Alunek 08.05.2013 04:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Dzisiejszej nocy trochę popadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ależ Ty masz tulipanów Cudnie i kolorowo Aluś u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 jejciu jak pieknie:jawdrop:i miska mi sie smieje ze widze tu pare takich jakie mam u siebie. szacuje jednak, ze dzis, moze jutro sie rozwina. jeszcze raz - szacun Ala. aaa i znalazlam te wizytowke do tych trawek k. grudziadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.05.2013 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dzięki dziewczęta Ania, to dawaj namiary Prowadzą sprzedaż wysyłkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 mam tylko imie i nazwisko i nr komorki, mysle ze wysla ale nie moge znalezc stronki internetowej. zaraz wrzuce ci na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 08.05.2013 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dziękuję Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.05.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ala czy ty wykopujesz te wszystkie tulipany po przekwitnieciu???? i co to za rudzielec pod jalowcem/cyprysem? jakis nowy nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2013 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Aniu, broń boże Rudy to kot mojej koleżanki, który przychodzi w amory do mojej kocicy Aniu, przypomnij mi jak namierzyłaś tych od trawek....w Starym Polu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 wiesz co. ale nie wszystkie cebulki z benexu okazaly sie tymi ktore zamowilam, a szkoda bo wzielam biale narcyze po kilka na galazce (kilka odmian) wzielam i sobie i mamie, mi wyszly zolte duze a mamie wlasciwe, a na zawieszcze nazwa z zamowionych, to samo z tulipkami, dostalam zupelnie co innego niz zamowilam, miast bialych i rozowych piwoniowych dostalam zolte, zamiast fioletowych ostrych - czerwone zwykle, i jeszcze pare innych "kwiatkow" wyszlo. no ale trudno te co sa, to rownie ladne. tylko wkurza mnie ze jak chce kolekcjonowac nazwami to w takiej renomowanej firmie powinnam dostac cebulki bez pomylek no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Wczoraj odeszła moja kochana babcia Alu współczuję Ależ Ty Masz pięknie w tym ogrodzie:yes: napatrzeć się nie mogę na tulipany i reszt e:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Alu, przy Twoich rabatach cebulowych, Holandia oblewa się wstydem. Ileż u Ciebie odmian tulipanów, jestem zachwycona. Piękne zdjęcia, piękne rośliny, piękny ogród, dziękuję za te zdjęcia Co zrobisz z ta największą tulipanową rabatą po ich przekwitnięciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 tych od trawek namierzylam we wrzesniu w starym polu, przypadkiem, mieli piekne duze trawy preriowe no i wzielam kilka sztuk preriowej i innych ladnych odmian a za zakupy dostalam doniczki werbeny patagonskiej w gratisie (do ktorej zapalalam miloscia wielka), od razu wzielam namiary, bo i obsluga przemila i wybor fajny i ceny nie najgorsze. tak apropo to wciaz mam twoje nasionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) wiesz co. ale nie wszystkie cebulki z benexu okazaly sie tymi ktore zamowilam, a szkoda bo wzielam biale narcyze po kilka na galazce (kilka odmian) wzielam i sobie i mamie, mi wyszly zolte duze a mamie wlasciwe, a na zawieszcze nazwa z zamowionych, to samo z tulipkami, dostalam zupelnie co innego niz zamowilam, miast bialych i rozowych piwoniowych dostalam zolte, zamiast fioletowych ostrych - czerwone zwykle, i jeszcze pare innych "kwiatkow" wyszlo. no ale trudno te co sa, to rownie ladne. tylko wkurza mnie ze jak chce kolekcjonowac nazwami to w takiej renomowanej firmie powinnam dostac cebulki bez pomylek no nie? masz 100% racji. Takie rzeczy nie powinny zdarzyć się. Zastanawiałaś się nad złożeniem reklamacji? Alu współczuję Ależ Ty Masz pięknie w tym ogrodzie:yes: napatrzeć się nie mogę na tulipany i reszt e:) Dziękuję Anetko ... staram się, jak mogę Alu, przy Twoich rabatach cebulowych, Holandia oblewa się wstydem. Ileż u Ciebie odmian tulipanów, jestem zachwycona. Piękne zdjęcia, piękne rośliny, piękny ogród, dziękuję za te zdjęcia Co zrobisz z ta największą tulipanową rabatą po ich przekwitnięciu? Tolu, od tych twoich komplementów spłonęłam rumieńcem. Bardzo Ci dziękuję Po tulipanach będę wysiewać jednoroczne - onętki i werbeny. Całości dopełnią rozplenice, ostnice i naparstnice. tych od trawek namierzylam we wrzesniu w starym polu, przypadkiem, mieli piekne duze trawy preriowe no i wzielam kilka sztuk preriowej i innych ladnych odmian a za zakupy dostalam doniczki werbeny patagonskiej w gratisie (do ktorej zapalalam miloscia wielka), od razu wzielam namiary, bo i obsluga przemila i wybor fajny i ceny nie najgorsze. tak apropo to wciaz mam twoje nasionka Ciekawa jestem czy w tym roku również pojawią sie na targach. Jestem zainteresowana ich ofertą. pamiętam o nasionach...może odwiedzisz mnie z nimi Edytowane 9 Maja 2013 przez Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 daruje sobie reklamacje, podobają mi się wszystkie tulipany i narcyze tylko ani zoltych ani czerwonych nie planowałam. a narcyze zamiast zoltych miały być biale wielokrotne. Ala, kurteczka wpadłabym do ciebie z wielka checia tylko mam problem z czasem, w sobote jedziemy z kurduplem do fryzjera potem agent od nieruchomości. może w niedziele mala kawka tylko musze ze starym uzgodnić czy czegos nie planuje, ten ciagly niedoczas mnie rozwala. jakby niedziela ci odpowiadala to jutro się zdzwonimy oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ja tez mam niedoczas. W przyszłym tygodniu bardzo chętnie, bo ten weekend mam już całkowicie zajęty:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ok. może będzie luzniej:hug:i może się jeszcze zalapie na tulipki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 09.05.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.05.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Aniu, masz ochotę dzisiaj do mnie zajechać? W zamian za nasiona werbenek dostaniesz świeżego dorsza, którego osobiście wczoraj złowiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.05.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 ochote to ja bym wielka miala ale mozliwosci zadnej. po pracy jade do oliwy, do kuzynki. w domku pewnie nie predzej jak o 20 bede. a potem juz bede tak padnieta, ze sie nie ruszam. a czeka na mnie jeszcze pare rzeczy do zrobienia w domu, jutro mamy rocznice slubu do tego pochopnie umowilam sie z agentem od nieruchomosci (gdzie ja mialam glowe). no nijak nie wykroje czasu gratuluje samodzielnego zlowienia rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 Łaaał... sama osobiście złowiłaś... Nooo nooo jestem pełna podziwu. Gratuluję.Takie świeżuteńkie dorszyki są jak miód.. pyszniutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts