Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

wieki mnie tu nie było :( wiecie jak jest...doba za krótka :mad:

Aniu, dobrze że przypomniałaś mi o tych targach. Chciałabym pojechać....więc muszę złożyć zamówienie w bylinach na trawy . Możemy zdzwonić się w piątek?

jestem bardzo zalatana...praca...praca...przygotowania przed komunia Julki. Istny kociokwik :bash:

Ala.. w sumie nic nie słychać...

Najpierw wszyscy narzekali na śnieg i zimę.. śnieg nagle stopniał , były dwa dni wiosny i zaczyna się lato... Wszyscy siedzą w ogródkach i teraz narzekają na brak deszczu..

Ja już podlewam, a jeszcze trzy dni temu było u mnie mokro..

Posiałam trawkę tu gdzie musiałam.. i leję, bo tam suchutko...

Alus wiesz co my na 100% nie wiemy czy nam sie jednak uda do starego Pola pojechac, mezusiowi cos plecy i biodro strzelily i musi odpoczac. przez te cholerna trawe tak nadwyrezyl. a mnie samej to jakos nie kreci jechac. kolejne sa w czerwcu. ale jak podkreslam to nie na 100% :) moze jutro nam sie odmieni:cool:

W Starym Polu byłam..odebrałam zamówione trawy i byliny i kilka roślinek dokupiłam. Ludzi było mało bo pogoda tym razem nie dopisała. Było przeraźliwie zimno , co skutecznie zniechęcało do chodzenia i kupowania:(

Zaczęłam obsadzać frontową rabatę. W najbliższym czasie muszę koniecznie wybrać się do Franka po dwa klony, budleje Dawida i cisy...znając życie ( i siebie) to penwie jeszcze coś dokupię ;)