysieję, będzie znacznie taniej niż flance kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 hmm co my kupilysmy??? werbene patagonska, ja jeszcze astry chinskie, pomponowe, peoniowe, stokrotki pomponowe, sloneczniki doniczkowe i karlowe, kraspedie, jezowke purpurowa a Alunia orliki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.03.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aniu, masz tyle roślin na podkowie,że można je rozsadzić, dodać trochę bylin, traw, płożących i będzie ładnie. Wiolka, Ania zamówiłam nam werbenę patagońską i jeszcze kilka innych kwiatków. Będziemy pikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.03.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 razem pisałyśmy;)wczoraj kupiłam w Lidlu nasiona odętki. Chcę ją wysiać razem z werbeną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ala ja to wiem, ale nie mam pojecia jak je pogrupowac i porozsadzac, wypluta jakas jstem mysle nad tym od zeszlego roku i mi nie idzie:bash: normalnie jak o tym mysle to warcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts