Alunek 21.03.2013 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja też nie przepadam za świętami. W tym roku potencjalną radość z dni wolnych zakłócą mi nerwy i napięcie związane z moją sprawę rozwodową. Mam ją zaraz po świętach ( w środę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a moze cos pojsc nie tak? jakby co, to mi daj znac w srode co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aluś.. kciuki będę trzymać i buziaki już przesyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Aniu, nigdy nie wiadomo jak sie potoczy , na jakiego sędziego lub sędzinę trafię.Adwokatka mnie ostrzegała...Chcę mieć to już za sobą... Dam znać, jak będę po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 pewnie, ze tak. bedzie pozamiatane to nowy rozdzial zaczniesz, ten lepszy rozdzial:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 zaszalalam i kupilam w benexie 2 cebulki tego tulipana http://image.ceneo.pl/data/products/13168113/f-tulipan-pelny-pozny-diamond-star-ice-cream-1-szt.jpg i spod kory wylazly juz te dwie cebulki, a teraz nasniezylo. jak myslisz przezyja, nie polamia sie, nie zgnija? generalnie wiekszosc cebulek tulipanow i narcyzy juz mi powschodzila, ale ten ze zdjecia to odmiana nowa , cebulki po 12 zl / szt. chyba byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Dziewczyny, dziękuję za Wasze wsparcie Aniu, myślę że tulipankom i narcyzom nic nie będzie. Byłoby znacznie gorzej dla nich, gdyby nie było śniegu a mroziło. Piękny ten tulipan. Ciekawa jestem, jaki będzie. Wiesz, jak ja uwielbiam tulipany. W tym roku znowu kupię sobie ze dwie setki. Może wśród nich będzie również ta piękność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 on sie nazywa Ice Cream jakby co. tez dokupie tulipanow, na pewno liliowcow i zobacze czego jeszcze. do starego pola jedziesz? sa w ostatni weekend kwietniowy. ja bede na pewno i to z T. ostatnio tak mu sie podobaly specjaly, ktore mu przywiozlam, ze teraz sam chce na takie targi jechac. moze jakies roslinki ciekawe tez beda, no i licze ze ci od traw sie znowu pokaza. no i bedzie mial kto nosic ciezary;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Do Starego Pola - obowiązkowo!!! Na początku kwietnia zadzwonię do Pani Oli od bylin i zapytam się jakie ma już trawki. W tym roku mam do zrobienia trzy rabaty. Na pierwszy ogień pójdzie front- tu będzie kompozycja : krzewy kwitnące, trochę bylin i traw., kilka drzew z jednego gatunku. Numer dwa to rabata z trawami. Do niej potrzebuję kilka pięter traw. A później zastanowię się, co tam jeszcze dorzucić. Na koniec na tapecie będzie rabata centralna- tu będą werbeny, jeżówki, trochę jednorocznych, kilka traw. ....poza tym mam jeszcze wiele pomysłów do zrealizowania, tylko nie wiem czy mi czasu wystarczy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.03.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 P.S. przydałby się ktoś, kto ponosi moje zakupy...nie mam na myśli T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 :D:D pomysl o mojej rabatce tez co??? ja sobie ja wykonanm tylko pomysłu potrzebuje, moge spisac rosliny i wymiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 a trawki zamowilam juz u smala, naprawde ma ladne duze sadzonki i wszystkie ubiegloroczne mi sie przyjely. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2013 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Aniu, zrobi się ciepło to jesteśmy umówione. Przyjadę do Ciebie i wymyślimy coś fajnego. Zamówione trawki to gdzie planujesz posadzić? Co kupiłaś i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 a trawki chce posadzic jako wypelniacze rabat, nic specjalnego. kupilam po pare sztuk trawek na miejsca sloneczne, pare miskantow, turzyce, preriowki nie pamietam co jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 zdradzić ile płaciłaś za sadzonki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 o takie zamowilam: Panicum virgatum 'Kupferhirse Carex comans 'Frosed Curls' Deschampsia cespitosa 'Goldtau' Luzula nivea Miscanthus sinensis Kaskade Miscanthus sinensis 'Gracillimus' Deschampsia cespitosa 'Bronzeschleier' Eragrostis spectabilis Panicum virgatum Hanse Herms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ceny rozne od 5 do 10 zł za miskanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ala, ale mam interesa, gdybys w dobrympolu pytala to zapytaj dla mnie o: miskant morning light (ja go bardzo lubie), palczatke miotlasta i ostnice longifolia. i koniecznie musze gdzies dopasc trawe preriowa sinofioletowa, no tak mi sie podoba na targach ja kupilam od tych spod bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 dobre ceny zaraz obaczę co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.03.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 sprawdzałaś na ich stronie , czy mają w ofercie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts