TAR 12.03.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 ja bede siala od razu do gruntu, cos mi nie wychodzi w rozsadniku, w zeszlym roku porazka, wyszly siewki i na tym sie skonczylo, kupilam rozsady na gieldzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.03.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Jak stopnieje śnieg i będzie można zacząć grzebanie, to przyjadę do ciebie i może razem wymyślimy nową koncepcję. Teraz wrzuć na luz kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 jakby co mam zestawienie roslin ktore sa tam wsadzone, czesc mozna wykorzystac a czesc za ogrodzenie, przynajmniej bedzie ladnie po zewnetrznej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.03.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 za ogrodzeniem, to mogą ci wykopać. Nie szkoda ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 co ty juz wkopalam koreanke i irge na polu w zeszlym roku. poza tym kamerki troche odstraszaja ale u nas jakos odpukac spokojnie jest, drewno kominkowe i kamyczki tez na sasiedniej dzialce caly sezon stoja. a kto sie polaszczy na np. sliwy wisniowe czy kruszyne albo wierzby iwy, ota bene zardzewiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Eee no śliwa wiśniowa ładna jest.... Znaczy co.. do ogrodniczego i nasionka kupować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 12.03.2013 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 no tak Wiola trzeba zacząć kupować póki jest duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 no i bedzie za ogrodzeniem ladnie wygladac my nasionka na necie zamowilysmy, bo werbenki trudno dostac wiec przy okazji dokupilysmy inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.03.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ja się pytam gdzie jest WIOSNA????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 wiosna ma nas w odwłoku:bash: Ala nasionka przyszly, bez orlikow i moich jezowek - beda dostepne w 2 pol. kwietnia. mocno nie placze, bo w biedronie kupilam jezowki duzo taniej i liatry rozowe i biale. swietny wybor klaczy po 2.29 za kilka szt., funkie tez sa po 2.29 kilka odmian. i multum innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 cześć Aniu, czyli musimy się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 wypadaloby choc ja bede siala od razu do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a co ma piernik do wiatraka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ...no to kiedy przyjedziecie do mnie...na kawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 to info ze mi sie nie spieszy Ala, dopiero po swietach, nie moge sie obrobic ani w pracy ani w domu. jestem tak zmeczona, ze na pycho padam a efektow nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Oki...będę czekać ja tez nie narzekam na brak roboty. W domu mnie ostatnio nosi i robię generalne porządki. W ostatnia niedziele była taka ładna pogoda i wyszłam do ogrodu...a jak już wyszłam to wyznaczyłam palikami nowe zakresy rabat. Bo jak wiesz będę powiększać rabatę z trawami ozdobnymi oraz tę na wprost tarasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 (edytowane) a ja bym chciala miec czas na uprzatniecie domu, co weekend paletamy sie po jakichs imprezach urodzinowo/imieninowo/rocznicowych i jeszcze teraz swieta:sick: ile mozna. w tym roku nie jedziemy nigdzie, spedzamy sami w domu, w poniedzialek jednak byc moze wpadnie moja mama z ojcem i tesciowa to zrobimy w plenerze duszonki + nieodlaczny grzaniec. a poza tym kilaja mnie swieta. nic nie robie poza obiadem, jakimis jajkami, popelnie sernik i usmaze biala kielbase w cebulce. i tyle, dla naszej 2+0,5 wystarczy. Edytowane 21 Marca 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja też tych świąt nie lubię.. Że będziemy w domku i ślubny ma urodziny to nie wiem czy zaprosi gości czy nie ale mu serniczek upiekę.. niech ma...Od kilku lat przychodzili na obiad i teściowie i dziadki.. a w tym roku nie mam pojęcia jak będzie.. Nikt nic nie mówi, ja nie bardzo mogę.. , teściowa chora na zap oskrzeli.. wiem, że nic nie wiem... Natomiast w II dzień świąt wyjeżdża na ryby i ja zostaję sama z chłopakami i 0,5 dziewczynki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 ja tam zadnych swiat nie lubie ani BN ani Wielkanocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts