Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co ty juz wkopalam koreanke i irge na polu w zeszlym roku. poza tym kamerki troche odstraszaja ale u nas jakos odpukac spokojnie jest, drewno kominkowe i kamyczki tez na sasiedniej dzialce caly sezon stoja. a kto sie polaszczy na np. sliwy wisniowe czy kruszyne albo wierzby iwy, ota bene zardzewiale ;)

• 2 weeks później...

wiosna ma nas w odwłoku:bash:

Ala nasionka przyszly, bez orlikow i moich jezowek - beda dostepne w 2 pol. kwietnia. mocno nie placze, bo w biedronie kupilam jezowki duzo taniej i liatry rozowe i biale. swietny wybor klaczy po 2.29 za kilka szt., funkie tez sa po 2.29 kilka odmian. i multum innych.

Oki...będę czekać :)

ja tez nie narzekam na brak roboty. W domu mnie ostatnio nosi i robię generalne porządki. W ostatnia niedziele była taka ładna pogoda i wyszłam do ogrodu...a jak już wyszłam to wyznaczyłam palikami nowe zakresy rabat. Bo jak wiesz będę powiększać rabatę z trawami ozdobnymi oraz tę na wprost tarasu.

a ja bym chciala miec czas na uprzatniecie domu, co weekend paletamy sie po jakichs imprezach urodzinowo/imieninowo/rocznicowych i jeszcze teraz swieta:sick: ile mozna.

w tym roku nie jedziemy nigdzie, spedzamy sami w domu, w poniedzialek jednak byc moze wpadnie moja mama z ojcem i tesciowa to zrobimy w plenerze duszonki + nieodlaczny grzaniec. a poza tym kilaja mnie swieta. nic nie robie poza obiadem, jakimis jajkami, popelnie sernik i usmaze biala kielbase w cebulce. i tyle, dla naszej 2+0,5 wystarczy.

Edytowane przez TAR

Ja też tych świąt nie lubię..

Że będziemy w domku i ślubny ma urodziny to nie wiem czy zaprosi gości czy nie ale mu serniczek upiekę.. niech ma...

Od kilku lat przychodzili na obiad i teściowie i dziadki.. a w tym roku nie mam pojęcia jak będzie..

Nikt nic nie mówi, ja nie bardzo mogę.. , teściowa chora na zap oskrzeli.. wiem, że nic nie wiem...

Natomiast w II dzień świąt wyjeżdża na ryby i ja zostaję sama z chłopakami i 0,5 dziewczynki ..