Arnika 04.04.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Toszzzz sędzia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.04.2013 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Agata, wiesz że bardzo chętnie. Nie widziałyśmy się chyba ze 100 lat ...czas to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 05.04.2013 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Toszzzz sędzia.... nooo...a mogło być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.04.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.04.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ala jeszcze bedzie, wszystko przed toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.04.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ale tajemnicze jesteście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.04.2013 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Agata, jak spotkamy się to wszystko ci wyjaśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aluś, a kiedy i gdzie możemy się spotkać? Ja nieustająco zapraszam do siebie, ale wszystkie inne opcje też wchodzą w gę. Podobno od przyszłego tygodnia będzie temperatura na plusie, co nam dodatkowo poszerza możliwości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 06.04.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 W moim przypadku wyjazd do Gdańska wchodzi w grę tylko w sobotę lub niedzielę, bo w przyszłym tygodniu mam do 18.30 rehabilitację. Może spotkamy się u Ciebie w przyszłą sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.04.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2013 Alunek, bardzo chętnie - serdecznie zapraszam, podaj, jaka godzina Tobie odpowiada, może być sms-kiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ala czy ty jedziesz za tydzien do starego pola? bo bym ci te nasionka wziela, mam okrutny niedoczas przed majowka zeby podjechac. tym razem biore mezowatego, ponosi mi zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.04.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 wieki mnie tu nie było wiecie jak jest...doba za krótka Aniu, dobrze że przypomniałaś mi o tych targach. Chciałabym pojechać....więc muszę złożyć zamówienie w bylinach na trawy . Możemy zdzwonić się w piątek? jestem bardzo zalatana...praca...praca...przygotowania przed komunia Julki. Istny kociokwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 ok. zdzwonmy sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 23.04.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Poszwendam się teraz trochę po wątkach. Tyle czasu nie zaglądam na FM i nie wiem co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ala.. w sumie nic nie słychać...Najpierw wszyscy narzekali na śnieg i zimę.. śnieg nagle stopniał , były dwa dni wiosny i zaczyna się lato... Wszyscy siedzą w ogródkach i teraz narzekają na brak deszczu.. Ja już podlewam, a jeszcze trzy dni temu było u mnie mokro.. Posiałam trawkę tu gdzie musiałam.. i leję, bo tam suchutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 26.04.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 my Polacy tak mamy, że lubimy narzekać buuuu:mad: ja wchodzę na ostatnia prostą jeśli chodzi o przygotowania do Komunii Julki. W pracy mam młyn, jakiego dawno nie miałam. Nie ma tygodnia ostatnio bez delegacji. Oby to wszystko przyniosło wymierne efekty ...oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Alus wiesz co my na 100% nie wiemy czy nam sie jednak uda do starego Pola pojechac, mezusiowi cos plecy i biodro strzelily i musi odpoczac. przez te cholerna trawe tak nadwyrezyl. a mnie samej to jakos nie kreci jechac. kolejne sa w czerwcu. ale jak podkreslam to nie na 100% moze jutro nam sie odmieni:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.04.2013 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2013 W Starym Polu byłam..odebrałam zamówione trawy i byliny i kilka roślinek dokupiłam. Ludzi było mało bo pogoda tym razem nie dopisała. Było przeraźliwie zimno , co skutecznie zniechęcało do chodzenia i kupowania:( Zaczęłam obsadzać frontową rabatę. W najbliższym czasie muszę koniecznie wybrać się do Franka po dwa klony, budleje Dawida i cisy...znając życie ( i siebie) to penwie jeszcze coś dokupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 01.05.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Hej Alu...bylam u Ciebie w ogrodzie.....sniegu tam tona!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 02.05.2013 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Maju, wkrótce poprawię się ze zdjęciami...znaczy się uaktualnię je Z pewnością śniegu już nie ma Dzisiaj zrobiłam kolejne zakupy do frontowej rabaty. Brakuje tylko kilku traw i będzie finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts