sure 22.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Co kładziecie na rabatach pod korą? Żywcem na ziemię sypac, czy jakas agrowłóknina? Nie wszędzie będą rośliny okrywowe, nie wiem, jak będzie z chwastami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.03.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 nie mam nic pod korą...a chwasty niestety na potęgę pielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Cześć dziewczyny przepraszam,że nie odzywałam się, ale trochę mnie nie było na miejscu ... wyjazdy służbowe Sure - w ubiegłym roku na największych rabatach położyłam czarną agrowłókninę. W chwili obecnej głupio to wygląda bo jeszcze nie wysypałam kory, ale już wkrótce to się zmieni Akuś - chwasty wychodzą spod kory , bo może jej warstwa jest zbyt cienka Dosyp więcej kory. Ja kupiłam korę w workach 80 l. Stwierdziłam,że różnica w cenie między korą sprzedawana luzem, a workowaną jest nieduża. Na 100 workach to 30 zł. Może drogą nie chodzi i 30 zł, ale zaworkowaną korę łatwiej przewieźć i przechować. Po zimie nie obyło się bez strat ,niestety.... karaśki w oczku przeszły na drugą stronę tęczy Czeka mnie dodatkowy wydatek w kwietni [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 no tak myślałam, ze za cienko tą korą przywaliłam ziemię... u mnie poszło prawie 80 worków 150 litrowych Alinko-to Ty karasie nawet miałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.03.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Alinko-to Ty karasie nawet miałaś? ... u mnie tylko królików i gadów brakuje w inwentarzu domowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.03.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 królika mam a gada miałam za to karasiów niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.03.2010 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 królika mam a gada miałam za to karasiów niet moja córcia chyba mi nie odpuści w kwestii królika Możesz podzielić się swoimi doświadczeniami w tej materii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 24.03.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Czyli wyglada na to, że jak kora połozona grubo, to chwasty przydusi? A podobno jest taka agrowłóknina, która po jakimś czasie się rozpada, co podobno ma sens pod roslinami okrywowymi? A ja ze zwierzaków tylko psy i koty miałam. I gościnnie szczurzycę, fajna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.03.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Królik niby nie kłopotliwy a jednak... -wióry muszę zmieniać co tydzień, to wiąże się z wydatkami..jak nie zmienisz czuć jednak w pokoju... - diabeł jak nie pobiega to tak szaleje w klatce, że wszystko wysypuje poza nią i strasznie wali zębami o pręty - mój akurat jest cały czas miniaturką, chociaż słyszałam, że inne przekarmione stawały się solidnymi królikami (dostsowałam sie do zaleceń pana ze sklepu, aby po kilku miesiącach dopiero podawać świeże warzywa i owoce) - no i te bobki, które zostawia wszędzie....po maratonie musimy wszędzie sprzatać..są suche, ale zawsze.... - ogolnie jest bardzo miłym zwierzakiem, który zasypia na kolanach i daje się poprzytulać chyba to na tyle! - a i jeszcze o zębolach zapomniałam...nasz musi co m-c mieć skrócane u weterynarza...a to jest juz kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.03.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Królik niby nie kłopotliwy a jednak... -wióry muszę zmieniać co tydzień, to wiąże się z wydatkami..jak nie zmienisz czuć jednak w pokoju... - diabeł jak nie pobiega to tak szaleje w klatce, że wszystko wysypuje poza nią i strasznie wali zębami o pręty - mój akurat jest cały czas miniaturką, chociaż słyszałam, że inne przekarmione stawały się solidnymi królikami (dostsowałam sie do zaleceń pana ze sklepu, aby po kilku miesiącach dopiero podawać świeże warzywa i owoce) - no i te bobki, które zostawia wszędzie....po maratonie musimy wszędzie sprzatać..są suche, ale zawsze.... - ogolnie jest bardzo miłym zwierzakiem, który zasypia na kolanach i daje się poprzytulać chyba to na tyle! - a i jeszcze o zębolach zapomniałam...nasz musi co m-c mieć skrócane u weterynarza...a to jest juz kłopot oj nie brzmi to pięknie... może mi sie upiecze i Julka zapomni o króliku, jak zaczniemy jeździć a kuce Sure - możesz spróbować z samą agrowłókniną, a jak to nie zda egzaminu to zawsze możesz położyć dodatkowo włókninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2010 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Kupiłam dwie nowe róże http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/garden/P1010954.jpg http://i869.photobucket.com/albums/ab257/Alunek/garden/P1010955.jpg Wstyd się przyznać, ale całą niedzielę spędziłam w ogrodzie (w sobotę u nas lało jak z cedra ). Rozsypywałam korę, poprzycinałam derenie, wierzby, clematisy i wiciokrzewy. Już czuć wiosnę w ogrodzie. Pięknie ptaszki śpiewają, przebiśniegi i krokusy cieszą delikatnymi kwiatkami. Aż chce się żyć Właśnie dostałam wiadomość ,że moje zakupy ogrodowe wczoraj wyjechały ze szkółki. Muszę przygotować miejsce na nowe nasadzenia Kolejne zadanie numer jeden na wiosne to - ciąg dalszy przebudowy oczka. Muszę poszukać informacji jaką pompę i filtry wybrać. Czy ktoś ma coś sprawdzonego , godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Alinko to ja juz zacieram łapki na informacje, które moze odgapię od Ciebie, bo ja obecnie nie mam czasu na szperanie odnośnie oczka ja tez trochę zakupków poczyniłam jeszcze trawy mi się marzą ,ale najpierw miejsce na nie muszą znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 30.03.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Cześć Akuś :D Pochwal się co kupiłaś...koniecznie. Byłam u ciebie ,ale nie było niusów Będę wrzucać u siebie linki lub przydatne informacje. Do tego przecież służy FM, aby sobie pomagać, a jak coś jest ble to odradzać ... no nie Rośliny ze sprzedaży wysyłkowej OK, w takim razie polecam kilku: paeonia_pl (piwonie, hosty, byliny) gumis2216 (rhododendrony, hosty) flash500 (róże) bogdan_w1(róże) grzdak (cudowne powojniki - clematisy) izabella1004 (piękne kłącza piwonii, lilii i liliowców) MULTIFIORI (cudowne powojniki - clematisy) Jestem pewna, że żaden z wymienionych sprzedawców Was nie zawiedzie Wielokrotnie kupowałam rośliny u tych sprzedawców i zawsze jestem w pełni usatysfakcjonowana. ...a tu więcej http://forum.muratordom.pl/rosliny-z-allegro,t184249.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 30.03.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Alinko-pozwolisz? skopiowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Zostawiam życzenia i tez kopiuję linki! http://img638.imageshack.us/img638/4633/yczenias.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 31.03.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dla wszystkich moich gości Wielu radosnych i niepowtarzalnych chwil na Święta Wielkanocne,serdecznych spotkań rodzinnych przy świątecznym stole,przyjaznych rozmów, miłych gestów i wszelkiej pomyślności życzy...Alunek http://buhh.pl/kartki/7/88.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inez5 31.03.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Alunek, Pięknych,radosnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych! http://lh3.ggpht.com/_O7dQsYTRHXk/S7M_2TuGo6I/AAAAAAAADls/yDE-tMGzivY/z2600557X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts