Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Właśnie sobie o tym myślałam - mam w rogu jedną starą wierzbę, która się właśnie porozsiewała po okolicy:D więcej tego nie chcę na swojej działce, u sąsiada nie mogę posadzić :no: a w czasie normalnego poziomu wód gruntowych w okolicy wierzby jest totalna susza dlatego ciężko dobrać rośliny. Przed laty nie było podtopień - może 3 razy n a 10 lat :mad:

• Odpowiedzi 5,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witajcie,

przepraszam,że wcześniej tu nie zajrzałam. Tak błogo leniuchowałam przez ostatnie dni... Tego mi było trzeba,żeby naładować wewnętrzne akumulatory :):):)

Kala, Tarcia - cała przyjemność po mojej stronie. Zapraszam Was również do siebie :) Violka....Ty też przyjeżdżaj, jak tylko będziesz w okolicy

Niki111- witaj w moich skromnych progach :welcome: Zdjęcia są niewidoczne, bo pochodzą na serwerze fotosik na który obraziłam się jak zaczęli mnie co miesiąc kasować. Są to zdjęcia z budowy i częściowo zdjęcia wnętrz. Zdjęcia ogrodu są w galerii ( link w mojej stopce)

• 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 4 months później...

Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!!

http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg

http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/192238_szampan_kieliszki_prezenty_sylwester.jpg

Niech się spełnią sylwestrowe życzenia,

te łatwe i te trudne do spełnienia.

Te duże i te całkiem małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełnią wszystkie krok po kroku.

Tego życzy w Nowym Roku Bogusia

Edytowane przez rogbog

• 2 weeks później...

Ło matko ile tu życzeń :jawdrop:

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ I PRZEPRASZAM ZA NIEOBECNOŚĆ!

Już jakiś czas temu zajęłam się inną aktywnością związaną z moją pasją, która pochłania mnie w 99% i niestety brakuje mi czasu na FM.

P.S. Myślałam,że już nikt tu o mnie nie pamięta ;)

Ło matko ile tu życzeń :jawdrop:

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ I PRZEPRASZAM ZA NIEOBECNOŚĆ!

żeby to było ostatni raz

Już jakiś czas temu zajęłam się inną aktywnością związaną z moją pasją, która pochłania mnie w 99% i niestety brakuje mi czasu na FM.

P.S. Myślałam,że już nikt tu o mnie nie pamięta ;)

a kuku, my są pamiętliwi ;)